Fagstærke kollegaer til udvikling og drift af central kontrolfunktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vil du bruge dine kompetencer til at udvikle, implementere og være med til at varetage driften af den centrale kontrolfunktion i FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE?
Kontrolfunktionen er et helt nyt forretningsområde inden for det interne finansielle kontrolmiljø, og til teamet søger vi nysgerrige og samarbejdsorienterede kollegaer, med forskellige faglige profiler, til at løse opgaverne med at efterprøve forretningsprocesser på tværs af Forsvarsministeriets koncern, samt vedligeholde og formidle retningslinjerne for risikovurdering og håndtering inden for det finansielle område.

Der er tale om flere nyoprettede stillinger, hvorfor du får en unik mulighed for at være med til at forme og implementere arbejdsopgaverne. Måske du har erfaring med risikostyring og kontrolmiljø, revision, procesgennemgang eller dybdegående kendskab til forsvarets processer, for eksempel indkøb – så er du måske vores nye kollega ved FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE.

Om os

Teamet, er en del af Afdelingen for Kontrolmiljø og Forretningsudvikling, der blandt andet har ansvar for at sikre et stærkt internt finansielt kontrolmiljø i forsvaret samt har ansvar for flere koncernfælles forretningsprocesser.

Teamets opgave er at efterprøve forretningsprocesser i forsvaret, herunder vedligeholde og formidle retningslinjerne for risikovurdering og håndtering af risici som skal anvendes af de procesansvarlige samt brugere af forretningsprocesserne, ligesom en række andre opgaver, herunder udtræk af forbrug på processer, bidrage til projekter, undervise i kontrolmiljø og risikostyring, understøtte ift. SAP modulerne Risk Managament og Process Control o.lign.

Afdelingen er sammensat af kolleger med stærke kompetencer inden for flere fagområder som risikostyring, revision, forretningsprocesser, it, procesoptegning mv. og vores kolleger og samarbejdspartnere i forsvaret er fordelt over hele landet.

Om stillingen

Vi søger flere nye kollegaer, der skal hjælpe både Regnskabsstyrelsen og de øvrige styrelser under Forsvarsministeriet i arbejdet med et stærkt internt kontrolmiljø. Stillingerne er nyoprettede, hvorfor du får en unik mulighed for at bidrage til udviklingen af stillingens indhold og implementeringen af det interne finansielle kontrolmiljø i koncernen.
Derudover medvirker du i projekter og fungerer ligeledes som rådgiver i forhold kontrolmiljøet.

Arbejdsopgaverne kan f.eks. omfatte at:

• Efterprøve processer, risikovurderinger og kontroller beskrevet af den procesansvarlige styrelse
herunder fx:
• Foretage systemanalyser af adfærd og posteringer i SAP.
• Foretage og vurdere risikoanalyser.
• Udarbejde rapportering af efterprøvning.
• Rådgive og undervise brugere samt procesansvarlige styrelser om risikostyring og kontrolmiljø (ref. risiko- og kontrolrammeværket).
• Udvikle og vedligeholde SAP Risk Managament og Process Control som en del af det systemunderstøttede kontrolmiljø.
• Overvåge fordeling af udgifter på tværs af processer.
• Bidrage til opsætning af IT-værktøjer og rapporter/udtræk i fx Excel, SAP Celonis, SAP ERP og SAP Access control, til brug i opgaveløsningen.

Om dig

Afhængig af dit kompetence- og interesseområde kan din baggrund være mange. Du kan for eksempel have en videregående uddannelse, f.eks. HD-R eller Cand.merc.aud, og/eller du kan have erfaring med efterprøvning og gennemgang af processer, finansielt kontrolmiljø, IT-understøttet kontrolmiljø, revision o.lign. Vigtigst for os er dog dit drive og motivation, og at overblik, interesse for og erfaring med en kompleks opgaveportefølje er en del af dine kompetencer.

Du kan desuden nikke genkendende til flere af nedenstående:

• Du er udadvendt, tillidsvækkende og motiverende med gode samarbejds- og kommunikationsevner såvel skriftligt som mundtligt.
• Du er vant til at formidle et nogen gange kompliceret budskab og deltage i drøftelser med interessenter med mange holdninger og perspektiver.
• Du har en systematisk og helhedsorienteret tilgang til dit arbejde. Med dit analytiske mindset og din solide faglige forståelse kan du gennemskue komplicerede opgaver og sammenhænge, danne dig et overblik, der sikrer inddragelse af de rette kollegaer, interessenter og specialister.
• Du er nysgerrig, initiativrig og har lyst til at være en del af en ny funktion og udfordre organisationen i deres nuværende opgaveløsning.

Alt efter erfaringsniveau sørger vi for, at du bliver klædt godt på til jobbet, og vi vil investere i dig og din udvikling i form af oplæring, uddannelse og kurser.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst.

Som akademiker vil du blive ansat som og aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Forsvarsministeriet og Akademikere i Staten.
Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1%.

Derudover tilbydes betalt frokostpause, kantineordning, frugtordning, fleksibel arbejdstid og mulighed for sociale aktiviteter i sektionen eller gennem kasernens idrætsforening.

Som ansat i Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte lederen af den centrale kontrolfunktion Berit Kirstine Olesen på telefon 7281 0746 (kl. 8-15) eller på mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 7281 9178 eller HR-konsulent Pia Knudsen på telefon 7281 9144.

Ansøgningsfristen er den 15. april 2022, men vi forventer at afholde samtaler løbende, så send os gerne din ansøgning allerede i dag.
Stillingerne er til besættelse snarest muligt.

Du søger via linket. For at kunne komme i betragtning, anmodes du om at vedhæfte ansøgning, CV og uddannelsesbevis.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE
FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE er én af seks styrelser under Forsvarsministeriet. Vi er beliggende i Hjørring og beskæftiger ca. 230 medarbejdere, primært med civil baggrund. FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE varetager og sikrer den samlede regnskabsvirksomhed i koncernen. Opgaverne spænder vidt – fra betaling af regninger, bogføring og lønadministration, regnskabsaflæggelse og til styrkelse af koncernenes samlede kontrolmiljø. Det er samtidig vores opgave at bidrage og understøtte den løbende forretningsmæssige udvikling i koncernen. Som sparringspartner lægger vi vægt på at skabe værdi og sikkerhed i alt, hvad vi gør.

Vi arbejder fokuseret med risikovurderinger og kontrolmiljø, og vi er rådgivende på disse områder over for vores kunder. Vores primære kunder er øvrige styrelser og myndigheder inden for Forsvarsministeriets område. Vi ser det som en af vores største opgaver at støtte vores kunder, så alle inden for Forsvarsministeriet område kommer i mål med et styrket økonomisk kontrolmiljø.

Som arbejdsplads har vi fokus på helhedsforståelse, medarbejderinvolvering og samarbejde på tværs i organisationen. Vi leverer opgaveløsninger på et højt fagligt niveau, som til stadighed tilpasses efter omgivelsernes krav. Vi lægger vægt på den tværorganisatoriske videndeling, proces- og helhedsforståelse samt en løbende implementering af automatiserede løsninger.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk og om Regnskabsstyrelsen på www.regnskabsstyrelsen.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Hjørring
  • Fredag den 15. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som revisorer
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2