Intern salgskonsulent der kan sælge og vejlede over telefonen på tysk

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Århus N

Lægger du stor vægt på høj kundetilfredshed og gode oplevelser for kunden? Er du ikke bange for at tage kontakt og skabe den bedste værdi for kunden? Motiveres du af at give kunder en fremragende rådgivning, som skaber tryghed og langvarige relationer? Så læs med her.

Orbiloc er i en spændende udviklings- og vækstfase. For at fortsætte denne rejse skal vores salgsorganisation styrkes med en ny medarbejder, og vi søger derfor en intern salgskonsulent i en nyoprettet deltidsstilling med mulighed for fuldtid ved at assistere på vores lager.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kolleger i salgsafdelingen, men vil få selvstændigt ansvar for salg til vores eksisterende tysktalende kunder og på sigt også for at erhverve nye kunder. Med andre ord er din primære opgave den daglige kundebetjening, og du kommer primært til at tale med forhandlere, som kan lide Orbiloc produkterne.

Derudover vil dine arbejdsopgaver bl.a. omfatte:

  • Vedligeholde og pleje kunderelationer
  • Opfølgning på leads samt evt. mødebooking ifm disse
  • Opfølgning på nuværende og tidligere kunder – både ifm. kundetilfredshed og genbestillinger
  • Support og vejledning af kunder om produkter, løsninger, leverancer og tekniske spørgsmål
  • Backup for vores tysktalende agenter.

Hvem er du?

Din uddannelse er ikke vigtig, men det er til gengæld din erfaring med intern salg og/eller kundeservice. Det vigtigste for os er, at du har erfaring med at sælge over telefonen og finder energi i skabe og vedligeholde gode relationer til vores forhandlere.

Du er en relationsskaber, som ved, hvordan du skal fange kunderne samt fastholde dem ved at opbygge værdifulde og langvarige relationer gennem din positive og tillidsvækkende facon. Du besidder en høj arbejdsmoral, er udadvendt og serviceorienteret med et godt humør, og du formår at arbejde struktureret og selvstændigt. Du er nysgerrig og proaktiv både i forbindelse med opgaver, men også i kontakten med kunderne.

Har du kendskab fra branchen, vil det være en fordel men ikke en forudsætning for at kunne varetage jobbet. Du skal derimod kunne kommunikere ubesværet og professionelt – primært på tysk og også gerne på dansk. Kan du også engelsk, er det en stor fordel men ikke et krav. Du har generel IT-flair og kan derfor begå dig i fx CRM-systemer og Microsoft Office. Har du tilmed prøvet kræfter med vores ERP-system, Microsoft Dynamics NAV, er du hjulpet godt på vej.

Vi tilbyder

Efter en grundig oplæring, hvor du bliver klædt på ift. vores produkter og segmenter, kommer du til at varetage et selvstændigt job med stor kontaktflade i et uformelt og internationalt miljø. Du bliver en del af en dynamisk virksomhed med et ungt sind, og du kommer til at referere direkte til salgschefen. Vi har et behageligt arbejdsmiljø, som er præget af humor, ordentlighed og at vi hjælper hinanden. Passion og glæde for det vi laver og omsorg for hinanden, er noget af det som betyder meget for os.

Næste skridt

Hvis du, efter at have læst dette, synes at du passer til jobbet, vil vi meget gerne høre fra dig. Det gælder også hvis du har spørgsmål. Da vi har meget travlt i dagligdagen, vil vi bede dig om at skrive til os – så vender vi hurtigt tilbage både med svar på eventuelle spørgsmål eller på din ansøgning. Skriv på [email protected] att.: Anette.

Søg jobbet allerede i dag, da stillingen skal besættes snarest. Indledende samtaler afholdes løbende over zoom og vi ser frem til at høre fra dig.

Om Orbiloc

Orbiloc er en dansk virksomhed, der producerer premium LED-lygter, så du bliver set, når du er ude at løbe, vandre, padle eller gå en tur med din hund. Kvaliteten af vores lygter har gjort os populære i hele Europa (og derudover), og derfor har vores lille team brug for din hjælp.

Læs mere på https://orbiloc.com/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Århus N
  • Torsdag den 29. juli 2021

Lignende jobs

  • Sælger i Århus

    Har du en passion for lastbiler? Er du relationsbygger, udpræget holdspiller med næse for business? Så har vi en spændende stilling til dig. Vi styrker nu vores salgsafdeling for lastbiler og .
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Er du teknisk interesseret og kan lide at vejlede kunder til den bedste løsning? Så læs mere om, hvad Johnson Controls kan tilbyde dig! Hos Johnson Controls (TYCO) ønsker vi at styrke vore..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Vi søger lige nu en studenterkonsulent til DM og MA’s salgs- og kampagneteam i Århus, der i et 2 måneders vikariat ved studiestart, skal hjælpe med at hverve nye medlemmer. DM og MA er en fagforeni..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus V

    Passioneret køkkensælger søges"Vores drømme om et nyt køkken endte endnu bedre, end vi turde håbe. Takket være køkkenkonsulenten og montøren har vi nu det dejligste lille køkken og nogle gode min..
    • Sælger
    • Århus V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som sælgere
4. juli 2024 16
3. juli 2024 16
2. juli 2024 15
1. juli 2024 11
30. juni 2024 15
29. juni 2024 15
28. juni 2024 14
27. juni 2024 13
26. juni 2024 13
25. juni 2024 13
24. juni 2024 13
23. juni 2024 16
22. juni 2024 17
21. juni 2024 17
20. juni 2024 17
19. juni 2024 17
18. juni 2024 17
17. juni 2024 17
16. juni 2024 17
15. juni 2024 19
14. juni 2024 19
13. juni 2024 19
12. juni 2024 20
11. juni 2024 20
10. juni 2024 18
9. juni 2024 18
8. juni 2024 18
7. juni 2024 19
6. juni 2024 19
5. juni 2024 19
4. juni 2024 20