Statsautoriseret revisor - Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Rådgivning – SMV – Forretningsforståelse

Med reference til en af virksomhedens partnere, bliver du ansvarlig for at servicere og rådgive din egen kundeportefølje inden for regnskabsmæssige forhold, forretningsudvikling, optimering af indtjening og skatteplanlægning. Dine arbejdsopgaver indebærer således opgaver inden for de forskellige erklæringstyper (revision mv.), udarbejdelse af års- og perioderegnskaber, økonomisk sparring samt skattemæssig planlægning og rådgivning. Du arbejder både selvstændigt og i samarbejde med en statsautoriseret revisor om at betjene kunder indenfor et bredt udsnit af brancher. Dine kunder og opgaver vil blive afvejet i forhold til dine kompetencer, og du må også gerne selv benytte dit netværk til at udvide din kundeportefølje. Du har mulighed for at få en rolle som teamleder, hvor du bl.a. bliver ansvarlig for at yde faglig sparring til øvrige kollegaer.

Du er uddannet revisor, registreret revisor, Cand. Merc. Aud eller HD i regnskab. Du har minimum fem års erfaring med betjening af små og mellemstore virksomheder, og det forventes, at du er fagligt godt klædt på til at rådgive og servicere kunderne indenfor dette segment. Hvis du kan lide at arbejde med dit netværk og udvide din kundeportefølje ved hjælp af gode relationer, er det en fordel, men ikke et krav. Hos Risskov Revision lægges der stor vægt på at kunne rådgive på alle niveauer – lige fra praktiske bogføringstips og skattespørgsmål til virksomhedsetableringer, omstruktureringer og generationsskifte. Du får derfor en stor kundekontakt, og du bliver selv ansvarlig for hele processen fra start til slut.

Som person er du ansvarsfuld og initiativrig. Du er løsningsorienteret og brænder for at gøre en forskel for kunderne. Du har en dynamisk og forretningsorienteret tilgang samt fokus på høj kvalitet. Du er udadvendt og har lysten og evnerne til selvstændigt at betjene - og evt. udvide - din egen kundeportefølje. Du er desuden en stærk kommunikator, der formidler i øjenhøjde, således kunderne føler sig trygge og godt vejledt.

Du tilbydes en stilling med en høj grad af frihed under ansvar, stor fleksibilitet og attraktive ansættelsesvilkår. Hos Risskov Revision er der fokus på Work-life-balance samt et godt arbejdsmiljø, med en uformel omgangstone og gensidig respekt for hinanden. Det er en moderne og velfungerende virksomhed, med korte beslutningsveje og gode muligheder for at udvikle sig fagligt og personligt samt gøre en forskel.

Virksomheden har præcis den størrelse, som betyder, at du vil få en god variation i dine opgaver og bevare den personlige kontakt med kunderne samtidig med, at du oplever det positive ved en flad organisationsstruktur.

Du får fast tilknytning til virksomhedens kontor i Risskov, hvorfor du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand hertil. Køres der ud til kunderne fra kontoret, stilles der bil til rådighed hertil.

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulent fra Sensu A/S, Morten Thomsen på tlf. 40 58 64 15.

For yderligere information om Risskov Revision se: http://www.rr.dk/


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Risskov
  • Onsdag den 01. januar 2020

Lignende jobs

  • Et domicil med plads til vækst, ambitioner og fæll...

    Vil du være en del af BDO’s splinternye domicil beliggende i Aarhus C’s bæredygtige bydel ”Trælasten”, hvor der hverken er sparret på faciliter såsom medarbejderlounge, en prisvindende kantine og i..
    • Revisor
    • Århus
    Få mere info
  • Business Analyst

    Er du på udkig efter et meningsfuldt job, hvor du kan udvikle, optimere og vedligeholde både vores produktionssoftwareløsning (ASPECT4) og vores kunders forretninger? Så er du måske den, vi søger!.
    • Revisor
    • Århus
    Få mere info
  • Business Analyst

    - Til drift og udvikling af int[xxxxx]ration til Elektronisk sags- & dokumenthåndteringssystemer Ønsker du et job med mening? Er du klar til at gøre en forskel for vores sygehusvæsen, vores kommun..
    • Revisor
    • Århus
    Få mere info
  • Revisor i Århus C

    Leder du efter en rolle, hvor du kan anvende din erfaring som lønbogholder, og hvor du mestrer præcision og ansvar, kan det være lige netop dig, vi leder efter.om jobbetDu vil indgå som en de..
    • Revisor
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Risskov over tid

Dato Alle jobs som revisorer
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0