Rekrutteringsfirma

revisor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

På vegne af vores kunde Dansk Revision søger Randstad en revisor til en alsidig stilling med gode udviklingsmuligheder til deres afdeling i Slagelse.

Beskrivelse


Virksomhedens styrke er engagerede og dygtige medarbejdere, som sammen skaber et godt arbejdsmiljø og trivsel. Der tilbydes gode udviklingsmuligheder, så medarbejderne altid er klædt på til at opfylde kundernes behov. Dansk Revision Slagelse lægger stor vægt på, at arbejdet, både fagligt og socialt, er levende og inspirerende. Her er medarbejderne med til at sikre kvalitet og faglighed over for deres kunder.

Virksomheden søger en revisor, der ønsker at blive en integreret del af arbejdspladsen. Den rette kandidat har lyst til at blive en del af et udviklingsorienteret revisionsfirma i et velfungerende team, hvor der er plads til smil, humor og en uhøjtidelig stemning. Virksomhedens nye revisor kan have en uddannelsesmæssig baggrund som enten HD, HD 2. del eller cand.merc.aud.

Du vil blive en del af en afslappet arbejdsplads med en uformel tone og en lav grad af hierarki, hvor medarbejderne er i fokus. Den rette kandidat tilbydes stor fleksibilitet mellem job og privatliv samt en hverdag, hvor man møder kunderne i øjenhøjde. Dansk Revision Slagelse ønsker at være en direkte sparringspartner og yde en service, som når hele vejen rundt.

Kompetencer


Som medarbejder skal du ikke være bange for, at tage ansvar for opgaver, som ligger udenfor de normale revisionsopgaver. Der er fokus på, at der arbejdes selvstændigt med egne kunder og altid yder en god og nærværende service.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

- Revisionsopgaver og selvstændigt ansvar for egen portefølje
- Rådgivningsydelser til eksisterende kunder samt regnskabsassistance
- Skatteudarbejdelse for både personlige selskaber og virksomheder
- Udarbejdelse og opstilling af regnskaber

Kvalifikationer


Foruden ovenstående forventes det, at du:
- Relevant uddannelsesmæssig baggrund
- Har minimum 2 års erfaring som revisor
- Har god systemforståelse

Som person er det vigtigt, at du kan se dig selv i og efterleve Dansk Revision Slagelses kerneværdier ansvar, respekt, fællesskab og humor. Endvidere har du et positivt mindset, arbejder selvstændigt, er udadvendt og er god til at engagere dig, samtidig med at du er kvalitetsbevidst.

Yderligere information


Dansk Revision Slagelse har en flad organisation og en kort beslutningsproces. Du vil som revisor få mulighed for at udvikle dig fagligt og karrieremæssigt, hvis du har ambitioner om dette.

Der er stort fokus på work-life-balance i virksomheden, hvilket ikke kun er et begreb, der snakkes om, men et begreb, som efterleves.

Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt


Randstad varetager denne rekrutteringsproces. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Steffen Paaske Christensen på tlf. 25 97 44 29. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Slagelse

Lignende jobs

  • Engageret Revisor

    Revisor søges til moderne revisionsfirma [xxxxx] er på udkig efter en engageret og selvstændig revisor til at styrke teamet hos et succesfuldt revisionsfirma i vækst. Vi søger en kandidat, d..
    • Revisor
    • Roskilde
    Få mere info
  • Statsautoriseret Revisor med ambitioner om at bliv...

    Unik karrieremulighed indenfor Public Audit hos BDO (revision til det offentlige)Til BDO’s kontor i Roskilde søger vi en ambitiøs SR, der drømmer om en unik karriere indenfor Public Audit. Du f..
    • Revisor
    • Roskilde
    Få mere info
  • Business Controller

    Drømmer du om at arbejde med controlling i Nordens førende færgerederi, hvor færgerne såvel som arbejdsopgaverne aldrig ligger stille? ”At arbejde et sted hvor det at 'alting sejler', altid bli..
    • Revisor
    • Sjællands Odde
    Få mere info
  • Elevplads: Ecovis Danmark søger revisortrainee

    Ecovis Danmark er en del af det stærke Ecovis International netværk i knap 90 lande verden over.Vores klienter er små og mellemstore virksomheder. Flertallet driver hele deres forretning i Danmar..
    • Revisor
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som revisorer
19. september 2024 1
18. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1