Senior Sales Executive

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus

Vil du være med til at styrke vores salg og sikre tilfredse kunder? Og har du erfaring med det danske energimarked og relationer hos energi og forsyningsvirksomheder?

Så er det lige dig, vi har brug for!

Du bliver en del af salgsorganisationen i eg Public med ansvar for opsøgende dialog og salg af vores produkter og services indenfor forsyningssektoren. Løsningerne er innovative og intelligente cloud løsninger med stærke integrationer til MS Dynamics som sikrer, at vores kunder indenfor forsyningssektoren kan understøtte deres forretning og sikre høj kundetilfredshed hos deres kunder, på den mest effektive måde.

Lige nu søger vi en Senior Sales Executive, som forstår, at salg handler om den nære relation til kunden, og forstår samspillet mellem forretning, arbejdsgange og teknologi. Og som har erfaring med og interesse for software, der bidrager til udviklingen af energi- og forsyningsbranchen i Danmark.

Dine vigtigste opgaver er, at generere nysalg til forretningen, skabe gode relationer hos vores kunder og bidrage til at fastholde vores markedsposition gennem høj kundetilfredshed. Du bliver en del af vores nordiske salgsteam, hvor du vil arbejde tæt sammen med 4 andre kompetente kolleger, der har fokus på salg af it løsninger og services til energi- og forsyningsselskaber på tværs af Norden. Derudover vil du have et tæt samarbejde med forretningsledelsen, product managers på løsningerne i relation til strategi og videreudvikling, samt Bidmanagement ift. udbud og SKI aftaler.

Som vores nye Senior Sales Executive vil dine vigtigste opgaver være:

  • Dialog med eksisterende og nye kunder indenfor energi- og forsyningssektoren i DK
  • Positionere eg som den førende leverandør indenfor SaaS løsninger på Azure og/eller Dynamics 365
  • Besvare og vinde udbud i samarbejde med Bidmanagement og forretningsledelsen
  • Lave opsalg af produkter og services til eksisterende kunder
  • Gennem løbende dialog sikre tilfredshed og stor loyalitet hos kunderne
  • At indgå i dialog med forretningen om videreudvikling af vores løsninger

For at blive en succes i rollen er det vigtigt, at du brænder for at yde den bedste service til vores kunder. Du formår at arbejde selvstændigt, være opsøgende og tager ejerskab for dine opgaver. Som person er du udadvendt, struktureret og målrettet. Du forstår og interesserer dig for kundens arbejdsgange og processer. Du er nysgerrig og ønsker hele tiden at udvikle dig og blive bedre, end du var i går. Relationer og erfaring med samarbejde med energi- og forsyningsselskaber er en nødvendighed – ligesom viden om og interesse for SaaS løsninger på Azure og/eller Dynamics 365.

Hvad kan du forvente dig af os?

  • En spændende og udfordrende hverdag i dialog med mange forskellige mennesker
  • Et professionelt miljø med en åben og uformel omgangstone
  • Dygtige og engagerede kolleger, der ved, at de kun bliver bedre gennem samarbejde og aktiv videndeling
  • Et team, som vægter højt, at det skal være sjovt at gå på arbejde
  • Et job, hvor marked og teknologi udvikler sig hastigt og med gode muligheder for at udvikle dine kompetencer løbende.

Kontakt

Er du interesseret i at høre mere, inden du søger, er du velkommen til at kontakte salgsdirektør Per Mouritsen på telefon +45 29372370. Vi vurderer løbende ansøgningerne og ansætter, når den rette kandidat er fundet, så send din ansøgning hurtigst muligt. Alle henvendelser behandles fortroligt.

I eg A/S finder du mere end 1.500 af markedets skarpeste og mest empatiske hjerner. I hverdagen arbejder du sammen med engagerede kolleger drevet af en fælles passion om at levere værdiskabende softwareløsninger i verdensklasse til vores 21.000 private og offentlige kunder. Tilsammen udgør vi et ambitiøst og uformelt team med plads til mangfoldighed og respekt for forskellighed. Derfor kan vi både grine sammen og knokle benhårdt med at opfylde kundernes behov for robust og branchespecifik software. Læs mere på eg.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Jobbet er oprettet på vores service den 12.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Århus

