Bilsælger & rådgiver til [xxxxx]/Karvil Biler i Aabenraa

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

Bilsælger & rådgiver til Jes P. Jessen/Karvil Biler i Aabenraa


Kommercielt mindset og en personlig energi der smitter andre - er det dig?

Mads Nør Lauvring, Direktør Karvil Biler Koncernen fortæller: Vi har hos Karvil koncernen igangsat en spændende rejse som man i dette job bliver en central del af. Vores bilforretning i Aabenraa er en veldrevet forretning, som vi forventer vil få endnu mere fart på i de kommende år.



Dit nye job - Ledelse - Salgsaktiviteter - Udvikle stærke bilbrands - Tag ansvaret
Vores bilforretning i Aabenraa har igennem mange år været en succesfuld bilforretning i Sønderjylland og den har med forhandlingen af Nissan, KIA og Ford en stærk og stor produktportefølje der appellerer til de fleste kunder. Udover de nævnt nybils mærker, har salgsafdelingen også en brugtbilsforretning med et bredt udvalg af brugte biler.

Den nye bilsælger & rådgiver skal kunne løftet salget af nye biler til et nyt niveau i tæt samspil med filialchefen og de øvrige bilsælgere / rådgivere i forretningen.

I stillingen bidrager du aktivt til realiseringen af vores mål om fastholdelse og mersalg til den eksisterende kundeportefølje, samt proaktivt sikrer salg til nye kunder gennem høj grad af rådgivning og verdensklasse service. Vi har en stor kunde portefølje, som vi skal udbygge yderligere de kommende år.

Hvem er du - Overblik - Smittende energi - Stort salgsgen
Du sætter en ære i at yde den bedste kunderådgivning i branchen som resulterer i at kunden for en god købsoplevelse i forretningen.

Gennem din smittende energi og ærlige kommunikation, vil du sammen med teamet og ledelsen, sikre høj grad af motivation og arbejdsglæde i en hverdag præget af højt tempo.

Som erfaren bilsælger leder går du forrest og viser vejen til succes. Du har erfaring fra en tilsvarende funktion inden for bilsalg i en bilforretning.

Hvad får du?
Du skal søge stillingen, hvis du gerne vi have en ansvarsfuld rolle der indebærer at drive salget i forretningen. Du får tilliden og mandatet til at sætte dit præg på rollen. Du har et ønske at være en del af en succeskultur, hvor vi tænker ”Vi” og ikke ”Jeg”. Vi lykkes i fællesskab.

Karvil Koncernen har i 2022 igangsat en vækst rejse med fokus på bl.a. centralisering, kommercialisering, medarbejder udvikling og digitale kunde touch points. Desuden vil vi øge vores synlighed i markedet via nye løsninger og tilgange til markedet.

Du vil få en inspirerende ledelse og udviklende koncern i ryggen, der vil hjælpe dig til at kunne at skabe endnu mere fart på Jes. P. Jessen / Karvil Biler forretningen i Aabenraa.

Du kommer med i vores nye Karvil Academy der tilbyder dig løbende uddannelse og udvikling af dine kompetencer. Du får via vores koncernstuktur et stort netværk af bilsælgere og rådgivere fra vores andre forretninger. Du bliver en del af noget større, hvor der er store muligheder for personlig udvikling.

Vi tilbyder naturligvis en attraktiv gagepakke til den rigtige kandidat til jobbet.

Nysgerrig? Fortæl os om dig selv og hvorfor vi umuligt kan undgå se dig til en samtale
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mads Nør Lauvring, Direktør på mail [email protected]

Vi forsøger at lande en ny bilsælger & rådgiver hurtigst muligt, så send os din ansøgning allerede i dag via e-mail til [email protected] – mrk. "Bilsælger Aabenraa".



Karvil Biler A/S har syv bilcentre i hhv. Odense SV, Middelfart, Fredericia, Svendborg, Aabenraa (Jes P. Jessen) og forhandler mærkerne Ford, Mazda, Nissan, Citroën, DS, Mitsubishi, Hyundai og Kia.

Kundetilfredshed er kodeordet hos Karvil Biler både i forhold til salg og service. Medarbejdere hos Karvil Biler har et højt kompetenceniveau, og Karvil Biler ønsker derfor at ansætte de bedste medarbejdere og sikre, at der er gode muligheder for udvikling og uddannelse.

Om os
Jes P Jessen A/S beskæftiger i dag omkring 40 mand, som er gennem løbende efteruddannelse hos de forskellige importører, altid er klar til servicere vore kunder, efter de højeste standarder inden for salg, service og rådgivning. Vi tilbyder salg og service af biler fra Ford, Kia, og Nissan, samt service af biler fra Mazda. Vi er en del af Karvil Biler A/S
- www.karvil.dk.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Aabenraa

Lignende jobs

  • Sælger i Esbjerg

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 6700 Esbjerg
    • Sælger
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Sælger i Kolding

    STENHØJ HYDRAULIK A/S er en global vækstvirksomhed, og brænder for at skabe værdi gennem kundetilpassede og tekniske løsninger, der bidrager til den grønne omstilling og bæredygtige fremtid. Si..
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info
  • Sælger i Vejen

    Er du drevet af salg og kan skabe langvarige kunderelationer? Så er det nu, du har har muligheden for at blive en del af Solar Værktøj & Befæstelse, i et team, der i den grad brænder for salgsopgav..
    • Sælger
    • Vejen
    Få mere info
  • Sælger i Kolding

    Vi mangler dig, hvis:-du er motiveret for, og evner at sætte dig i kundens sted, forstå deres DNA, og løse kundens behov. -det er en god arbejdsdag for dig, hvis du både når dit mål og overgå..
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som sælgere
2. juli 2024 6
1. juli 2024 6
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 5
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 7
18. juni 2024 7
17. juni 2024 8
16. juni 2024 8
15. juni 2024 8
14. juni 2024 10
13. juni 2024 10
12. juni 2024 11
11. juni 2024 11
10. juni 2024 11
9. juni 2024 11
8. juni 2024 11
7. juni 2024 11
6. juni 2024 11
5. juni 2024 11
4. juni 2024 11
3. juni 2024 11
2. juni 2024 11