Salgstalent til Herlev-lokation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Har du talent for at sælge? Bliv en del af Elbek & Vejrups salgsteam i Herlev


  • Brænder du for at skabe gode langvarige kunderelationer?
  • Vil du være med til at udvikle vores gode kunders forretning?
  • Vil du udvikle dit salgstalent yderligere og lære en masse om ERP-systemer?
  • Vil du være en del af en virksomhed i rivende udvikling?

Så læs med her og send os en ansøgning.Elbek & Vejrup er kåret som Danmarks Bedste Arbejdsplads og er landets største forhandler af Dynamics 365 Business Central. Vi har landets dygtigste udviklere og konsulenter til at drive projekterne. Vi søger nye kræfter, der skal styrke vores salgsteam i Herlev, og vi opretter nu en stilling til en talentfuld salgsprofil, der har mod på projektorienteret salg. Vi forventer, at du er klar til at dygtiggøre dig og indgå i tæt samarbejde med vores erfarne sælgere og konsulenter – og til at udfordre dem, når det er nødvendigt.I vores branche er salgsprocesserne er ofte lange og komplicerede, og derfor er vi på udkig efter én, der er kan lide at pleje relationer og som har mod på at gøre en forskel. Vi forestiller os, du har erfaring med at sælge, men det er primært din lyst og engagement, vi vil lægge vægt på i ansættelsesprocessen. Du får i høj grad mulighed for at præge din fremtid i Elbek & Vejrup, så dine ambitioner vil være altafgørende for, hvordan stillingen udvikler sig.

Dine opgaver


    Opsøgende personligt salgsarbejde over for kunder i udvalgte brancher, hvor vi har en stærk overbygning til standard Business Central/NAVVære med til at øge vores markedsandele i udvalgte brancherUdarbejde kampagner og referencehistorier i samarbejde med marketing

Din profil


    Gerne erfaring (men det er ikke et krav) med Microsoft Dynamics Business Central eller andre IT/ERP-systemDu brænder for at arbejde med salg og forretningsudviklingEr vækstorienteret med fokus på kunder, kvalitet og en professionel tilgangEr en stærk holdspiller, som formår at skabe salg på alle niveauer i organisationenHar drive, er ansvarsfuld og særdeles selvmotiverendeDu har en videregående kommerciel uddannelse, der gør at du hurtigt kan sætte dig ind i nye komplicerede problemstillinger omkring forretningsforståelse


Vi tilbyder dig


    Job i Danmarks førende og mest dedikerede Microsoft Dynamics NAV/Business Central virksomhedPersonlig udvikling samt individuelt karriere- og uddannelsesprogramDeltage i EV SalesDays – vores vidensdelingsnetværk for vores sælgereBlive en del af en succesfuld ejerledet virksomhed med højt til loftet og hurtig beslutningstagningFleksibel arbejdsplads med frihed under ansvar og mulighed for at arbejde hjemme

Du bliver samtidig en del af Danmarks bedste og Europas næstbedste arbejdsplads, hvilket vil sige, at arbejdsglæde og trivsel i høj grad er i fokus. De gode medarbejderforhold inkluderer blandt andet massage- og fysioterapiordning, sund mad i kantinen og en lang række personalearrangementer, som knytter sociale bånd mellem vores gode kolleger.

Bliv en del af Elbek & Vejrup


Vores kontor i Herlev er sammensat af både udviklere, konsulenter og projektledere med højt fagligt niveau. Du bliver en del af et team med store ambitioner og ønsker om at fortsætte væksten. Elbek & Vejrup er overordnet kendetegnet ved et stærkt og engageret kollegialt fællesskab på tværs af rollerne og teams, hvor humor, omsorg for hinanden og gensidig faglig sparring vægtes højt.

Kontakt


Det er nemt at søge job hos os. Send dit CV og en motiveret ansøgning eller blot 5-10 linjer om dig selv til [email protected]
og skriv venligst "Talentfuld Markedschef" i emnefeltet. Deadline er mandag den 4. november. Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne dit CV hurtigst muligt.Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte HR-koordinator Sophie Myhrmann på 28 59 09 64 eller [email protected].



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Århus N

Lignende jobs

  • Salgsansvarlig, EMEA - Mobaro

    Fri kontakt
    Hvis du kan sælge softwareløsninger, motiveres af at opsøge nye kunder og samtidig har erfaring med at udvikle eksisterende portefølje, så kan du være den rette kommercielle profil til denne stilling. I en nyoprettet stilling søger vi en dedikeret kommerciel profil som Salgsansvarlig, EMEA.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • New Sales Manager for Global Marine and Offshore (...

    Are you passionate about driving new sales and do you have a natural hunter instinct? Are you motivated by the thrill of finding new customers and pursuing ambitious targets? If so, we invite you..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Junior Telemarketing Consultant (studiemedhjælper)

    Er du vores nye Telemarketing Student Worker?Vi er i fortsat vækst og søger derfor yderligere to studentermedhjælpere til vores telemarketing-afdeling, der ikke er bange for at gribe telefonen og..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik på Paludan Müllers Vej i Aarhus N Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige k..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som sælgere
19. september 2024 13
18. september 2024 13
17. september 2024 13
16. september 2024 13
15. september 2024 13
14. september 2024 14
13. september 2024 14
12. september 2024 13
11. september 2024 14
10. september 2024 10
9. september 2024 9
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 7
5. september 2024 9
4. september 2024 9
3. september 2024 9
2. september 2024 10
1. september 2024 6
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 6
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 9
23. august 2024 9
22. august 2024 9
21. august 2024 9
20. august 2024 9