Fagstærke og engagerede kolleger søges til risikostyring og procesejerskab samt compliance og kontrol

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vil du være med til at bidrage til implementering og styring af indkøbs- og betalingsprocesser i Forsvaret, herunder tilsikre systemunderstøttelse, samt udvikle og gennemføre løbende kontrol af processerne? Brænder du for rådgivning og rapportering i et kontrolmiljøperspektiv, og vil du være med til at sikre compliance og risikostyring på tværs at koncernen? Så er du måske én af vores nye dygtige kollegaer til afdelingen for Kontrolmiljø og Forretningsudvikling hos Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse i Hjørring?

Der er tale om flere nyoprettede stillinger, hvorfor du får en unik mulighed for at sætte præg på egne arbejdsopgaver og bidrage til udviklingen af det fremtidige kontrolmiljø i koncernen.

Om os

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse er én af seks styrelser i Forsvaret og har til huse på Hjørring Kaserne. I Regnskabsstyrelsen er vi i alt ca. 240 medarbejdere, heraf ca. 30 i afdelingen for Kontrolmiljø og Forretningsudvikling. Kerneområderne i afdelingen omfatter kontrolmiljø, herunder procesejerskab, risikostyring og efterprøvning af kontrolmiljøet samt forretningsudvikling bestående af IT-udvikling og projektstyring.

Vores medarbejdersammensætning er varieret, både hvad angår uddannelse, køn, alder og erfaring. Miljøet i afdelingen er præget af stærk faglighed med kompetencer indenfor både regnskab, revision, SAP samt proces- og risikoafdækning, og gode faglige drøftelser er en del af dagligdagen.

Vi lægger stor vægt på vores medarbejderes trivsel og udvikling, og vi kan tilbyde dig en høj grad af fleksibilitet. Vi tilbyder desuden betalt frokostpause, kantineordning, frugtordning, fleksibel arbejdstid og mulighed for sociale aktiviteter gennem bl.a. idræts- og personaleforening.

Om stillingen

Vi søger flere nye kollegaer, der skal hjælpe både Regnskabsstyrelsen og de øvrige styrelser under Forsvarsministeriet med at udvikle og sikre et stærkt kontrolmiljø og styrke koncernens end-to-end processer.
Du får mulighed for at medvirke til at opbygge nye centrale funktioner, der indeholder det overordnede procesansvar for en række processer samt en koncernfælles kontrolfunktion. Dette indebærer blandt andet gennemgang af processer, systemer og kontroller samt at vurdere, om de fungerer effektivt, og om regler og lovkrav bliver overholdt.

Alt efter dine kompetencer og interesser vil du indgå primært i enten teamet 2nd. Line Procesansvar eller teamet Central Kontrolfunktion.

2nd Line Procesansvar har det overordnede ansvar for tre indkøbs- og betalingsprocesser på tværs af alle Forsvarsministeriets styrelser. Opgaverne indbefatter bl.a.:
- Beskrivelse af processer, kontroller og arbejdshandlinger for brugere af processen samt sikre snitflader mod andre processer og optimering af IT-understøttelse
- Afdækning af risici og håndtering af disse
- Udarbejdelse af gældende forvaltningsgrundlag for brugere af processen
- Udarbejdelse af retningslinjer for eks. dokumentation, funktionsadskillelse mv.
- Formidling af processen samt sikre uddannelse af brugere af processen

Central kontrolfunktion har det samlede kontrolansvar for alle indkøbs- og betalingsprocesser i forsvarets koncern. Dette indbefatter bl.a.
- Teste processer, kontroller og arbejdshandlinger beskrevet af den procesansvarlige styrelse herunder dokumentation af udført arbejde
- Foretage systemanalyser af adfærd og posteringer i økonomisystemet SAP
- Udarbejde rapportering af tests og risikoanalyser
- Rådgive brugere samt 2. line procesansvarlige styrelser om kontroller (indhold, udførsel og dokumentation)
- Efterprøve end-to-end perspektiv i processer på tværs af styrelser og Forsvaret
- Udvikle og vedligeholde systemunderstøttet kontrolmiljø

