Faglig dygtig kunderådgiver søges til afdelingen for arbejdsmiljø og indeklima

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabybro

Eurofins VBM Laboratoriet – Arbejdsmiljø og Indeklima
Afdelingen for arbejdsmiljø og indeklima er en stærk spiller indenfor gennemførsel af arbejdsmiljø- og indeklimaundersøgelser. Vi arbejder med målinger og laboratorieanalyser, der er med til at kortlægge sundhedsfarlige stoffer, f.eks. partikler, VOC’er, PCB, metaller skimmel og asbest. Vi supporterer vores kunder bl.a. i forbindelse med kemiske risikovurderinger, dokumentation af det kemiske arbejdsmiljø, indeklimamålinger, DGNB- og radonmålinger.

Kan du se dig selv i en udfordrende og fagligt udviklende stilling i en international koncern, hvor kun du sætter grænserne for egen udvikling, så er det dig, vi leder efter.

Jobbeskrivelse

Vi søger i øjeblikket en dygtig kunderådgiver til vores afdeling for arbejdsmiljø og indeklima, som til dagligt varetager kundehenvendelser og prøvetagning med fokus på fleksibilitet, kvalitet og troværdighed.

Din primære opgave vil være at rådgive og vejlede vores kunder om strategiske arbejdsmiljøundersøgelser og arbejdshygiejniske målinger, så de får skræddersyede tilbud, som passer til deres behov. Derudover skal du agere bindeled imellem laboratoriet og vores kunder. Du vil blive en del af et lille, men stærkt team af kunde- og salgsrådgivere, måleteknikere og værksted.
Din dagligdag vil være præget af stor variation med dage på kontoret og nogle dage om måneden ude hos forskelligartede virksomheder, som kan være beliggende i hele landet.

I din dagligdag vil dine opgaver bestå af

  • Rådgivning og vejledning af kunder
  • Besigtigelser og kundemøder
  • Udførsel af indeklimamålinger og arbejdshygiejniske målinger, f.eks. i forbindelse med påbudssager
  • Kvalitetssikring og rapportering

Derudover får du en vigtig rolle i vores overordnede salgsstrategi, hvor vi løbende følger op på delmål. Du skal ligeledes bidrage til, at vi løbende får optimeret vores arbejdsprocesser.

Vi tilbyder
Du kan blive en del af en spændende og ambitiøs koncern, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt. Vi er et lille, men dynamisk team, som har en uformel omgangstone og er gode til at sparre med hinanden. I denne stilling vil du få en enestående chance for at få selvstændigt ansvar for egne opgaver, stor frihed under ansvar, samt fleksibilitet i opgaveudførelse og hvordan arbejdet planlægges.

Bliver du drevet af denne selvstændighed, en stærk faglighed samt af at dagene sjældent er ens, så søg endelig!

Kvalifikationer
Du har en videregående naturvidenskabelig baggrund som kemiker, biologi eller lignende, eller er en erfaren laborant. Du kan godt være nyuddannet med et drive for at lære.

Derudover ser vi gerne, at du

  • Har erfaring med kundekontakt og/eller salg
  • Har interesse for rådgivning inden for målinger og analyser
  • Taler og skriver dansk og engelsk
  • Har flair for IT og informationssystemer, samt kendskab til kvalitetsstyringssystemer
  • Har relevant erhvervserfaring inden for det kemiske arbejdsmiljøområde og/eller luftkvalitet eks. som rådgiver, vil være en fordel

Personlige kompetencer

  • Du arbejder ud fra tankegangen, at man leverer som team, men også tager ansvar som individ, for de enkelte delmål eller opgaver
  • Du er detaljeorienteret, systematisk, arbejder effektivt og evner at få et overblik over komplekse opgaver
  • Du kan lide at tilegne dig ny viden og kan kommunikere med og formidle budskaber til mange forskellige mennesker, både mundligt og skriftligt
  • Du er nysgerrig og bliver inspireret af nye oplevelser, er fleksibel og værdsætter variation i dagligdagen
  • Derudover formår du at få noget fra hånden - med et smil på læben, selv de dage hvor der er ekstra travlt

Yderligere oplysninger

Andet
Du skal have kørekort B og adgang til brug af egen bil i arbejdet

Arbejdssted
Eurofins VBM laboratoriet: Industrivej 1, 9440 Aabybro eller Gunnekær 26, 2610 Rødovre

Tiltrædelse
1. september 2021 eller efter aftale.

Ansøgning
Send din ansøgning med relevante bilag ved at klikke på "Jeg er interesseret" hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og opfordrer derfor til, at du sender CV, ansøgning og andet relevant materiale hurtigst muligt, dog senest d. 30-07-2021.

Vil du vide mere om stillingen i Eurofins VBM Laboratoriet, er du velkommen til at kontakte teamleder Kristina Hansen på tlf.: +45 30470287
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk.

Vi ser frem til at byde en ny kollega velkommen!

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services. Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 50.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2020 genererede Eurofins en samlet indtægt på 5,4 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabybro.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Aabybro
  • Fredag den 30. juli 2021

Lignende jobs

  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik i Skørping Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige kompetencer? Er du frisk..
    • Sælger
    • Skørping
    Få mere info
  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik i Mariager Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige kompetencer? Er du frisk..
    • Sælger
    • Mariager
    Få mere info
  • Interne sælger til PALOMAT

    Du trives i det proaktive salg. Som intern sælger bliver du ansvarlig for egne slutkunder og/eller forhandlere på det globale B2B marked. Du skal derfor trives i en alsidig hverdag, hvor du er pr..
    • Sælger
    • Nykøbing Mors
    Få mere info
  • Sælger i Hurup Thy

    [xxxxx] søger projektsælger til det Islandske markedBrænder du for salg og for at være en del af en resultatorienteret salgsorganisation, som hele tiden ser nye muligheder?Har du drive og salg..
    • Sælger
    • Hurup Thy
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Aabybro

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Aabybro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Aabybro over tid

Dato Alle jobs som sælgere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1