Rekrutteringsfirma

Revisor til egen kundeportefølje

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Risskov Revision blev etableret i 1997 af statsautoriseret revisor Tore Christensen, og har i dag en partnerkreds på 4, hhv. registrerede og statsautoriserede revisorer. I alt møder 13 dygtige medarbejdere ind på kontoret i Risskov Revision.

Risskov Revision er aktive i flere lokale erhvervsnetværk, og sætter stor pris på de gode relationer som skabes derigennem. Erhvervsnetværkene er en vigtig del af forretningen, og det vidner om at Risskov Revision leverer kvalitet hver dag, da det forpligter at handle med sit netværk og kræver en troværdig og reel proces

Til selvstændigt at betjene virksomhedens kunder søges nu en Revisor til egen kundeportefølje

SMV-segmentet – Fokus på Work-Life Balance

Vil du være en del af et dynamisk og levende revisionshus, hvor der er fokus på faglig sparring og personlig kundekontakt? Du får en rolle, hvor du selv bliver ansvarlig for hele processen fra start til slut, og du rådgiver derfor på alle niveauer. Du arbejder under en stor grad af frihed, og i en virksomhed som er opmærksom på work-life-balance. Risskov Revisions størrelse gør, at du får en god variation i dine opgaver, bevarer den personlige kontakt med kunderne samtidig med, at du oplever det positive ved en flad organisationsstruktur, hvor der er stor fokus på at bringe dine kompetencer og erfaring i spil.

Du får en spændende rolle, hvor du med reference til en af virksomhedens partnere, bliver ansvarlig for at servicere og rådgive din egen kundeportefølje inden for regnskabsmæssige forhold, forretningsudvikling, optimering af indtjening og skatteforhold. Dine arbejdsopgaver indebærer således opgaver inden for bl.a. forskellige erklæringstyper, udarbejdelse af års- og perioderegnskaber og økonomisk sparring. Du arbejder selvstændigt med dine opgaver for at betjene kunder indenfor et bredt udsnit af brancher, men du kan altid søge sparring hos en statsautoriseret revisor. Hvis du kan lide at arbejde med dit netværk og udvide din kundeportefølje ved hjælp af gode relationer, vil du ligeledes have mulighed for det.

For at få succes i stillingen er du uddannet revisor, HD i regnskab, registeret revisor eller cand.merc.aud. Du har minimum fem års erfaring med betjening af små og mellemstore virksomheder, og det forventes, at du er fagligt godt klædt på til at rådgive og servicere kunderne indenfor dette segment.

Som person er du ansvarsfuld og initiativrig. Du har fokus på høj kvalitet i alt, hvad du foretager dig ligesom du arbejder løsningsorienteret, dynamisk og forretningsorienteret. Du er udadvendt og har lysten og evnerne til selvstændigt at betjene - og evt. udvide - din egen kundeportefølje. Du er desuden en skarp og imødekommende kommunikator, som formidler i øjenhøjde, således kunderne føler sig trygge og godt vejledt.

Du får fast tilknytning til virksomhedens kontor i Risskov, hvorfor du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand hertil. Foretages der kundebesøg udenfor kontoret, stilles der bil til rådighed hertil.

Er du den nye revisor til Risskov Revision? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Morten Thomsen på tlf. 40 58 64 15. For yderligere information besøg Risskov Revision

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Risskov

Lignende jobs

  • Et domicil med plads til vækst, ambitioner og fæll...

    Vil du være en del af BDO’s splinternye domicil beliggende i Aarhus C’s bæredygtige bydel ”Trælasten”, hvor der hverken er sparret på faciliter såsom medarbejderlounge, en prisvindende kantine og i..
    • Revisor
    • Århus
    Få mere info
  • Revisor (2-4 års efaring)

    Er du et ungt talent med passion for revision og tal? Har du lyst til at blive en del af et dynamisk team, som sætter faglighed og kvalitet højt på agendaen? Så kan du være den vi leder efter!J..
    • Revisor
    • Århus C
    Få mere info
  • Manager til revision

    Er du en erfaren og ambitiøs revisor, som er klar til at forfølge nye drømme og forbedre dine professionelle kompetencer? Har du lyst til at blive en del af et førende lokalt forankret revisionshus..
    • Revisor
    • Århus C
    Få mere info
  • Manager til revision

    Er du en erfaren og ambitiøs revisor, som er klar til at forfølge nye drømme og forbedre dine professionelle kompetencer? Har du lyst til at blive en del af et førende lokalt forankret revisionshus..
    • Revisor
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Risskov over tid

Dato Alle jobs som revisorer
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0