Revisor søges til BDO i Silkeborg – er du vores kommende kollega?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Har du erfaring med revision og regnskab, og er du frisk på nye udfordringer hos et af landets førende rådgivnings- og revisionshuse? Og er du klar på at bidrage til at videreudvikle vores faglige og sociale miljø på kontoret i hjertet af Silkeborg? Så er det netop dig, vi søger!

Din nye rolle
Vi er på udkig efter en ny kollega til at udføre rådgivnings- og revisionsopgaver samt regnskabsudarbejdelse for alt fra mindre til mellemstore virksomheder inden for flere forskellige brancher. Din kundeportefølje og opgaver vil blive tilpasset, alt efter hvor du befinder dig, og hvilke kvalifikationer du kommer med. Du vil naturligvis få ansvaret for egne kunder, som du hjælper med at navigere mod det, der skaber størst værdi for dem og deres virksomhed. Vi sætter os altid ind i kundens situation, og møder dem der, hvor de er. Det er derfor vigtigt, at du trives med de faglige udfordringer, der hører med til en tæt kundekontakt.

Rådgivning der skaber værdi
Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at du som vores nye kollega skal være glad for tal. Dine primære opgaver vil omfatte revisionsopgaver og erklæringer, samt udarbejdelse af årsrapporter og skattebilag. Derudover skal du rådgive og assistere dine kunder inden for skat, regnskab og moms.

Erfaring med revision og udvidet gennemgang er en fordel, men det er ikke et krav. Din vilje og ambition er det centrale - hos os får du støtte og redskaber til at udvikle dig. Du vil blive kundens daglige kontaktperson, og du vil levere værdifuld rådgivning i øjenhøjde med kunden - både selvstændigt og i samarbejde med kolleger. Vores dygtige kolleger står klar til sparring, og du kan også trække på ekspertisen fra BDO’s specialafdelinger.

Vi hjælper hinanden med at levere den bedste rådgivning for vores kunder – en rådgivning der gør en forskel. Vi leder derfor efter en kollega, der evner at sætte sig ind i vores kunders situation og menneskene bag. Hvis du, ligesom os, ønsker at hjælpe vores kunder med at realisere deres drømme, er du præcis den kollega, vi leder efter.

Mød BDO i Silkeborg
Sammen med 30 kolleger kommer du til at have din daglige gang på Papirfabrikken i Silkeborg, hvor kontoret ligger dejligt centralt placeret i flotte omgivelser. Kontoret er præget af en imødekommende og uformel omgangstone, og der er ikke langt fra idé til handling. Du skal desuden have lyst til at indgå i et læringsmiljø, hvor alle lærer fra sig og bærer et fælles ansvar for at gøre vores kontor til byens bedste arbejdsplads.

På kontoret i Silkeborg tilbydes du flere personalegoder. Heriblandt frokostordning samt en personaleforening, der står for flere sociale arrangementer året rundt på tværs af afdelingerne. Det er selvfølgelig helt op til dig i hvilken udstrækning, du ønsker at deltage - men mulighederne er mange, og vi er altid åbne for nye input.

Om dig – vores drømmekollega
Vi forestiller os, at du har minimum 2-3 års erfaring med rådgivning, revision, regnskab eller skat. En HD-R, cand.merc.aud. eller lignende uddannelse er en fordel, men vigtigst er din interessere i at lære.

Derudover søger vi en kollega, der:

  • Har en lyst til at lære og udvikle sig
  • Er imødekommende og besidder gode samarbejdsevner
  • Deler viden med kolleger for at skabe et dynamisk læringsmiljø
  • Vægter samarbejde højt og bidrager til vores team
  • Har en naturlig interesse i at hjælpe andre – både kunder og kolleger
  • Arbejder selvstændigt og struktureret og overholder deadlines.

Kort om BDO – resten skal opleves
BDO er dedikeret til at støtte og realisere dine drømme. Vi er nysgerrige omkring dine mål og fokuserede på at skabe et arbejdsmiljø, der fremmer åbenhed og respekt. Hos os er medarbejderengagement og -udvikling en prioritet, og du vil opleve en række karrieremuligheder samt personlig og faglige vækstmuligheder gennem vores ”BDO Academy”.

Med 34 kontorer landet over, og ét i Grønland, samt over 1.700 medarbejdere tilbyder vi et omfattende netværk af faglig ekspertise, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme. BDO's globale netværk spænder over 166 lande og inkluderer 115.000 medarbejdere, hvilket sikrer en international tilstedeværelse og muligheder.

Bliv en del af BDO allerede i dag
Efter at have givet dig et glimt af, hvad BDO står for, er vi nu ivrige efter at lære mere om dig. Fortæl os, hvad der definerer dig, dine værdier og hvorfor netop du ville være en fantastisk tilføjelse til vores team.

Vi ser frem til at lære dig bedre at kende og modtage din ansøgning. Vi indkalder til samtaler løbende og håber at byde den rette, nye kollega velkommen så hurtigt som muligt. Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Anders Damgaard Lunde, Partner, på telefon 89 22 30 40.

I BDO arbejder vi aktivt på at minimere ubevidst bias og sikre en objektiv rekrutteringsproces. Vi opfordrer derfor til, at du undlader at inkludere et billede i din ansøgning. Dette er blot ét af vores mange initiativer for at skabe et inkluderende og mangfoldigt miljø i BDO. Vi stræber efter en arbejdsplads, hvor alle har lige muligheder og rettigheder, uanset baggrund eller position.

Ønsker du at lære mere om BDO? Læs mere om os på www.bdo.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • SR stud, SR eller partner-mulighed i BDO Silkeborg...

    Vi søger en ambitiøs, erfaren revisor, som har et ønske om at være med til at udvikle vores afdeling i Silkeborg fra dag ét, og som enten er SR-stud, lige er blevet SR eller har været det i et par .
    • Revisor
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Revisor søges til BDO i Herning

    Kan du se dig selv i en dagligdag med ansvaret for egne kunder, et individuelt karriereforløb og stort fokus på nærværende og kompetent rådgivning? Så har du en BDO’er gemt i dig! Vi leder efter de..
    • Revisor
    • Herning
    Få mere info
  • Business Controller

    Revisor søges til organisation/virksomhed i 8600 Silkeborg
    • Revisor
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Revisor i Ikast

    Er du en erfaren lønbogholder med alsidige kompetencer? Vil du være en del af en landsdækkende virksomhed, hvor medarbejderne utvivlsomt er en central del af vejen til succes?På vegne af IBF A/.
    • Revisor
    • Ikast
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som revisorer
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 5
24. august 2024 6
23. august 2024 5
22. august 2024 6
21. august 2024 5
20. august 2024 4
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4