Lignende jobs

  • Sælger i Århus

    Har du en passion for lastbiler? Er du relationsbygger, udpræget holdspiller med næse for business? Så har vi en spændende stilling til dig. Vi styrker nu vores salgsafdeling for lastbiler og .
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    [xxxxx] søger på vegne af Scan Lux Flexible A/S en salgsdirektør.Scan Lux Flexible A/SScan Lux Flexible A/S udvikler, markedsfører og sælger plast- og papemballageløsninger til k..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Er du teknisk interesseret og kan lide at vejlede kunder til den bedste løsning? Så læs mere om, hvad Johnson Controls kan tilbyde dig! Hos Johnson Controls (TYCO) ønsker vi at styrke vore..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Vi søger lige nu en studenterkonsulent til DM og MA’s salgs- og kampagneteam i Århus, der i et 2 måneders vikariat ved studiestart, skal hjælpe med at hverve nye medlemmer. DM og MA er en fagforeni..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Århus

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Århus over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere i Århus.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Århus over tid

Dato Alle jobs som sælgere
9. juli 2024 191
8. juli 2024 185
7. juli 2024 171
6. juli 2024 179
5. juli 2024 177
4. juli 2024 179
3. juli 2024 173
2. juli 2024 181
1. juli 2024 184
30. juni 2024 189
29. juni 2024 194
28. juni 2024 195
27. juni 2024 198
26. juni 2024 197
25. juni 2024 199
24. juni 2024 199
23. juni 2024 209
22. juni 2024 210
21. juni 2024 213
20. juni 2024 212
19. juni 2024 205
18. juni 2024 203
17. juni 2024 200
16. juni 2024 199
15. juni 2024 204
14. juni 2024 206
13. juni 2024 207
12. juni 2024 209
11. juni 2024 211
10. juni 2024 211
9. juni 2024 212

Værd at vide når du søger job som sælger i Århus

Drømmer du om at lande drømmejobbet i Danmarks næststørste by? Så er du kommet til det rette sted! Jobmarkedet i Århus bugner af spændende muligheder, lige fra innovative startups til traditionsrige virksomheder. Men at navigere i et ukendt jobmarked kan virke uoverskueligt. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

Aarhus summer af dynamik og diversitet, hvilket også afspejles i byens erhvervsliv. Mens servicesektoren generelt dominerer i Danmark, finder du i Århus flere prominente aktører inden for en række spændende brancher. Så hvor skal du kigge, hvis du drømmer om et spændende job i Danmarks næststørste by?

At komme rundt i Århus er både bekvemt og effektivt takket være et veludviklet netværk af offentlige transportmidler og cykelinfrastruktur. Uanset din destination og rejseplan, har du flere attraktive muligheder til rådighed:

Drømmer du om et spændende job i Smilets By? Fantastisk! Men før du pakker flyttekasserne, giver vi dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter til Århus for et job.

Bydele i Århus 

Aarhus består af et væld af unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Når du søger job i Smilets By, kan det derfor være fordelagtigt at undersøge de forskellige områder for at finde en god pasform mellem dine boligønsker, karrieremål og livsstil.

Indre By: Pulsende centrum med internationalt miljø. Perfekt til den ambitiøse, der drømmer om karriere inden for handel, finans, kultur og service. Du finder store virksomheder, startups og et bredt udvalg af butikker og restauranter. Boligpriserne er dog højere sammenlignet med andre områder.

Latinerkvarteret: Historisk hjørne med hyggelige gader og smukke bygninger. Populært blandt unge professionelle og kreative sjæle. Her finder du mindre virksomheder, designstudier og kunstneriske initiativer. Boligudbuddet er begrænset, men stemningen er unik.

Frederiksbjerg: Trendy område med et mix af moderne og historisk arkitektur. Tiltrækker familier og professionelle med ambitioner inden for kreative industrier, IT og medier. Gode transportforbindelser, men boligpriserne kan være høje.

Marselisborg: Roligt villakvarter med grønne områder og havudsigt. Ideelt for familier og personer, der prioriterer ro og natur. Mulighederne for beskæftigelse er primært inden for offentlige institutioner og små virksomheder. Boligpriserne er generelt højere.

Trøjborg: Dynamisk kvarter med studerende og kreative miljøer. Populært blandt unge og iværksættere. Boligudbuddet består primært af lejeboliger. God adgang til Aarhus Universitet og flere IT-virksomheder.

Lisbjerg: Industriområde i transformation med fokus på bæredygtighed og innovation. Attraktivt for personer med grønne ambitioner og teknisk baggrund. Flere innovative virksomheder har base her, og boligudbuddet er stigende.

Viby og Brabrand: Forstadskommuner med gode familievenlige boliger og et bredt udvalg af erhvervsområder. Her finder du store virksomheder inden for energi, logistik og teknologi. Boligpriserne er lavere end i centrum, men transporttiden kan være længere.

Mere information om Århus 

Hvis du er på udkig efter et job i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Århus, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Din guide til jobjagt i Smilets By: Sådan lander du drømmejobbet i Århus.