Rekrutteringsfirma

Salgs- og rekrutteringskonsulent med stort drive

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Trives du med ansvar og kan du skabe målbare resultater – både for dig selv og dit team? Har du en god forretningsforståelse og er du nysgerrig på nye virksomheder og brancher? Brænder du for at skabe det rette match mellem kandidat og virksomhed? Så er det måske dig, der er vores næste salgs- og rekrutteringskonsulent!

Vi har lagt en ambitiøs vækststrategi, og søger derfor den helt rette person, der i samarbejde med vores erfarne og engagerede team, kan være med til at eksekvere på strategien og understøtte vores fremtidige vækst og udvikling.

Sådan ser din arbejdsdag ud

Din vigtigste opgave bliver at løfte Asgaard Recruitments værdier og sikre vores samarbejdspartnere – nye såvel som eksisterende – en personlig og professionel proces. Du bliver vores ansigt udadtil, og vil dagligt være i kontakt med både potentielle og eksisterende kunder.

Du bliver ansvarlig for:

  • At opbygge og bearbejde din egen salgspipeline og skabe relationer til potentielle samarbejdspartnere.
  • At kontakte leads, skabe frugtbare salgsdialoger og afholde fysiske møder med leads og samarbejdspartnere.
  • Selve eksekveringen af de projekter, du starter op. Dette indebærer, efter salg og tilbud, annoncering, screening af kandidater, afholdelse af samtaler og præsentation af kandidater hos vores samarbejdspartner. Til det vil du få støtte fra dit erfarne og dygtige team. Din opgave er at bevare et stærkt overblik gennem hele processen, ligesom det er dig, der sørger for at følge op og holde alle involverede parter opdaterede om processens fremskridt.

Hvem er du?

Vi forventer, at du allerede har erfaring med salg til erhvervskunder og har prøvet kræfter med opsøgende salg. Du har bevist, at du kan skabe gode salgsresultater, samtidig med, at du bevarer en stærk relation til dine samarbejdspartnere. Du har et stort drive, og arbejder hårdt og målrettet for at opnå gode resultater. Derudover er du ansvarlig, loyal og ordholdende, både i relation til dine kollegaer og dine samarbejdspartnere. Du er også typen, der skaber en positiv og god stemning omkring dig, ligesom du hellere vil tænke i løsninger og muligheder frem for problemer.

Du opnår succes i stillingen ved at kombinere din målrettethed og dit usammenlignelige drive med din positive indstilling og din interesse for mennesker og virksomheder samtidig med, at du aktivt tager del i vores udvikling og i det sociale fællesskab på kontoret.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Selvom vi efterhånden har 5 år på bagen, lever iværksætterånden stadig i bedste velgående. Det betyder, at vi har en flad struktur, der gør, at vi hurtigt kan gøre idéer og tanker til handlinger og nye tiltag. Vores medarbejdere er derfor alle en aktiv del af virksomhedens udvikling og med til at sikre bevægelse og fremdrift. Derudover kan vi tilbyde dig:

  • Indflydelse på din egen arbejdsdag, frihed under ansvar og fleksible rammer at arbejde under.
  • En høj grad af ansvar og selvstændighed uden at gå på kompromis med sparring og samarbejde på tværs.
  • Engagerede kollegaer der alle arbejder i samme retning som dig, og altid står klar med en hjælpende hånd.
  • En arbejdsplads med et stærkt fællesskab og en uformel tone, hvor det sociale vægtes højt og hvor der altid er plads til humor og en kæk bemærkning. Vi kan lide at tilbringe tid sammen, og afholder derfor jævnligt sociale arrangementer, der kan indebære alt fra en fredagsøl eller spilaften på kontoret til en tur i klatreparken. Måske du har idéen til vores næste arrangement?
  • Løbende udvikling understøttet af de initiativer, der giver mening for dig og os – det kunne fx være kurser, certificeringer, salgstræning eller coaching.
  • Muligheden for at skræddersy og udvikle din stilling i takt med din og virksomhedens udvikling.

"Der hvor vi, i mine øjne, skiller os ud fra andre, er i graden af ansvar, frihed og fleksibilitet. Hos os bliver du ikke bare en brik, men en synlig og vigtig del af vores team fra dag ét - og ja, det forpligter. Til gengæld er der frihed og frie rammer til at løse dine opgaver på den måde, du finder bedst - og tillid til, at du kan. Vi er selvstændige og ambitiøse, men vi er også hinandens vigtigste sparringspartnere"

Regitze Thimsen, Head of Search hos Asgaard Recruitment


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Aalborg Øst

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som sælgere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 4
4. september 2024 4