Erfaren lønkonsulent til Lyngby-Taarbæk Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Har du lyst til at arbejde i et velfungerende centralt team af dygtige og engagerede lønkonsulenter – så er du måske vores nye kollega?

Om jobbet
Vi arbejder i en centraliseret organisationsmodel, hvor visse løn- og personaleadministrative opgaver løses centralt af lønkonsulenterne, denne model sætter rammerne for styrkelse af den faglige sparring og vidensdeling, levering af ensartede ydelser samt kvalitetsforbedringer.
Stillingen er med løn- og personaleopgaver indenfor Døgnområdet.

Opgaver:
  • Løn- og personaleadministrative opgaver, herunder ansættelser, arbejdstid, barsler, ferie/fravær, fratrædelser og meget mere
  • Rådgivning og faglig sparring af ledere i forhold til løn, aftaler og overenskomster


Om dig
Vi forestiller os, at du har en relevant kontoruddannelse. Du skal:
  • Have erfaring med administration og udbetaling af løn via KMD Opus Personale, samt have kendskab til Opus Vagtplan.
  • Være vant til at rådgive ledere og personaleadministrative medarbejdere i spørgsmål indenfor det løn- og personaleadministrative område.
  • Trives med at arbejde i et team
  • Have erfaring med at arbejde i en kommune
  • være villig til at yde lidt ekstra i presserede situationer


Derfor skal du vælge os
Du bliver en del af en afdeling, der har ambitioner og mange opgaver. Vores fokus er særligt korrekt løn til tiden samt at understøtte arbejdsgiverrollen i organisationen.

Vi arbejder selvstændigt og har travlt, men vi har et godt arbejdsmiljø, hvor der bliver lagt vægt på faglig sparring og på at hjælpe hinanden.
Vi tilbyder en fleksibel hverdag, hvor du har stor mulighed for selv at planlægge dine opgaver og din arbejdsdag og med mulighed for at arbejde hjemmefra efter nærmere aftale. Vi har en uformel og uhøjtidelig omgangstone.

Stillingen er placeret i afdelingen Løn- og Personalejura, der er en del af Center for Politik og Organisation (CPO). Vi er ca. 100 medarbejdere i hele centret, du bliver en del af et lønteam på 12 engagerede og energiske medarbejdere, der varetager løn- og personaleadministration til kommunens ca. 5.600 medarbejdere (månedslønnede, timelønnede og tjenestemænd).

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er en fuldtidsstilling og aflønnes efter gældende overenskomst. Tiltrædelse er snarest muligt og senest den 1. maj 2024.

Er du interesseret?
Så send din ansøgning og CV via linket på siden senest torsdag den 14. marts 2024.
Vi forventer at holde samtaler den 19. marts 2024.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Gitte Møller Petersen, tlf. 51 26 75 44, mail [email protected] eller lønkonsulent Pia Jarlø, tlf. 40 42 57 52.

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Tiltrædelse
Tiltrædelse er snarest muligt og senest den 1. maj 2024

Arbejdssted
Toftebæksvej 8, 2800 Kgs. Lyngby

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Kongens Lyngby
  • Torsdag den 14. marts 2024

Lignende jobs

  • Revisor i Hillerød

    Fri kontakt
    Revisor til Hillerød. Til vores afdeling i Hillerød søger vi en revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team skal være med til at løse vores kunders behov.
    • Revisor
    • Hillerød
    Få mere info
  • Revisor i Hillerød

    Revisor søges til organisation/virksomhed i 3400 Hillerød
    • Revisor
    • Hillerød
    Få mere info
  • Revisor (elev) i Allerød

    GBH Revision & Rådgivning A/S arbejder som den naturlige og værdiskabende økonomiske sparringspartner for mindre og mellemstore virksomheder.Det fælles fundament i GBH Revision & Rådgivning A/S b..
    • Revisor
    • Allerød
    Få mere info
  • Revisor i Frederikssund

    Er du vores nye kollega hos Dansk Revision? Vil du være en del af en arbejdsplads, der tror på balance mellem arbejde og fritid? Er du klar til at tage ansvar og skabe begejstrede kunder genn..
    • Revisor
    • Frederikssund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som revisorer
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1