Rekrutteringsfirma

Fagansvarlig Accountant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Vi søger en Accountant til Stena Rederi A/S beliggende i Hellerup. Stena Rederi er del af Stena AB, som er en global virksomhed og har sit hovedkontor i Sverige.Du vil udfylde en vigtig rolle i finansafdelingen, hvor du får det faglige ansvar for to kollegaer i Transaction & Accounting og referere direkte til Group Finance Manager. Du vil have et tæt samarbejde til de øvrige seks kollegaer i finansafdelingen samt de øvrige ca. 40 kollegaer på kontoret i Hellerup.Sammen med teamet omfatter dine arbejdsopgaver blandt andet at levere økonomiske data inden for tilgodehavender, moms, betalinger og måneds luk. Derudover arbejder teamet også med anlægsaktiver, projektregnskab, overvågning og forsikring, rejse- og udgiftsstyring og operationel rapportering. En del af arbejdet vil have karakter af at være repetitiv, som du derfor skal kunne trives i.Struktureret og analytisk Accountant med erfaring fra komplekse virksomheder
Der er flere veje ind i rollen, hvor det forventes, at du har en bred erfaring med transaktioner og bogholderi, og deraf en dybdegående forståelse for forskellige finansielle systemer og processer samt hvordan disse optimeres. Det er en fordel at du har erfaring fra et international og/eller globalt miljø og det forventes, at du er komfortable med at håndtere daglige transaktions- og regnskabsopgaver samt levere nøjagtige, relevante og rettidige økonomiske oplysninger til ledelsen og andre interessenter.Uddannelsesmæssigt har du en relevant uddannelse, hvor den praktiske erfaring – herunder at være superbruger i Excel – dog vejer tungere end uddannelsesmæssig baggrund. Da du bliver en nøgleperson, forventes det, at du kan inspirere, motiverer og bidrager til den positive sociale atmosfære i teamet – og Stena som helhed.Du har både evnen og lysten til at få ting til at ske og som person udstråler du positiv energi og drive, og du er god til at samarbejde, kommunikere og skabe relationer. Det er vigtigt at du trives i rollen som, den dine kollegaer henvender sig til ved spørgsmål. Herudover er du analytisk og løsningsorienteret, ligesom du arbejder struktureret og detaljeorienteret og med et serviceminded mindset. Stena har i meget nær fremtid færdigimplementeret nye systemer samt reorganiseret gruppefunktioner, hvorfor det forventes at du har mod på forandringer og med på at drive dem.Stena er en global virksomhed med engelsk som koncernsprog, hvorfor det er et krav, at du behersker engelsk på forretningsniveau samt ét af de skandinaviske sprog.Stena Rederi A/S
Fra forskellige juridiske enheder på forskellige adresser i Danmark driver Stena Rederi A/S en række færgeruter og har forskellige andre rederirelaterede aktiviteter. Hovedkontoret er beliggende i Hellerup. Dette spændende job tilbydes i et rederi, hvor der er plads til at tænke stort og mulighed for at påvirke de beslutninger, der skal tages. Stena Rederi A/S lægger stor vægt på medarbejdernes helbred og velbefindende og tilbyder derfor fælles træning med en personlig træner, helbredsforsikring, kantineordning og forskellige medarbejderaktiviteter i en uformel organisation med en god stemning.Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted:Hellerup, Tuborg Havn
Reference:2120.137
Virksomhed: Stena Rederi A/SKontakt:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Erfaren revisor til København. Til vores afdeling i København søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team skal være med til at løse vores kunders behov.
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobDo you want to work with management reporting and financial crime prevention in one? Saxo is an investments bank, with high speed, global colleagues and we a..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i Ballerup

    Company DescriptionAt Bosch, we shape the future by inventing high-quality technologies and services that spark enthusiasm and enrich people’s lives. Our promise to our associates is rock-solid..
    • Revisor
    • Ballerup
    Få mere info
  • Revisor i København

    Er du den driftige Senior Business Analyst, der kan bygge bro mellem forretning og teknologi? Vi søger en dygtig analytiker, der motiveres af at omsætte komplekse forretningsbehov til innovative lø..
    • Revisor
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som revisorer
10. juli 2024 4
9. juli 2024 4
8. juli 2024 4
7. juli 2024 4
6. juli 2024 4
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 3
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 8
25. juni 2024 8
24. juni 2024 8
23. juni 2024 8
22. juni 2024 8
21. juni 2024 8
20. juni 2024 8
19. juni 2024 8
18. juni 2024 9
17. juni 2024 11
16. juni 2024 11
15. juni 2024 12
14. juni 2024 13
13. juni 2024 13
12. juni 2024 13
11. juni 2024 13
10. juni 2024 10