Rigsrevisionen søger samfundsvidenskabelige studenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Vil du være med til at sikre en ansvarlig og effektiv offentlig forvaltning? Trives du i et arbejdsmiljø med faglig fordybelse, tæt samarbejde, analytisk tænkning og fokus på formidling? Så læs nærmere her om vores ledige studenterstillinger i henholdsvis årsrevisionen, større undersøgelser og direktionssekretariatet.

Om jobbet

Som student vil du komme til at beskæftige dig med ét eller flere ministerområder og få et indblik i den offentlige sektor. Du får mulighed for at styrke dine metodiske og analytiske kompetencer, samtidig med at du får praktisk erfaring med de samfundsvidenskabelige metoder og formidling af komplekse problemstillinger. Derudover vil der være løbende ad hoc-opgaver, som skal løses. Vores studenter oplever, at de får opgaver med faglig tyngde. Hvis du vil vide mere om, hvordan det er at arbejde i Rigsrevisionen, kan du læse her.

Vi arbejder i teams, som i fællesskab tilrettelægger og gennemfører arbejdet inden for ét eller flere ministerområder. I teamene har vi et tæt samarbejde og daglig sparring, så vi er afhængige af, at alle byder ind med deres erfaringer og viden. Derfor prioriterer vi, at alle tager medansvar og sikrer et fælles resultat.

Om dig

Du er godt i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse og har minimum 1 år tilbage af studiet. Vi lægger vægt på, at du:

  • har et højt fagligt niveau, gode analytiske evner og talforståelse
  • har gode samarbejdsevner og lyst til at arbejde i teams
  • kan sætte dig ind i nye og komplicerede problemstillinger på kort tid
  • kan håndtere og systematisere store mængder af data og information
  • er grundig og arbejder struktureret og systematisk
  • er sprogligt præcis og har flair for skriftlig formidling
  • interesserer dig for, hvordan man driver en effektiv offentlig forvaltning
  • har godt humør og lyst til at indgå i kontorfællesskabet.

Om kontorerne

Vi har gode erfaringer med at have studenter i vores kontorer, og lige nu har vi ledige stillinger i 1. kontor og 16. kontor, der arbejder med årsrevision, i 14.kontor, der gennemfører større undersøgelser, og i 19. kontor, der er vores direktionssekretariat.

Årsrevision

Årsrevisionen består af finansiel revision, juridisk-kritisk revision og forvaltningsrevision. Det betyder, at vi reviderer virksom­hedernes regnskaber, forretningsgange og årlige rapportering af mål og resultater. Som en del af revisionen efterprøver vi desuden, om dispositionerne, der er omfattet af regnskabsaflæggelsen, er i overensstemmelse med bevillinger, love mv. Derudover undersøger vi, om der er taget skyldige økonomiske hensyn ved forvaltningen af de midler og driften af de virksomheder, der er omfattet af regnskabet.

1.kontor

Vi er 20 medarbejdere, der reviderer Beskæftigelsesministeriet, Social- og Ældreministeriet, Udlændinge- og Integrationsministeriet og Kulturministeriet, herunder DR og TV 2-regionerne, der er selvstændige offentlige virksomheder (SOV’er). Du vil desuden skulle assistere på arbejdsopgaver for vores udviklingsgruppe for SOV’erne.

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte kontorchef Vicky la Cour på tlf. 33 92 86 06 eller souschef Litten Hansen på tlf. 33 92 84 60.

16. kontor (it-revision)

I 16. kontor er vi 14 medarbejdere, der reviderer it-sikkerheden i hele staten. Vi udfører revision af generelle it-kontroller og komplekse forvaltningssystemer og finansielle systemer. Desuden deltager vi i tværgående undersøgelser.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte kontorchef Michael Kubel på tlf. 33 92 86 17 eller souschef Anina Oksbjerg på tlf. 33 92 8616.

Større undersøgelser

I kontorerne for større undersøgelser undersøger vi fx, om Folketingets beslutninger føres ud i livet, og om forvaltningen i ministerier, styrelser, statslige institutioner og regioner er effektiv. Undersøgelserne afrapporteres som beretninger til Statsrevisorerne. Beretningerne udarbejdes i teams af typisk 3 medarbejdere. Det tager som regel 9-12 måneder, fra undersøgelsen starter, til beretningen offentliggøres.

14. kontor

Vi er 11 medarbejdere, der gennemfører undersøgelser på følgende områderne: Børne- og Undervisningsministeriet, Kirkeministeriet, Uddannelses- og Forskningsministeriet og Udenrigsministeriet. Vi har tidligere bl.a. undersøgt implementeringen af folkeskolereformen, Forsvarsministeriets styring af bemanding, beskyttelse af forskningsdata og indsatsen for at undgå statsansattes besvigelser.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kontorchef Peder Juhl Madsen på tlf. 33 36 18 66 eller souschef Zuzanna Thiel på tlf. 33 92 85 51.

Direktionssekretariat

19. kontor
Vi er 11 medarbejdere i 19. kontor, som er Rigsrevisionens direktionssekretariat. 19. kontor beskæftiger sig med ledelsesbetjening, internationalt samarbejde, pressehåndtering og korrektur/opsætning af Rigsrevisionens produkter. I jobbet skal du fx bearbejde data til brug for ledelsesinformation, besvare borgerhenvendelser og løse andre løbende opgaver.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kontorchef Niels Gyldenvang Steffensen på tlf. 33 92 83 46.

Ansættelsen

Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi tilrettelægger det fleksibelt i forhold til din undervisning og eksamener. Lønnen følger gældende overenskomst med HK. Ved ansættelse skal du fremvise en straffeattest. Ved stillingen i 16. kontor skal du endvidere sikkerhedsgodkendes.

Du kan læse mere om Rigsrevisionen på www.rigsrevisionen.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning, så vi har den senest tirsdag den 10. august. Skriv gerne, hvis der er ét af kontorerne, som du har særlig interesse for, da vi har flere ledige stillinger. Hvis du ikke modtager en bekræftelse på din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 92 85 25. Vi holder dog lukket i uge 29 og 30.

Rigsrevisionen opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • København K
  • Tirsdag den 10. august 2021

Lignende jobs

  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Erfaren revisor til København. Til vores afdeling i København søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team skal være med til at løse vores kunders behov.
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København

    Vi søger en engageret og teamorienteret revisor til vores kunde, Rödl & Partner. Stillingen tilbyder en optimal balance mellem arbejdsliv og privatliv. Rödl & Partner prioriterer medarbejdernes..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i København

    Vi leder efter en målrettet Business Controller med stor motivation for FP&A området. Du er nyuddannet eller i begyndelsen af din karriere og kommer til at spille en central rolle i at sikre en ret..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i København

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobDo you want to work with management reporting and financial crime prevention in one? Saxo is an investments bank, with high speed, global colleagues and we a..
    • Revisor
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i København K over tid

Dato Alle jobs som revisorer
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0