Kompetente økonomimedarbejdere med interesse for økonomiske processer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vi søger økonomimedarbejdere med stærke økonomi kompetencer og interesse for økonomiske processer.

Vil du være med til at videreudvikle vores styrelses fundament og deltage i implementeringen af forbedrede økonomiske processer i hele Forsvarets koncern?

Vi har høje ambitioner for vores opgaveløsning hos Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse, og vi har som strategisk mål, at vi vil være den regnskabsfaglige rollemodel i staten. Det sætter store krav til vores interne kontrolmiljø og til vores daglige arbejde. Vi har derfor brug for flere medarbejdere til at bidrage til, at vi leverer vores ydelser på et højt fagligt niveau.

Lyder det som en spændende mulighed? Så har vi brug for dig som vores nye kollega i vores nyoprettede Finanssektion.

Om os

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse er en arbejdsplads med fokus på udvikling og resultater, hvor du bliver en del af en professionel og dynamisk organisation. Vi lægger vægt på et godt samarbejde, at være professionelle og ikke mindst at yde en god kundeservice.

Finanssektionen er en nyoprettet sektion i Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse bestående af ca. 25 medarbejdere fordelt på fem teams. Finanssektionen understøtter bl.a. ind- og udbetalingsprocessen i Forsvaret.

Vi leverer opgaveløsninger på et højt fagligt niveau, som til stadighed tilpasses efter omgivelsernes krav. Vi lægger vægt på den tværorganisatoriske videndeling, proces- og helhedsforståelse samt en løbende implementering af automatiserede løsninger.

Vores medarbejdersammensætning er varieret, både hvad angår uddannelse, alder og erfaring. Vi har stor fokus på vores medarbejderes trivsel og udvikling, og vi kan tilbyde dig en høj grad af fleksibilitet. Vi tilbyder ligeledes betalt frokostpause, kantineordning, frugtordning, fleksibel arbejdstid og mulighed for sociale aktiviteter gennem bl.a. idræts- og personaleforening.

Stillingerne rummer gode fremtidige karrieremuligheder, da Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse er en større arbejdsplads, som ligeledes er en del af en stor koncern.

En af vores nyeste medarbejdere i Finans fortæller:
”Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse har stor fokus på oplæringen i hverdagens arbejdsopgaver fra den første dag. Det har givet en stor ro i oplæringen og gør, at jeg har følt mig godt klædt på i mit nye job.”

Om stillingen

Vi søger kollegaer, som har mod på at være en del af opbygningen af en ny sektion.

Du bliver en del af en finanssektion på ca. 25 medarbejdere, som bl.a. understøtter ind- og udbetalingsprocessen i Forsvarsministeriets koncern. Størstedelen af din tid bruger du på at udvikle og styrke kontrolmiljøet for processerne i sektionen. Dette er eksempelvis optimering af forretningsgange og udvikling af kontroller i processerne samt udførelse af eksisterende kontroller og afstemninger.

Da sektionen er nyoprettet, vil du få rig mulighed for at bringe dine kompetencer i spil i en afvekslende hverdag, ligesom du også vil have mulighed for at sætte dit eget præg på og udvikle den.

Sammen med dine kollegaer bidrager du bl.a. til løsning af følgende opgaver:

• Risikostyring og risikovurdering i sektionens processer.
• Procesoptimering og risikoafdækning.
• Faglig sparringspartner for sektionens samarbejdspartnere.
• Sikre overholdelse, vedligeholdelse og forbedringer af beskrevne processer.
• Sagsbehandling af sektionens opgaver.

Du får mulighed for at omsætte problemstillinger til værdiskabende løsninger til gavn både internt og eksternt. Alt sammen med henblik på optimering af koncernen og med fokus på det høje faglige niveau, som en troværdig samarbejdspartner for hele koncernen.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant økonomisk uddannelse og gerne erfaring fra en stilling i revisionsbranchen eller i en økonomifunktion. Du kommer med praktisk erfaring og en regnskabsmæssig indsigt i de processer, der driver økonomiområdet. Det er væsentligt for jobbets udførelse, at du er initiativrig, handlekraftig og har gode samarbejdsevner.

Vi ser gerne, at du har erfaring og en interesse for at udvikle, forbedre og effektivisere kontrolmiljøet på tværs af organisationen med henblik på at styrke koncernens end-to-end processer.

Du skal gerne drives af at være en del af et miljø, hvor faglig sparring er i høj kurs, og hvor vi sammen skal sikre, at vi lever op til de høje ambitioner, vi har.

Derudover ser vi gerne, at du:

• Tænker helhedsorienteret og har en udviklingsorienteret tilgang til arbejdet med forretningsgange og interne kontroller.
• Er struktureret og analytisk i din tilgang til opgaveløsningen.
• Kan arbejde både selvstændigt og i teams.
• Er god til at koordinere og planlægge dine opgaver.
• Kommunikerer positivt og konstruktivt med kolleger og samarbejdspartnere.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst.

Har du akademisk baggrund, vil du som akademiker blive ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Forsvarsministeriet og Akademikere i Staten.
Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte sektionschef Majken Schouw Andersen, telefon 72 81 07 59.

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse HR-konsulent, Anders Erik Filtenborg, på telefon 72 81 91 78.

Ansøgningsfristen er den 11. november 2021, men vi forventer at afholde samtaler løbende, så send os gerne din ansøgning allerede i dag.
Stillingerne er til besættelse snarest muligt.

Vi vil bede dig om at søge via linket. For at komme i betragtning, bedes du vedhæfte din ansøgning, CV, uddannelsesbeviser mv.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse varetager og sikrer den samlede regnskabsvirksomhed i koncernen. Opgaverne spænder vidt – fra betaling af regninger, bogføring og lønadministration, til udvikling af regnskabsmodeller og regnskabssystemer. Det er samtidig vores opgave at bidrage og understøtte den løbende forretningsmæssige udvikling i koncernen. Som sparringspartner lægger vi vægt på at skabe værdi og sikkerhed i alt, hvad vi gør.
Vi er beliggende i Hjørring og beskæftiger ca. 240 medarbejdere, primært med civil baggrund. Vi arbejder ud fra en kundevendt vinkel, hvor vi stræber efter at gøre det nemt og sikkert at være kunde hos os, og samtidig evner at dække kundens behov.
Som arbejdsplads har vi fokus på helhedsforståelse, medarbejderinvolvering og samarbejde på tværs i organisationen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Hjørring
  • Torsdag den 11. november 2021

Lignende jobs

  • Revisor i Hadsund

    Ønsker du ansvar og en fleksibel hverdag med plads til høje ambitioner uden at gå på kompromis med livet uden for kontoret? Vil du være en del af en social vinderkultur, hvor du skaber resultater s..
    • Revisor
    • Hadsund
    Få mere info
  • Revisor (praktik) i Brønderslev

    Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet? Så har vi måske den perfekte praktikst..
    • Revisor
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Revisor i Hjørring

    Hos BDO i Hjørring løser vi opgaver for en bred og spændende vifte af både mindre, mellemstore og store virksomheder. Vi er 55 kolleger på kontoret, der alle brænder for at gøre en forskel for vore..
    • Revisor
    • Hjørring
    Få mere info
  • Revisor i Nordjylland

    JobbetI dette spændende fuldtidsjob vil du fungere som Business Controller for vores samarbejdspartner, hvor du vil komme til at arbejde med spændende opgaver inden for analyse af KPI'er, udarbejde..
    • Revisor
    • Nordjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som revisorer
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2