Rekrutteringsfirma

revisor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Kan du sikre gode kundeoplevelser inden for revision og rådgivning? Motiveres du af at få tildelt stort ejerskab og muligheden for selv at præge din kundeportefølje? Og vil du være en del af et dynamisk revisionskontor med spændende kunder og kompetente og engagerede kolleger?
Så har du nu muligheden for at blive en del af Martinsens revisions- og rådgivningsforretning i Kolding.

om stillingen


Martinsen Rådgivning & Revision i Kolding løser en bred vifte af revisions- og rådgivningsopgaver for interessante kunder i og omkring Kolding, men også i Syd- og Sønderjylland. Der er mulighed for udvikling og anvendelse af kompetencer inden for såvel revision som rådgivning.

Hos Martinsen lægger de vægt på, at du som medarbejder selv får indflydelse på, hvilke kundetyper du skal arbejde med, og på hvilke områder du skal specialisere dig inden for – alt sammen tilpasset dine interesser og dit erfaringsniveau. Stillingen vil omfatte mindre SMV-virksomheder, men også større koncerner.

ansvarsområder


Som revisor hos Martinsen vil du beskæftige dig med klassiske revisionsopgaver såsom udarbejdelse af regnskaber og assistanceopgaver, hvor du vil have en løbende tæt dialog med kunderne. Derudover får du mulighed for at håndtere en række rådgivningsopgaver for virksomheder, eksempelvis ift. aspekter omkring virksomhedens økonomi, der ellers kan distrahere ejerlederen fra kerneforretningen.

Dine primære opgaver vil være:

- Håndtering af egen kundeportefølje og direkte kundekontakt
- Medansvar i gennemførsel af revision, gennemgang samt diverse erklærings- og revisionsopgaver
- Regnskabsudarbejdelse
- Udarbejdelse af skattemæssige opgørelser for selskaber, personlige virksomheder og hovedaktionærer
- Rådgivning inden for regnskab, revision, skat og moms
- Coaching af yngre revisionsmedarbejdere og review af deres arbejde
- Deltagelse i digitaliseringen af hele regnskabsområdet

Der uddelegeres generelt et stort ansvar til den enkelte medarbejder, og du vil desuden få mulighed for at arbejde med en række specialopgaver som f.eks. fusioner, køb og salg af virksomheder, investeringer, budgetter, finansiel rådgivning, forretningsoptimering, omstruktureringer, generationsskifter m.m.

Hos Martinsen tager de ikke de anderledes og spændende opgaver væk fra medarbejderen, dem får man selv lov til at varetage under hensyntagen til egne ønsker og uddannelsesniveau.

din profil


Martinsen søger en engageret og erfaren revisor, som ønsker at tage medansvar for kundernes forretning. Du har en god forretningsforståelse og en interesse i at være synlig ud imod kunderne ved selvstændigt at planlægge, udføre og afslutte opgaver.

Derudover opfylder du følgende kvalifikationer:

- En relevant økonomisk uddannelse som f.eks. HD eller cand.merc.aud.
- Minimum 4 års erfaring fra revisionsbranchen med ansvar for egen kundeportefølje og direkte kundekontakt
- Gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt
- Struktureret og øje for både helheden og detaljen

For at få succes i rollen er det afgørende, at du motiveres af at arbejde mod et fælles mål i samarbejde med dine kolleger. Du får rig mulighed for sparring, men omvendt er det også væsentligt, at du trives med at tage personligt ansvar for dine opgaver og kunder.

du tilbydes


Hos Martinsen i Kolding vil du blive en del af et team på 29 erfarne og motiverede kolleger. Du får mulighed for at blive en del af et miljø med højt til loftet, korte beslutningsprocesser og stort ejerskab, og hvor humor og en uformel omgangstone bidrager til et inspirerende arbejdsmiljø.

Det er en integreret del af Martinsens kultur, at de tror på, at udvikling gennem ansvar er nøglen til et meningsfuldt arbejdsliv. Du vil opleve en fleksibel hverdag, for selvom de er i revisorbranchen, så skal der være plads til at have familieliv og fritid ved siden af. Det kommer der bedre revision og rådgivning ud af i sidste ende.

om martinsen rådgivning & revision


Martinsen Rådgivning & Revision har en historie, der går mere end 75 år tilbage. Virksomheden er et lokalt samt regionalt forankret revisions- og rådgivningshus med kontorer i Esbjerg, Grindsted, København, Odder, Skjern, Tørring, Vejen, Vejle og Kolding.

Martinsen er en moderne servicevirksomhed, som tilbyder alle ydelser inden for en revisors naturlige arbejdsområder, herunder især revision, regnskabsmæssig assistance, skatterådgivning, økonomistyring og anden økonomisk rådgivning.

Hos Martinsen gør de livet nemmere for ejerledere i små og mellemstore virksomheder. Det gør de ved at forbinde tal og mennesker. Og ved at tage ansvar. Ikke bare for årsregnskabet, men for alle de aspekter omkring virksomhedens økonomi, der kan distrahere ejerlederen fra kerneforretningen.
Du kan læse mere på www.martinsen.dk

ansøgning og kontakt


randstad forestår rekrutteringen på vegne af Martinsen Kolding. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte juniorkonsulent Amalie Wallin Jensen på tlf. 4880 3451 eller juniorkonsulent Louise Stigel på tlf. 9292 0502.
Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

om randstad


randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Kolding

Lignende jobs

  • Revisor

    Revisor til ny rolle med stor indflydelseCenterrevision, BillundKan du lide at arbejde med en varieret kundeportefølje og komme omkring alle aspekter af regnskabet – både som rådgiver og som reviso..
    • Revisor
    • Billund
    Få mere info
  • Kompetent revisor med drive og ambitioner

    Vores kunde er et anerkendt statsautoriseret revisionsselskab i Syddanmark. Med erfaringer og kompetence opbygget siden starten i 1975, tilbyder virksomheden i dag sine kunder; revision, rådgivning..
    • Revisor
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Revisor søges til BDO i Esbjerg

    Har du erfaring med revision og regnskab, og er du frisk på nye udfordringer? Så er det måske dig, vi søger. Hos BDO i Esbjerg er vi ikke bare en virksomhed; vi er en proaktiv kraft, der former..
    • Revisor
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Revisorer til [xxxxx] Sydjylland

    Har du en fagligt stærk profil, samtidig med at du er ambitiøs og proaktiv i din måde at arbejde på? Og søger du en stilling med gode muligheder for udvikling i takt med opgaverne og din egen præst..
    • Revisor
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Kolding over tid

Dato Alle jobs som revisorer
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 3
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 3
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 3
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 3
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 3
2. september 2024 3