Specialister til Skattestyrelsens indsats mod økonomisk kriminalitet - 2630

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Har du en god skatte- og regnskabsmæssig forståelse, og har du erfaring med revision og regnskabsaflæggelse? Vil du bruge den viden og evne til at lave revision og sagsbehandling af komplekse og forskelligartede typer af sager, der alle bidrager til Skattestyrelsens indsats mod økonomisk kriminalitet? Så er du måske en af de specialister, vi søger til afdelingen for Kompleks Svig i Skattestyrelsen.

Om afdelingen – Kompleks Svig
Du bliver en del af afdelingen Kompleks Svig i fagområdet Særlig Kontrol i Skattestyrelsen. Afdelingen tager sig bl.a. af komplekse sager, hvor der som udgangspunkt – men ikke nødvendigvis - er en indikation af strafbare handlinger. Sagerne oversendes som hovedregel fra Skattestyrelsens øvrige afdelinger, og sagerne er kendetegnet ved et eller flere forhold, herunder fx at de:

  • involverer en større kreds af personer og selskaber
  • omfatter særegne forretningsmetoder
  • omfatter komplekse juridiske ejerforhold
  • omfatter særegne grænseoverskridende aktiviteter.


Kompleks Svig varetager endvidere koordinerings- og analyseopgaver, der understøtter, at Skattestyrelsen kan imødegå national og international organiseret kriminalitet og skattesvindel. Der er i Skatteforvaltningen stor opmærksomhed på de arbejdsopgaver, som afdelingen varetager, og det omkringliggende samfund har ligeledes stort fokus herpå.

Dine arbejdsopgaver – Håndtering af komplekse og forskelligartede typer af sager
Som vores nye specialist kommer du til at bruge din viden og evner til at lave revision og sagsbehandling inden for komplekse og forskelligartede typer af sager. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • indledende undersøgelser og planlægning af kontroller
  • gennemførelse af regnskabsrevisioner og kontroller
  • sagsbehandling i forbindelse med afgørelser mm.
  • bistand til politi og anklagemyndighed.


Sagerne kan omhandle både skat, moms og afgifter, og din opgave bliver at afdække eventuel svig i de ofte komplekse sagskonstruktioner med fx mange selskaber, der både kan være placeret i Danmark og udlandet.

Ved manglende regnskabsgrundlag skal du finde måder at rekonstruere indtjeningen ud fra eksempelvis eksterne oplysninger.

Dine kompetencer – Erfaring med revision og regnskabsaflæggelse
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som fx skatterevisor, cand.merc., HD eller lignende regnskabsmæssig og/eller skattemæssig baggrund. Gennem studie og erhvervserfaring har du opnået gode kompetencer inden skat og moms og erfaring med revision og regnskabsaflæggelse og -kontrol.

For at lykkedes i stillingen er det desuden vigtigt, at du:

  • har gode samarbejdsevner og er effektiv samt seriøs i opgavevaretagelse
  • har personlig og faglig gennemslagskraft, så du kan håndtere tilspidsede situationer
  • kan forklare komplekse problemstillinger på en enkelt og præcis måde
  • trives med at arbejde i teams
  • er resultatorienteret og kan bevare overblikket, selvom informationsmængden er kompleks og omfattende.


Vi tilbyder
Vi tilbyder udfordrende, spændende og alsidige arbejdsopgaver, som løses i tæt samspil med andre afdelinger i Skatteforvaltningen, politi og andre offentlige myndigheder.

Du får mulighed for selv at have indflydelse på din arbejdsdag i et miljø, der er præget af høj faglighed, engagement og en humoristisk og uhøjtidelig omgangstone.

Vi lægger vægt på, at vi hele tiden udvikler os såvel fagligt som menneskeligt, så vi hele tiden løser vores opgaver effektivt samtidig med, at den gode trivsel opretholdes.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest onsdag den 17. juni 2020. Vi forventer at afholde samtaler i uge 26.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte funktionsleder Tove Baden (tlf. 72 38 83 98).

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet reference og straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Din fysiske arbejdsplads bliver efter nærmere aftale enten Kratbjerg 236, 3400 Fredensborg eller Helgehøjs Alle 9, 2630 Taastrup.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre finansieringen af det, vi er fælles om.

Uanset, hvilken jobfunktion du skal varetage i Skattestyrelsen, kommer du til at arbejde med at sikre finansieringen af velfærdssamfundet og meget af det, der skaber sammenhængskraft i Danmark; skoler, hospitaler, veje og meget mere. Vores organisation er fyldt med specialister, der arbejder sammen på tværs af mange forskellige fagligheder og geografisk placering, så du bliver en del af et mangfoldigt fællesskab, hvor vi løser komplekse og krævende opgaver. Som ny vil du opleve, at læringskurven er stejl, og at du bygger kompetencer, der vil følge dig i din videre karriere.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Taastrup
  • Onsdag den 17. juni 2020

Lignende jobs

  • Revisor

    Fri kontakt
    Erfaren revisor til København. Til vores afdeling i København søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team skal være med til at løse vores kunders behov.
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Senior Business Analyst

    Are you a Senior Business Analyst who thrives when working close to business stakeholders?Are you a Senior Business Analyst who thrives when working close to business stakeholders?We are lookin..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Business Controller med fokus på ESG

    Har du lyst til at være med til at styrke arbejdet med Bæredygtighed i AL Koncernen? Og har du flair for tal og analyser, så er du måske vores nye business controller.JobbetSom Business Controlle..
    • Revisor
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Senior Business Controller til [xxxxx] Liv & Pensi...

    Job ID: 25668 Er du erfaren indenfor økonomistyring i pensionsbranchen, og trives du med at være tæt på forretningen? Er du teamplayer, og motiveres du af at bidrage med optimering af processer..
    • Revisor
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som revisorer
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0