Rekrutteringsfirma

Salgskoordinator søges til Orbiloc

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vil du spille en afgørende rolle i et internationalt salgsteam, hvor du får både indflydelse og ansvar? Er du proaktiv og ønsker du at være en del af en dynamisk virksomhed? Så er du muligvis den salgskoordinator, vi søger til Orbiloc.

betterpeople A/S søger på vegne af Orbiloc Aps en salgskoordinator.

Orbiloc Aps er en dansk iværksætter virksomhed, der producerer højkvalitets LED-lygter til outdoor aktiviteter, der holder både mennesker og hunde sikre når de begiver sig ud på alt fra løbeture til kajakroning. Hele Orbilocs produktion er i Skejby, Danmark, hvorfra der distribueres til hele verden, med deres primære markeder i Norden og Tyskland.

Salgskoordinator med et internationalt blik
Orbiloc søger en salgskoordinator til kontoret i Aarhus, som skal være en vigtig spiller i det internationale salgsteam. Som salgskoordinator refererer du direkte til salgschefen. Du vil i stillingen opleve at få en høj grad af ansvar og indflydelse, blandt andet gennem ansvar for agenter, eksekvering og opfølgning af målrettede salgsindsatser, fakturering og kundekontakt.

Som salgskoordinator vil du få en stor kontaktflade med Orbilocs internationale kunder, og du vil blive en del af alle processerne, fra kundedialoger over salgsprocessen til mersalg og after sales.

En løsningsorienteret teamplayer
Som person er du selvstændig og du har et ønske om, at blive en del af en dynamisk virksomhed, hvor beslutningerne træffes i fællesskab. Du er proaktiv, ambitiøs og vil motiveres af at være en del af en virksomhed og et team, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Derudover formår du at være en teamplayer, der har fokus på at løse udfordringer i stedet for at se problemer. Du ønsker en karriere i en international virksomhed som er i vækst, og trives med arbejdsopgaver som inkluderer både back-office og salg.

Det forventes, at du har et par års erfaring med salg, hvor din erhvervserfaring er mere væsentlig end din uddannelsesmæssige baggrund. Du behersker både dansk, engelsk og tysk, og du har flair for IT og kan herunder gøre brug af hele Office-pakken.

Vil du være en del af Orbiloc familien?
Orbiloc er en lille dynamisk virksomhed, hvor kollegial omsorg er vigtigt og hvor hver medarbejder anerkendes som en vigtig spiller i det samlede team. Virksomhedskulturen er præget af et lille team med et godt sammenhold, hvor alle medarbejdere uanset stilling, træder til og giver en hjælpende hånd med, når der er brug for det. Når du træder ind i Orbiloc vil du mærke at alle har en stor passion for deres arbejde og gør hvad de kan for at alle skal lykkes som et team.

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail [email protected]. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Århus N

Lignende jobs

  • Salgsansvarlig, EMEA - Mobaro

    Fri kontakt
    Hvis du kan sælge softwareløsninger, motiveres af at opsøge nye kunder og samtidig har erfaring med at udvikle eksisterende portefølje, så kan du være den rette kommercielle profil til denne stilling. I en nyoprettet stilling søger vi en dedikeret kommerciel profil som Salgsansvarlig, EMEA.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Salesforce Technical Architect

    Are you ready to step into a Company with a vision to be the Global Leader of Sustainable Energy Solutions and take on an important role as Salesforce Technical Architect? Digital Solutions & D..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Vil du være den første, som kunderne møder, når de henvender sig, og trives du med at være en del af en stærk performancekultur med fokus på udvikling? Så er det muligvis dig, vi søger. .
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik på Vesterbro Torv Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige kompetencer? Er d..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som sælgere
4. oktober 2024 14
3. oktober 2024 14
2. oktober 2024 13
1. oktober 2024 11
30. september 2024 11
29. september 2024 12
28. september 2024 12
27. september 2024 13
26. september 2024 13
25. september 2024 13
24. september 2024 12
23. september 2024 13
22. september 2024 13
21. september 2024 13
20. september 2024 13
19. september 2024 13
18. september 2024 13
17. september 2024 13
16. september 2024 13
15. september 2024 13
14. september 2024 14
13. september 2024 14
12. september 2024 13
11. september 2024 14
10. september 2024 10
9. september 2024 9
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 7
5. september 2024 9
4. september 2024 9