Digital Key Account Student Worker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Århus C

Brænder du for at supportere vores digitale key accounts? Er du struktureret og kan du lide at fordybe dig i dine arbejdsopgaver? Så er det måske dig vi søger som vores nye Digital Key Account Student Worker på vores hovedkontor i Aarhus C.

Hos os værdsætter vi optimeringsmuligheder, samtidig med at vi har det sjovt sammen. Derfor er der altid plads til at spille hinanden bedre ved at komme med optimeringsforslag på diverse arbejdsopgaver -og områder” udtaler Maria Holm Ketilsson, Team Lead Digital Key Accounts.


Velkommen til


Hos hummel A/S er det vores passion at designe, levere og markedsføre sports- og sportsfashion-produkter. Vi er et brand med en unik historie og kultur – som vi elsker og er stolte af.

Du bliver en del af vores Digital Key Account afdeling, der hører under vores Sales Operations. Vi er et ungt dynamisk team, der består af fem personer. Her er højt til loftet, plads til at afprøve nye arbejdsformer og -opgaver samt stor tillid og tiltro fra lederne, hvilket giver frie rammer i forhold til udførsel af arbejdsopgaverne. Derudover værdsætter vi at have det sjovt sammen, både i og udenfor arbejdstiden, hvorfor vi er gode til at lave forskellige sociale arrangementer sammen internt i afdelingen.


Dine arbejdsopgaver


Dine primære arbejdsområde vil bestå af rutinemæssige opgaver, eksempelvis at godkende nye ordrer og vedligeholde vores ordrebog. Arbejdsopgaverne med at godkende ordre består i, at når ordrerne kommer ind i vores systemer automatisk, så skal du godkende dem. Det indebærer eksempelvis, at du kigger på de enkelte ordrelinjer, tjekker lagerstatus på varerne og undersøger hvornår varen kommer på lager.

En anden af dine primære arbejdsopgaver er, at lave leveringsopdateringer. Dette består i at give kunderne information, hvis deres ordre ikke leveres til tiden.

Derudover får du medansvaret for at:

  • Hente digitalt billedmateriale
  • Hente diverse salgsdata

  • Behandling af henvendelser fra Amazons kunder
  • Forskelligartede ad hoc opgaver

Det ugentlige timeantal er 8-12 timer pr. uge. Det er et krav at du kan arbejde mandag og gerne onsdag. Vi foretrækker at du kan møde ind kl. 14 senest, men gerne tidligere hvis muligt.

Dine kompetencer


Vi er på udkig efter en Student Worker som er ansvarsfuld, struktureret og detaljeorienteret. Derudover har du en masse gå-på-mod, brænder for at kaste dig ud i diverse opgaver og så er du god til at arbejde selvstændigt. Derudover besidder du et stort servicegen, da der vil være en del mundtlig og skriftlig kommunikation, på både dansk og engelsk, med vores Digitale Key Accounts.

Derudover forventer vi, at du:

  • Er i gang med en uddannelse. Uddannelsesmæssigt er der flere indgangsvinker ind i stillingen, eksempelvis Finans Økonom, Designteknolog eller Markedsføringsøkonom
  • Har minimum 1 år tilbage af din uddannelse
  • Er system-smart, hvilket betyder, at brugen af forskellige systemer falder dig naturligt

  • Har erfaring med Microsoft Office – særligt et godt kendskab til Excel
  • Behersker engelsk i skrift og tale.
  • Det er en fordel at have kendskab til Navision, Amazon Vendor og/eller Perfion

Vi tilbyder dig


Hos hummel gør vi os umage for at være en god arbejdsplads. Vi har en åben, ærlig og god tone. Der er nærhed til ledelsen og gode muligheder for personlig udvikling. Vi spiller i angreb og går efter at vinde, men vi er også det hold, der har det sjovest.

Dit nye arbejdssted vil blive på vores hovedkontor på Balticagade 20, 8000 Aarhus C. Her arbejder vi til daglig tæt på 260 kollegaer, som alle er klar til at spille dig på holdet.

Vi tilbyder dig:

  • En god arbejdsplads, hvor udvikling og relationer er i fokus. Vi spiller på tværs i huset, og har en helt speciel stemning, hvor alle hilser på hinanden og har en god dialog.
  • En god kantineordning med lækker frokost og frugtordning
  • En personaleforening “hummelbien”, som er med til at styrke sammenholdet med firmafester, julefrokost, udflugter, kulturelle aktiviteter osv.

Interesseret?


Der er ansøgningsfrist d. 14. oktober 2022, melder den rigtige spiller sig til holdet før, så er vi klar til at rykke videre i processen. Det betyder, at stillingsopslaget i enkelte tilfælde vil blive fjernet før den annoncerede ansøgningsfrist. Vi ønsker stillingen tiltrådt hurtigst mulig.

Lyder ovenstående som noget for dig, så send din ansøgning via nedenstående link allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om hummel A/S – alt handler om sport, kids og style.

hummel A/S er en global virksomhed, som er repræsenteret i mere end 35 lande verden over og som arbejder for at skabe en mere bæredygtig forretning med karakter. Og vi tror på det, vi gør. For vores klare mission er: ”Change the world through sport”. Læs mere om os her.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Århus C
  • Fredag den 14. oktober 2022

Lignende jobs

  • Salgsansvarlig, EMEA - Mobaro

    Fri kontakt
    Hvis du kan sælge softwareløsninger, motiveres af at opsøge nye kunder og samtidig har erfaring med at udvikle eksisterende portefølje, så kan du være den rette kommercielle profil til denne stilling. I en nyoprettet stilling søger vi en dedikeret kommerciel profil som Salgsansvarlig, EMEA.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Salesforce Technical Architect

    Are you ready to step into a Company with a vision to be the Global Leader of Sustainable Energy Solutions and take on an important role as Salesforce Technical Architect? Digital Solutions & D..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Vil du være den første, som kunderne møder, når de henvender sig, og trives du med at være en del af en stærk performancekultur med fokus på udvikling? Så er det muligvis dig, vi søger. .
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik på Vesterbro Torv Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige kompetencer? Er d..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som sælgere
4. oktober 2024 26
3. oktober 2024 28
2. oktober 2024 28
1. oktober 2024 28
30. september 2024 29
29. september 2024 28
28. september 2024 28
27. september 2024 28
26. september 2024 27
25. september 2024 31
24. september 2024 29
23. september 2024 29
22. september 2024 30
21. september 2024 30
20. september 2024 30
19. september 2024 33
18. september 2024 33
17. september 2024 31
16. september 2024 32
15. september 2024 33
14. september 2024 33
13. september 2024 32
12. september 2024 32
11. september 2024 32
10. september 2024 31
9. september 2024 26
8. september 2024 22
7. september 2024 22
6. september 2024 23
5. september 2024 28
4. september 2024 29