Revisor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grant Thornton Danmark, Hadsund

Revisorer til Hadsund-kontoret


Vores vision er, at være kundernes foretrukne leverandør af viden og ydelse. Det gør vi ved, at have tætte relationer med kunderne og sørge for, at de får de rigtige løsninger. Vi har tid til at sætte os sammen med kunden og løse deres udfordringer, så de ikke længere skal bekymre sig om ting, der måske ikke interesserer dem.

Det vi mangler
Vi har mange glade kunder, som værdsætter vores samarbejde. Det vi mangler er, en erfaren revisor, der både kan levere fantastisk kundeservice, men som samtidig kan hjælpe med, at udvikle vores unge medarbejdere.

Hvordan bliver din hverdag?
Som revisor hos Grant Thornton i Hadsund bliver du ansvarlig for din egen kundeportefølje, som primært består af små og mellemstore virksomheder, som du servicere i samarbejde med den ansvarlige partner. Vi tilbyder et job med et bredt arbejdsområde og kontaktflade, hvor du bliver en vigtig sparringspartner for dine kunder og kollegaer.

Hvem tænker vi, du er?
Du er revisor med flere års aktuel erfaring fra branchen, og du er færdig eller i gang med HD. Du trives med kundekontakt, er god til at kommunikere med andre mennesker, og så vil du gerne bidrage til et godt socialt fællesskab og arbejdsglæde på kontoret.

Ansøgning


Du søger jobbet ved at klikke på 'Ansøg nu'-knappen. Husk at vedhæfte:

  • Ansøgning
  • CV
  • Eventuelle anbefalinger/referencer

Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hadsund.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

For os hos Grant Thornton er revision og rådgivning to sider af samme sag. Vi hjælper virksomheder med at frigøre deres potentiale for vækst, ved at give meningsfuld, fremadrettet rådgivning inden for revision, regnskab og skat.

Proaktive teams, ledet af ubureaukratiske partnere, bruger deres indsigt og erfaring til at forstå og formidle komplekse problemstillinger og hjælpe med at finde de optimale løsninger.

Vi går højt op i at blive anbefalet af andre, for det, at andre anbefaler os, er den ultimative test på, om vi er dygtige revisorer og rådgivere. Det er sådan vores kunder altid er kommet til os.

Vi er pt ca. 350 kompetente og engagerede medarbejdere, hvilket er en ideel størrelse. Store nok til at vi kan løse alle nationale og internationale opgaver - men ikke større end at vores kunder er sikret personlig rådgivning og faste medarbejdere.

Vores medlemskab af Grant Thorntons internationale netværk giver os i tilgift adgang til globale ressourcer og metoder, til gavn for vores kunder.

Vores kontorer er i København, Hillerød og Roskilde Syd, men vi har kunder i hele Danmark. Så ligegyldigt hvor din virksomhed er beliggende, kører vi meget gerne ud til dig.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Hadsund

Lignende jobs

  • Revisor i Aalborg

    We are [xxxxx]! We’re so much more than an energy company. We’re a family of brands revolutionising a cleaner, greener future. Working here is #MoreThanACareer - we’re powered by purpose. Togeth..
    • Revisor
    • Aalborg
    Få mere info
  • Revisor i Aalborg

    I hjertet af Aalborg ligger vores kontor, hvor vi som dedikerede specialister brænder for at gøre en forskel. Vi er et hold af erfarne revisorer, der værdsætter samarbejde og fejrer succes sammen. .
    • Revisor
    • Aalborg
    Få mere info
  • Revisor (praktik) i Brønderslev

    Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet? Så har vi måske den perfekte praktikst..
    • Revisor
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Revisor i Hjørring

    Hos BDO i Hjørring løser vi opgaver for en bred og spændende vifte af både mindre, mellemstore og store virksomheder. Vi er 55 kolleger på kontoret, der alle brænder for at gøre en forskel for vore..
    • Revisor
    • Hjørring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Hadsund

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Hadsund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Hadsund over tid

Dato Alle jobs som revisorer
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1