Ambitiøs revisor søges til Holstebro afdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted


Trænger du til nye udfordringer? Har du 5 års erfaring, en cand.merc.aud eller en cand.merc.aud på vej. Drømmer du om en reel mulighed for at blive statsautoriseret revisor i en virksomhed, hvor du har balance mellem arbejde og familieliv? Så er det måske dig vi søger til vores Holstebro afdeling.

Revision Limfjord er blandt de 20 største revisionsfirmaer i Danmark med omkring 115 medarbejdere. Vi er erfarne, lokale revisorer, der ser det som vores opgave at udvikle vores kunders forretning, så det at drive virksomhed bliver anstrengelserne værd. Vi har seks kontorer, Holstebro, Hurup, Nykøbing Mors, Skive, Struer og Thisted samt repræsentationskontor i København Ø. Vi har en fælles stabsfunktion bestående af en Faglig afdeling, HR, Økonomi, PR/Marketing samt IT. Vi er i øjenhøjde med vores kunder, og vores hovedmål er at sikre kunderne faglig korrekt betjening. Vi sørger for, at kunderne er ajourførte med de lovmæssige krav, og at der eksisterer de nødvendige rammer for sund vækst i vores kunders virksomheder. Derfor prioriterer vi et veluddannet og engageret personale højt. Revision Limfjord er et udviklingsorienteret revisionsfirma, hvor det gode faglige samt personlige arbejdsmiljø vægtes højt og efterleves, sådan at der er plads til det hele menneske. Vores vision er, at der skal være balance mellem arbejde, familie og fritid.

Brænder du for regnskaber, budgetter og rådgivning? Vi søger en revisor til vores Holstebro team. Du vil blive ansvarlig for udarbejdelsen af regnskaber og en bred portefølje af kunder, budgetter samt løbende kundevendt rådgivning. Porteføljen vil vi tilrette efter dine ambitioner og interesser. Som en del af vores team kommer du til at arbejde med en række spændende kunder, ligesom du bliver en del af en unik virksomhed i solid vækst.

Vi har ikke opskriften på den perfekte revisor. Vi har plads til forskelligheder. Vi sætter dog både faglig og social omgængelighed højt, ligesom kvaliteten af de daglige opgaver. Vi forventer, at du trives med at arbejde selvstændigt i et miljø med åben-dør-politik. Du vil blive en del af en afdeling med fagligt dygtige medarbejdere, hvor der leveres høj kvalitet i en hverdag med smil, humor og en uhøjtidelig stemning.

Dine egenskaber:
  • Du er energisk og udadvendt.
  • Har lysten og ambitionerne til at udnytte vækstpotentialet i Holstebro og omegn i et fagligt miljø.
  • Kan indgå i et fagligt og socialt team.
  • Er løsningsorienteret og udfører de daglige opgaver med fokus på detaljen.
  • Evner at arbejde selvstændigt og håndtere egen kundeportefølje.
  • Brænder for at betjene kunder og er en stærk formidler, er kundernes go-to person.
  • Lokalt kendskab er en fordel, men ikke et krav.


Du tilbydes en spændende stilling i et moderne revisionsfirma, hvor kvalitet, effektivitet og service er i højsædet. Der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i denne stilling, hvor du får mulighed for at arbejde i et fleksibelt og yderst kollegialt miljø i en virksomhed, der adskiller sig fra branchen ved et anderledes værdisæt. Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads med korte beslutningsveje, udpræget kundefokus og stor fleksibilitet i hverdagen - også i statusperioden.

Kontakt os
Kan du genkende dig selv i ovenstående beskrivelse, så send din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter via knappen "Send ansøgning" nedenfor.

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Statsautoriseret revisor Anders Kloster Rasmussen Tlf: 96554686 eller på mail [email protected].

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Vi behandler ansøgningerne løbende.

For yderligere information om Revision Limfjord se www.revisionlimfjord.dk.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a0f9d37e)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Thisted
  • Torsdag den 04. november 2021

Lignende jobs

  • Revisor i Aalborg

    We are [xxxxx]! We’re so much more than an energy company. We’re a family of brands revolutionising a cleaner, greener future. Working here is #MoreThanACareer - we’re powered by purpose. Togeth..
    • Revisor
    • Aalborg
    Få mere info
  • Revisor i Aalborg

    I hjertet af Aalborg ligger vores kontor, hvor vi som dedikerede specialister brænder for at gøre en forskel. Vi er et hold af erfarne revisorer, der værdsætter samarbejde og fejrer succes sammen. .
    • Revisor
    • Aalborg
    Få mere info
  • Revisor (praktik) i Brønderslev

    Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet? Så har vi måske den perfekte praktikst..
    • Revisor
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Revisor i Hjørring

    Hos BDO i Hjørring løser vi opgaver for en bred og spændende vifte af både mindre, mellemstore og store virksomheder. Vi er 55 kolleger på kontoret, der alle brænder for at gøre en forskel for vore..
    • Revisor
    • Hjørring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Thisted over tid

Dato Alle jobs som revisorer
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 4
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 5
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 4
5. juni 2024 1