Rekrutteringsfirma

Sales Manager med erfaring indenfor fjernvarme

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aars

Vil du være en del af en nytænkende virksomhed i vækst? Har du en baggrund indenfor fjernvarme, og tør du tænke anderledes end de andre?

Skanego har på trods af sin korte levetid allerede gjort sig bemærket på markedet, hvilket betyder, at kundeporteføljen vokser samtidig med, at virksomheden i højere og højere grad bliver inviteret ind til at byde på større projekter. Skanego har en klar vision om at fortsætte denne udvikling og blive en væsentlig spiller på markedet indenfor levering af komplette løsninger til fjernvarme, vand og spildevand. Derfor søger vi nu en udadvendt og engageret sælger til en nyoprettet stilling, der kommer til at spille en væsentlig rolle i forhold til at indfri virksomhedens ambitiøse vækststrategi.

For det rette match er der på sigt mulighed for ejerskab i virksomheden.

Hvad kan du forvente af Skanego?

Din vigtigste opgave bliver relationsopbygning og salg til nye kunder. Derudover vil jobbet bestå af servicering og vedligeholdelse af en lille andel af den nuværende kundeportefølje, som du overtager fra virksomhedens ejer. Du bliver den første medarbejder i Skanego, og vil derfor få et tæt samarbejde med virksomhedens ejer og direktør, som også bliver din faste sparringspartner. Du kan forvente en bred pallette af opgaver, idet du som ene mand eller kvinde bliver ejer af de projekter, du sælger. Du får derfor ansvaret for at styre projekterne fra start til slut, hvorfor det er vigtigt, at du har en bred teknisk viden, og er i stand til at arbejde struktureret og proaktivt, for at styre udenom udfordringerne allerede inden de opstår.

Du kan forvente fleksible rammer, frit spil under ansvar og en stilling med masser frihed til og mulighed for at vokse.

Hvad forventer Skanego af dig?

Det forventes, at du er klar til at indgå som en del af virksomheden på lige fod med virksomhedens ejer, og at du er klar til at tage ansvar og ejerskab for dine egne kunder og projekter.

Du behøver ingen formel uddannelse indenfor fjernvarme. Dog forventes det, at du har branchekendskab og minimum 5 års praktisk erfaring med fjernvarme.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til diverse tegneprogrammer fx AutoCad. Derudover behersker du dansk og engelsk på skrift og tale.

I forbindelse med salg og styring af dine projekter, forventes det, at du er troværdig og loyal og dermed i stand til at skabe en bæredygtig og langvarig relation til dine kunder. Skanego er ikke blot en leverandør, men en værdifuld sparringspartner, der også yder faglig og teknisk rådgivning for sine kunder, og ’plejer’ er i den forbindelse ikke en del af virksomhedens ordforråd. Det er derfor helt essentielt, at du er forandringsparat, og at du er i stand til at udtænke nye løsninger og gøre tingene anderledes.

Det med småt

  • Du vil som udgangspunkt skulle arbejde hjemmefra. Dit geografiske fokusområde vil blive bestemt alt efter hvor i landet, du bor.
  • Du stiller egen bil til rådighed. Kørepenge afregnes efter gældende takst.
  • Du tilbydes en løn der er tilsvarende dine kvalifikationer. Lønnen vil som udgangspunkt bestå af en fast løn og en fordelagtig provision.

Om Skanego

Skanego er skabt på baggrund af opfattelsen af, at der manglede en spiller på markedet for fjernvarme, vand og spildevand – en spiller, der kan tilbyde sine kunder hele og komplette løsninger, ved at samle relevante underleverandører. Dette skaber ikke kun en fordel for Skanegos kunder, men også for Skanegos underleverandører, der dermed får mulighed for at byde projekter, de ellers ikke har mulighed for at byde på på egen hånd.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aars.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Aars

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Aars

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Aars over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Aars over tid

Dato Alle jobs som sælgere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 4
20. august 2024 4