Rigsrevisionen søger analytikere til større kvantitative undersøgelser af omkostninger og resurseudnyttelse i stat og...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at sikre en ansvarlig og effektiv offentlig forvaltning? Trives du i et arbejdsmiljø, hvor der er mulighed for faglig fordybelse, og hvor du er med til at udvikle og sætte standarden for Rigsrevisionens dataanalyser? Så læs nærmere her om vores 2 ledige stillinger i udviklingskontoret for større undersøgelser.

Om jobbet

I Rigsrevisionen gennemfører vi bl.a. undersøgelser af den statslige og regionale forvaltning og undersøger, om de økonomiske resurser anvendes hensigtsmæssigt. Der er et stort fokus på at gøre denne type undersøgelser mere datadrevne gennem fx benchmarking og effekt- og tidsserieanalyser.

I Rigsrevisionens udviklingskontor for større undersøgelser søger vi derfor 2 analytikere, hvoraf den ene er erfaren, som ved hjælp af data og et solidt metodeapparat kan undersøge, om statslige og regionale institutioner overholder love og regler og anvender resurserne hensigtsmæssigt.

Du vil fungere som både rådgiver og udførende på dataanalyser, og dine resultater afrapporteres som en del af vores beretninger til Statsrevisorerne. Som eksempler på vores arbejde kan du kigge i følgende beretninger, hvor vi har bidraget til de kvantitative analyser:

  • Brugergevinster ved jernbaneinvesteringer
  • Politiets patruljering og overvågningskameraer
  • Studenters overgang fra gymnasium til videregående uddannelse

Ud over at understøtte husets produktion af dataanalyser vil du løbende skulle bistå med at udvikle området, bl.a. ved at opdyrke lovende metoder og undersøgelsestyper, afprøve nye teknikker og videreformidle erfaringer til kolleger.

Om dig

Du kan være nyuddannet såvel som erfaren dataanalytiker, da vi har 2 ledige stillinger. Som ny medarbejder forestiller vi os, at du både motiveres af at gå i dybden med komplekse dataopgaver og af at afprøve og udvikle nye analysetilgange. Vi lægger vægt på, at du:

  • har et højt fagligt niveau og gode metodiske evner inden for kvantitativ metode
  • har erfaring med at gennemføre kvantitative analyser, fx benchmarkinganalyser, tidsserieanalyser, automatiseret tekstanalyse og analyser af effektivitet og produktivitet
  • har erfaring med at kode, gerne i R
  • kan formidle komplekse kvantitative resultater i et letforståeligt sprog
  • kan arbejde selvstændigt og resultatorienteret med data
  • har gode samarbejdsevner og lyst til at arbejde i teams.

Om 8. kontor

Vi har 6 kontorer i Rigsrevisionen, der arbejder med større undersøgelser på de forskellige ministerområder understøttet af udviklingskontoret for større undersøgelser (8. kontor), som du vil blive del af. 8. kontor er et tværgående kontor, som bistår med dataanalyser på tværs af de øvrige kontorer og varetager forskellige datarelaterede udviklingsprojekter. Kontoret er bemandet med 7 medarbejdere og har et bredt samarbejde med Rigsrevisionens øvrige kontorer. Kontoret leverer dataanalyser og giver sparring til fagkontorer, driver udviklingsprojekter og løser styringsopgaver for Rigsrevisionens direktion. Vi har et stort fokus på indbyrdes sparring og gensidig læring samt kontinuerlig kompetenceudvikling inden for kvantitativ metode.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte souschef Bolette Danckert på tlf. 33 92 84 62.

Ansættelsen

Gennemsnitligt har vi en 37-timers arbejdsuge (inkl. frokost), men der vil være perioder med ekstra travlhed. Vi har flekstid, så du har gode muligheder for at skabe balance mellem karriere og fritid. Vi prioriterer kompetenceudvikling højt og tilbyder gode efteruddannelsesmuligheder. Dine løn- og ansættelsesvilkår er efter overenskomst og kvalifikationer. Ved ansættelse skal du fremvise en straffeattest. Du kan læse mere om Rigsrevisionen på www.rigsrevisionen.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning, så vi har den senest tirsdag den 29. november 2022. Hvis du ikke modtager en bekræftelse på din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 92 85 25.

Rigsrevisionen opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • København K
  • Tirsdag den 29. november 2022

Lignende jobs

  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Til vores afdeling i København – tæt på Østerport Station – søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team, skal du være med til at løse vores kunders behov.
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København

    Vi søger altid Revisorer og lign. til spændende stillinger hos vores danske og internationale kunder - Så trænger du til nye udfordringer, så registrer dig i vores database, ved at søge via denne s..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i København

    LØNBOGHOLDER MED LESSOR ERFARING SØGES TIL NNIT Kelly Finance søger for NNIT: Til NNIT, søger vi en dygtig og dedikeret lønbogholder. Arbejder du selvstændigt, struktureret og sætter en..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i København

    Har du lyst til at hjælpe vores kunder med vurdering og forbedring af deres governance-setup, risikostyring og interne kontroller? Kan du lide en spændende arbejdsdag med afvekslende opgaver og fyl..
    • Revisor
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i København K over tid

Dato Alle jobs som revisorer
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0