Fra talentfuld elev til resultatskabende salgskonsulent på 2

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Åbyhøj

I Amero leverer vi innovative kassesystemer gennem en kompleks salgsproces – og vi gør det godt! Vi simplificerer, integrerer og automatiserer løsninger for vores kunder, så deres hverdag bliver bedre og nemmere.

Vi har ambition om vækst, og som salgselev skal du være med til at skubbe på den vækst. I løbet af 2 år bliver du en resultatskabende salgskonsulent med en sprudlende karriere foran dig. Vi tager dig på en rejse med både faglig og personlig udvikling. Du bliver lært op i alle salgets discipliner, og i takt med at du udvikler dig, får du mere og mere ansvar. Din rolle bliver todelt, idet du får et særligt fokus på at assistere vores forretningskonsulent inden for attraktionsbranchen samtidig med, at du bliver sat ind i løsningerne til vores andre brancher.

I Amero laver vi løsningssalg, hvor vi til hver enkelt kunde tilpasser både hardware og software, så kunden får en løsning, der gør det nemt og sparer dem tid, hvad enten det er betjening af kunder, automatisk bogføring, integration til webshop, lagerstyring og meget mere.

Som salgselev i Amero lykkes du, når du i løbet af…

...de første 12 måneder:

  • Gennemfører to ugers intensivt introduktionsforløb, hvor du får du et grundigt indblik i Amero, salgs- og leveringsprocessen, support samt vores produkter og løsninger.
  • Bringer din faglighed og personlighed i spil i teamet og bliver en integreret del af dagligdagen og fællesskabet. Du går til din oplæring med en iver og en sult efter at lære, så du hurtigt begynder at bidrage i hverdagen.
  • Kender vores produkter og løsninger i bunden, så du kan kontakte leads og rådgive kunder over telefonen samt lave tilbud. Du tager med på relevante kundemøder, hvilket giver dig et indblik i de forskellige brancher, vi opererer i.
  • Bidrager til at spille vores dygtige salgsteam gode ved eksempelvis at tage imod opkald fra vores kunder, lave opfølgning på kunder og indhente informationer til leveringsprocessen afhængig af, hvad der giver mening i forhold til din oplæring.

…de første 24 måneder:

  • Selvstændigt afholder kundemøder og leverer løsninger til kunder, hvor du tager ansvar for, at kunderne får den bedste løsning og service gennem hele salgsprocessen.
  • Laver opfølgning på eksisterende kunder, hvor du giver dem en verdensklasse service og giver muligheden for at opgradere deres løsning.
  • Giver sparring og udfordrer dine kollegaer i salgsteamet, så I som team hele tiden løfter jer og sætter nye mål.
  • Underviser en ny salgselev og bidrager til at personen lykkes i Amero.

I starten udarbejder vi en uddannelsesplan sammen med dig, som giver plads til, at du kan gå i dybden med de områder af salg, som du synes er mest spændende. Undervejs tilpasser vi uddannelsesplanen i forbindelse med dine faste elevsamtaler, og ud fra hvordan både du og salgsteamet udvikler sig.

Du får tilknyttet en mentor, som vil følge dig fast i de to år, og vores nuværende salgselev vil få en vigtig rolle i din oplæring. Din arbejdsuge er på 37 timer fra mandag til fredag, og du får løn under uddannelsen. Uddannelsesforløbet varer 2 år og er en kombination af praktik og skoleophold.

Vi forestiller os, at du…

…er i gang eller færdig med EUX, HHX, STX eller HTX og har en grundforløbseksamen i handel med speciale i salg. Det vigtigste er, at du synes, at salg er sjovt, og at du gerne vil udvikle dig inden for salg.

Dit nye team

Amero har leveret innovative kassesystemer og IT-løsninger siden 2011 til en bred vifte af brancher i Danmark. Vores kunder spænder fra den nyopstartede tøjbutik til de helt store kæder, offentlige institutioner og attraktioner og museer. Vi er en stærk B2B-virksomhed, der værdsætter værdien i at være et team, hvor vi hjælper og udfordrer hinanden.

Er det lige dig at blive en resultatskabende salgskonsulent?

Så ser vi frem til at modtage et CV og en motiveret ansøgning via linket, hvori du beskriver, hvorfor du ønsker netop denne mulighed hos os. Har du spørgsmål til Amero og rollen som salgselev, er du velkommen til at kontakte Head of HR & Marketing Sebastian Kastrup på +45 69 13 79 43.

Ansøgningsfristen er tirsdag den 23. juni. Opstart aftaler vi sammen med dig, så det passer ind i dit uddannelsesforløb. Vi afholder 1. samtaler torsdag den 25. juni og 2. samtaler den 1. juli.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Åbyhøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Åbyhøj
  • Tirsdag den 23. juni 2020

Lignende jobs

  • Salgsansvarlig, EMEA - Mobaro

    Fri kontakt
    Hvis du kan sælge softwareløsninger, motiveres af at opsøge nye kunder og samtidig har erfaring med at udvikle eksisterende portefølje, så kan du være den rette kommercielle profil til denne stilling. I en nyoprettet stilling søger vi en dedikeret kommerciel profil som Salgsansvarlig, EMEA.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • New Sales Manager for Global Marine and Offshore (...

    Are you passionate about driving new sales and do you have a natural hunter instinct? Are you motivated by the thrill of finding new customers and pursuing ambitious targets? If so, we invite you..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Junior Telemarketing Consultant (studiemedhjælper)

    Er du vores nye Telemarketing Student Worker?Vi er i fortsat vækst og søger derfor yderligere to studentermedhjælpere til vores telemarketing-afdeling, der ikke er bange for at gribe telefonen og..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik på Paludan Müllers Vej i Aarhus N Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige k..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Åbyhøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Åbyhøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Åbyhøj over tid

Dato Alle jobs som sælgere
19. september 2024 11
18. september 2024 11
17. september 2024 10
16. september 2024 11
15. september 2024 11
14. september 2024 11
13. september 2024 10
12. september 2024 10
11. september 2024 11
10. september 2024 11
9. september 2024 11
8. september 2024 11
7. september 2024 11
6. september 2024 11
5. september 2024 11
4. september 2024 12
3. september 2024 12
2. september 2024 8
1. september 2024 5
31. august 2024 6
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 7
27. august 2024 8
26. august 2024 8
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 8
20. august 2024 8