I perioder er tempoet højt og deadlines korte, så det er fordel, hvis du trives i en til tider uforudsigelig og dynamisk hverdag.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse, f.eks. HD-R, Cand.merc.aud. Cand.oecon. eller Cand.merc. Økonomistyring og Informatik og/eller 3-5 års relevant erhvervserfaring, eksempelvis som controller, proceskonsulent eller også har du arbejdet med lignende opgaver inden for Forsvaret.
Vi forventer desuden, at du har interesse i at udvikle, forbedre og effektivisere kontrolmiljøet på tværs af styrelsen og i koncernen, samt at du brænder for at blive en del af et fagligt stærkt team.

Derudover forestiller vi os, at du:
• Har en systematisk og helhedsorienteret tilgang til forretningens processer og interne kontroller og forstår at sætte brugernes behov i fokus
• Har erfaring med at afdække og risikovurdere regnskabsrelaterede processer
• Er struktureret og analytisk i din tilgang til opgaveløsningen
• Er god til at koordinere og planlægge dine opgaver
• Er god til at formulere dig mundtligt og skriftligt
• Er imødekommende og kan kommunikere positivt, konstruktivt og i øjenhøjde med kolleger samt interne og eksterne samarbejdspartnere
• Er omstillingsparat og kan fungere i et til tider omskifteligt politisk miljø

Det vil yderligere være en fordel, hvis du har:
• Erfaring med tilsvarende opgaver fra en større virksomhed eller det statslige område
• Erfaring med proces- og systemrelaterede revisionsopgaver
• Kendskab til og erfaring med interne kontroller og tilhørende rammeværk f.eks. COSO eller tilsvarende
• Kendskab til SAP, systemanalyser af f.eks. SAP eller lignende regnskabsprogrammer
• Erfaring med udarbejdelse af dokumentation
• Erfaring med kortlægning af processer, herunder optegning og risikovurdering

Alt efter erfaringsniveau sørger vi for, at du bliver klædt godt på til jobbet, og vi vil investere
i dig og din udvikling i form af oplæring, uddannelse og kurser.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst. Der vil i forbindelse med en ansættelse være mulighed for forhandling af tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Der er til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte teamleder for Central Kontrolfunktion Berit K. Olesen på +45 72810746 / [email protected] eller teamleder for 2nd. Line Procesansvar Anja Klitgaard-Hermansen på +45 72810814 / [email protected].

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse HR-konsulent, Agrin Safari, på telefon 7281 9133.

Ansøgningsfristen er den 8. juni 2021, men vi forventer at afholde samtaler løbende. Så send os din ansøgning allerede i dag! Stillingerne er med tiltrædelse den 1. september 2021.

Vi vil bede dig om at søge via linket. For at komme i betragtning, bedes du vedhæfte din ansøgning, CV, uddannelsesbeviser mv.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse varetager og sikrer den samlede regnskabsvirksomhed i koncernen. Opgaverne spænder vidt – fra betaling af regninger, bogføring og lønadministration, til udvikling af regnskabsmodeller og regnskabssystemer. Det er samtidig vores opgave at bidrage og understøtte den løbende forretningsmæssige udvikling i koncernen. Som sparringspartner lægger vi vægt på at skabe værdi og sikkerhed i alt, hvad vi gør.
Vi er beliggende i Hjørring og beskæftiger ca. 240 medarbejdere, primært med civil baggrund. Vi arbejder ud fra en kundevendt vinkel, hvor vi stræber efter at gøre det nemt og sikkert at være kunde hos os, og samtidig evner at dække kundens behov.
Som arbejdsplads har vi fokus på helhedsforståelse, medarbejderinvolvering og samarbejde på tværs i organisationen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Hjørring
  • Tirsdag den 08. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som revisorer
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2