Revisorassistent i Horsens

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Er du vant til at udarbejde og opstille regnskaber for personligt ejede virksomheder, og vil du være en del af en virksomhed, hvor fleksibilitet, frihed og høj faglighed går hånd i hånd med god kundekontakt?


"Vi leder efter en kompetent og fagligt engageret kollega, der kan se glæden i at arbejde med små såvel som større landbrugskunder, og som har et ønske om at udfylde en bred og derfor også spændende og udfordrende rolle, hvor du kommer hele vejen rundt om dit fag" fortæller souschef i Regnskab og Økonomi, Maiken Bang Madsen.


Arbejdsopgaver og ansvarsområder i stillingen

Du træder ind i en stilling, hvor du får din egen kundeportefølje. Det giver dig stor fleksibilitet, da du selv er med til at planlægge din hverdag i forhold til de deadlines, vi skal nå sammen.

Dine opgaver vil omfatte udarbejdelse og opstilling af regnskaber, controlleropgaver, momsopgørelse mv. Du vil i det daglige arbejde tæt sammen med den respektive kundes revisor om løsningen af opgaverne. Hertil kommer en løbende dialog med kunderne bl.a. i forhold til at udvikle regnskabsopgaven med et stigende fokus på anvendelse af diverse digitale værktøjer.

Vi forventer, at du:


  • har en solid regnskabsmæssig baggrund, og er uddannet indenfor området suppleret med nogle års praktisk erfaring
  • er digitalt nysgerrig og vant til at hente, arkivere og behandle oplysninger i forskellige systemer, samt løbende lære nye at kende
  • trives med arbejde i teams med en bred, tværfaglig samarbejdsflade, hvor faglig sparring er en naturlig del af hverdagen

Personprofil


Du arbejder struktureret og forstår at prioritere og planlægge dine opgaver. Du er vant til en professionel håndtering af deadlines, hvor du har flere bolde i luften ad gangen - uden at miste overblikket. Dit faglige engagement er stort og du deler gerne viden med dine kollegaer, ligesom du søger den faglige sparring, når du finder det hensigtsmæssigt for løsningen af opgaven.

Du er naturligt opfølgende på aftaler med både kunder, samarbejdspartnere og kollegaer, og følger opgaven helt til dørs. Som person er du i besiddelse af et godt humør og et positivt sind, der trives med de løbende udfordringer du møder.

Vi tilbyder

En stor grad af selvstændighed, hvor du har stor indflydelse på, hvordan du går til opgaverne og lægger dine timer. Du har således selv indflydelse på planlægning og omfang af merarbejde i sæsonen. Vores arbejdsvilkår er præget af fleksibilitet og frihed under ansvar i et uhøjtideligt miljø. Vi vægter det faglige niveau og efteruddannelse højt, og forventer det samme af vores kollegaer.

En stilling hvor en uhøjtidelig omgangstone og et stærkt kollegialt miljø er dagligdagen. Derudover har vi en bred vifte af personalegoder, ligesom den daglige trivsel i jobbet ligger os meget på sinde.

Ansøgning
Søg stillingen og vedhæft ansøgning, CV samt relevante bilag ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor. Ansøgninger sendt på anden vis vil ikke blive besvaret eller komme i betragtning. Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes kontinuerligt, hvorfor vi ikke har nogen ansøgningsfrist på stillingen.

Vil du vide mere om stillingen eller virksomheden, er du velkommen til at kontakte Souschef, Regnskab og økonomi Maiken Bang Madsen på tlf. 30479042.

Om Velas

Velas er en professionel rådgivningsvirksomhed med 530 dedikerede medarbejdere og en omsætning på ca. 400 mio. kr. Vi udspringer af landbruget og blandt vores 11.000 kunder udgør landbrugsvirksomhederne stadig kernen. Derudover består vores kundegruppe i stigende grad af mindre og mellemstore virksomheder inden for handel, håndværk og servicefag. Vi har et fælles mål om at skabe merværdi og udvikling for vores kunder. Vi tilbyder rådgivning indenfor en bred faglighed omfattende bl.a. økonomi, finansiering, skat, HR, ejendom og jura samt alle de landbrugsfaglige områder. Vi har kontorer på 7 forskellige lokationer placeret i Års, Viborg, Søften, Horsens, Vissenbjerg, Samsø og på Ærø. Du kan læse mere om os på www.Velas.dk

    Se en video om hvordan det er at være ansat i Velas



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Horsens

Lignende jobs

  • Revisor til Skov Revision

    Revisor søges til organisation/virksomhed i 8543 Hornslet
    • Revisor
    • Hornslet
    Få mere info
  • Et domicil med plads til vækst, ambitioner og fæll...

    Vil du være en del af BDO’s splinternye domicil beliggende i Aarhus C’s bæredygtige bydel ”Trælasten”, hvor der hverken er sparret på faciliter såsom medarbejderlounge, en prisvindende kantine og i..
    • Revisor
    • Århus
    Få mere info
  • Business Analyst

    Er du på udkig efter et meningsfuldt job, hvor du kan udvikle, optimere og vedligeholde både vores produktionssoftwareløsning (ASPECT4) og vores kunders forretninger? Så er du måske den, vi søger!.
    • Revisor
    • Århus
    Få mere info
  • Technical Business Analyst

    We are looking for a new colleague to join our client in the Financial Sector.Location: Greater Copenhagen, hybrid.QUALIFICATIONS & COMPETENCIESQuantexa Academy Technical BA certifiedMu..
    • Revisor
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Horsens over tid

Dato Alle jobs som revisorer
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0