Studentermedhjælper / administrative og lettere revisionsopgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grant Thornton Danmark, Studiejob - Hillerød

Studentermedhjælper / administrative og lettere revisionsopgaver søges til et af Danmarks førende revisions- og rådgivningshuse.



Til vores afdeling i Hillerød søger vi en dygtig studentermedhjælper, der er detaljeorienteret og har styr på tallene. Arbejdsopgaverne er alsidige, og omfatter administrative- og lettere revisionsopgaver og du vil hurtigt få opgaver der kan løses selvstændigt.

Du vil hovedsageligt komme til at arbejde med danske kunder, dog vokser mængden af vores internationale kunder løbende, hvorfor det forventes, at du kan begå dig på både dansk og engelsk.

Et godt arbejdsmiljø og god trivsel prioriteres højt og vi hjælper hinanden med opgaverne. Omgangstonen er uformel og direkte. Det er vigtigt, at der er en god stemning på arbejdspladsen, da dette betyder engagerede medarbejdere og glade kunder - det vil sige en attraktiv arbejdsplads, som vi alle kan være stolte af, og hvor den enkelte medarbejder har mulighed for involvering og med­ind­fly­delse.

På sigt – i forbindelse med færdiggørelse af dit studie – er der tillige mulighed for eventuel praktikplads og/eller traineeansættelse. Som trainee følger du GT Akademi, hvor du igennem 8 moduler undervises i grundlæggende revision, regnskab og skat m.v., samtidig med at du – afhængig af dit nuværende studie - eventuelt læser financial controller, HD eller CMA ved siden af.

Dine kvalifikationer

Du er i gang med en Financial Controller eller en HD-uddannelse eller måske er du i gang med en kandidat med økonomi og regnskab som primære fag, og du er glad for at arbejde med tal – og god til det – og du har måske også lidt erfaring fra tidligere jobs.

Vi forventer, at du er…

  • ansvarsfuld, målrettet og ambitiøs på både dine egne, kollegers, vores kunders og firmaets vegne
  • social og nærværende i forholdet til både kolleger og kunder
  • i besiddelse af en sund skepsis og har humor
  • udadvendt, tillidsvækkende og god til at kommunikere


Vi tilbyder dig…

  • ansættelse i en spændende revisionsvirksomhed i vækst
  • at indgå i et uformelt, sjovt og inspirerende samarbejde med gode kollegaer
  • attraktive vilkår samt faglige og sociale aktiviteter
  • mulighed for praktikforløb og evt. trainee stilling

Stillingen er fleksibel og på ca. 15-20 timer pr. uge fordelt efter aftale.


Startdato


Snarest – efter aftale


Spørgsmål og ansøgning


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner Maibrit Nygaard på mail [email protected] eller telefon 35 27 52 77.

Ansøgninger sendes elektronisk til HR chef Christina Bagge på mail [email protected]. Husk at vedhæfte ansøgning, CV og eventuelle referencer – og gerne i én fil.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send den så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

For os hos Grant Thornton er revision og rådgivning to sider af samme sag. Vi hjælper virksomheder med at frigøre deres potentiale for vækst, ved at give meningsfuld, fremadrettet rådgivning inden for revision, regnskab og skat.

Proaktive teams, ledet af ubureaukratiske partnere, bruger deres indsigt og erfaring til at forstå og formidle komplekse problemstillinger og hjælpe med at finde de optimale løsninger.

Vi går højt op i at blive anbefalet af andre, for det, at andre anbefaler os, er den ultimative test på, om vi er dygtige revisorer og rådgivere. Det er sådan vores kunder altid er kommet til os.

Vi er pt ca. 350 kompetente og engagerede medarbejdere, hvilket er en ideel størrelse. Store nok til at vi kan løse alle nationale og internationale opgaver - men ikke større end at vores kunder er sikret personlig rådgivning og faste medarbejdere.

Vores medlemskab af Grant Thorntons internationale netværk giver os i tilgift adgang til globale ressourcer og metoder, til gavn for vores kunder.

Vores kontorer er i København, Hillerød og Roskilde Syd, men vi har kunder i hele Danmark. Så ligegyldigt hvor din virksomhed er beliggende, kører vi meget gerne ud til dig.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Hillerød

Lignende jobs

  • Revisor i Hillerød

    Fri kontakt
    Revisor til Hillerød. Til vores afdeling i Hillerød søger vi en revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team skal være med til at løse vores kunders behov.
    • Revisor
    • Hillerød
    Få mere info
  • Revisor i Hillerød

    Revisor søges til organisation/virksomhed i 3400 Hillerød
    • Revisor
    • Hillerød
    Få mere info
  • Revisor i Birkerød

    På vegne af Cosco Shipping Lines Nordic, som er verdens 4. største shippingvirksomhed, søger [xxxxx] en fagligt dygtig Accountant til 37 timer ugentligt. Du kommer til at sidde på hovedkonto..
    • Revisor
    • Birkerød
    Få mere info
  • Revisor i Frederikssund

    Er du vores nye kollega hos Dansk Revision? Vil du være en del af en arbejdsplads, der tror på balance mellem arbejde og fritid? Er du klar til at tage ansvar og skabe begejstrede kunder genn..
    • Revisor
    • Frederikssund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som revisorer
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2