Salgskonsulent til B2B-salg i århusiansk vækstvirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Nordic Sales Force søger med opstart i det nye år flere ambitiøse account managers til at varetage salgskonsulentopgaver for en række danske og udenlandske virksomheder, der har outsourcet deres opsøgende salg til os. Virksomhederne, der skal sælges for, kommer fra forskellige brancher og det drejer sig om alt fra IT-løsninger, markedsføring, software (SaaS) og weboptimering til salg til detailhandlen. Opgaverne vil blive fordelt blandt de nye sælgere baseret på jeres baggrund og erfaringer.

Med reference til salgschefen vil dit job bestå i at servicere vores kunder med opsøgende salg i form af mødeafholdelse og telefonisk kundekontakt. Salgsarbejdet vil foregå på det danske marked, hvor der skal skabes langsigtede relationer med såvel virksomhederne, som arbejdet udføres for og med potentielle kunder på det marked, som virksomhederne opererer på. Der er udelukkende tale om B2B-salg, hvor din opgave vil være at kontakte C-level beslutningstagere i danske virksomheder, som du skal rekvirere som kunder og føje til din egen kundeportefølje.

Du vil i jobbet få mulighed for at få tilføjet nye og større ansvarsområder i takt med, at du udvikler dig som sælger, ligesom der vil være rig mulighed for intern avancement i virksomheden, som satser på hypergrowth og indtagelse af nye markeder inden for de kommende år. Har du ambitioner om at arbejde i udlandet, så vil dette også blive muligt.

Hvem er vi?
Nordic Sales Force er et sprudlende start-up i rivende vækst. Vi er et konsulenthus og salgsbureau, der hjælper virksomheder med at få den opsøgende salgsindsats, som de måske aldrig har haft. Visionen for os er at gøre en professionel salgsindsats mulig for alle virksomheder, der har potentialet for vækst.

For Nordic Sales Force handler erhvervssalg om at tilbyde andre virksomheder sin hjælp til, at de kan vækste. Derfor fokuserer vores salgsstrategi og salgstræningsprogram da også på at opbygge en troværdig relation mellem sælger og køber, hvilket skal ske gennem en imødekommende dialog, et velforberedt værditilbud og en struktureret salgsproces.

Din rolle hos os
Du vil blive fast tilknyttet 2-3 virksomheder, som du på konsulentbasis vil udføre opsøgende salgsarbejde for et fast antal timer hver måned. Salgsarbejdet kan variere fra kunde til kunde, men typisk vil du bruge 2 dage ugentligt på telefonisk mødebooking, 2 dage på mødeafholdelse og 1 dag på opfølgning. Dette kan dog variere. Arbejdet vil finde sted fra vores hovedkvarter i Århus-området, mens dagene på landevejene med mødeafholdelse primært vil være i Jylland og på Fyn.

Hvad forventer vi af dig og din baggrund?
Først og fremmest ser vi dig som den person du er: Et positivt, imødekommende, åbent og ambitiøst menneske. Dine venner og (tidligere) arbejdskollegaer vil nok beskrive dig som hårdtarbejdende, dedikeret, selvhjulpen og villig til at udvikle dig.

Passer ovenstående på dig og har du mod på at indgå i en resultatorienteret salgskultur, så har din professionelle erfaring og akademiske baggrund mindre betydning. Men kan du krydse af ved en eller flere af nedenstående, så er du godt hjulpet på vej til dit nye job:

  • Erfaring med B2B-salg
  • Erfaring med salg af IT-løsninger (software, SaaS og lignende)
  • Erfaring med salg af markedsføring, reklamemateriale eller webservices
  • Erfaring med salg til detailhandlen

Det er ikke vigtigt, at du har erfaring indenfor alle områder, men branchekendskab indenfor en af ovennævnte brancher vil blive vægtet højt.

Vi forventer, at du kan tale og skrive både dansk og engelsk på et højt niveau.

Ansættelsesvilkår
Der er tale om et fuldtidsjob (37 timer om ugen) på en funktionærkontrakt med en samlet lønpakke, som er særdeles god for en start-up. Størstedelen af lønnen er fast og for den gode sælger vil der være virkelig gode udviklingsmuligheder.

Udover selve lønnen får du en attraktiv multimediepakke, som består af den nye Macbook Air, en iPhone 12 samt et abonnement med fri tale og data, som du også gerne må benytte privat. Der er desuden fredagsbar og garanteret god stemning hele ugen. Hvis du kan se dig selv i dette job, så udfyld formularen herunder hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Århus N
  • Torsdag den 11. november 2021

Lignende jobs

  • Sælger i Århus

    Har du en passion for lastbiler? Er du relationsbygger, udpræget holdspiller med næse for business? Så har vi en spændende stilling til dig. Vi styrker nu vores salgsafdeling for lastbiler og .
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger (elev) i Risskov

    Banker dit hjerte for salg og at skabe resultater udover det almindelige? Og er du samtidigt vild med biler, så skal du være med på vores vinderhold. Du kan være sikker på, at vi sætter alle kræfte..
    • Sælger
    • Risskov
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    [xxxxx] søger på vegne af Scan Lux Flexible A/S en salgsdirektør.Scan Lux Flexible A/SScan Lux Flexible A/S udvikler, markedsfører og sælger plast- og papemballageløsninger til k..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Er du teknisk interesseret og kan lide at vejlede kunder til den bedste løsning? Så læs mere om, hvad Johnson Controls kan tilbyde dig! Hos Johnson Controls (TYCO) ønsker vi at styrke vore..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som sælgere
2. juli 2024 15
1. juli 2024 11
30. juni 2024 15
29. juni 2024 15
28. juni 2024 14
27. juni 2024 13
26. juni 2024 13
25. juni 2024 13
24. juni 2024 13
23. juni 2024 16
22. juni 2024 17
21. juni 2024 17
20. juni 2024 17
19. juni 2024 17
18. juni 2024 17
17. juni 2024 17
16. juni 2024 17
15. juni 2024 19
14. juni 2024 19
13. juni 2024 19
12. juni 2024 20
11. juni 2024 20
10. juni 2024 18
9. juni 2024 18
8. juni 2024 18
7. juni 2024 19
6. juni 2024 19
5. juni 2024 19
4. juni 2024 20
3. juni 2024 20
2. juni 2024 17