Wingman/ Account manager/ Junior sælger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Årslev

StillingsbeskrivelseDu kommer til at arbejde meget selvstændigt i denne udadvendte stilling, hvor du får ansvaret for at vedligeholde og udbygge relationerne til udvalgte kunder, som du passer og plejer samtidig med, at du også opdyrker nye kundeemner. Vores produktsortiment er i kategorien headset, video og kommunikationsløsninger.

Du arbejder både meget strategisk og operationelt, idet du står for hele salgsprocessen lige fra analyse- og tilbudsfasen til beregning, kontraktforhandling og indgåelse af aftale.

I hele processen vil du have god mulighed for at trække på faglig viden og få sparring.

Din primære opgave bliver at være opsøgende og opfølgende på nye og eksisterende kunder.

I din dialog med kunden forventes det, at du fungerer som en slags produktspecialist, der både er i stand til at tale løsninger og tænke visionært og sparre med kunderne omkring løsninger og muligheder.

Du er i stand til relativt hurtigt at erhverve dig en grundig og bred produktviden samtidig med, at du formår at gøre en forskel ved at være initiativrig og proaktiv og se mulighederne, når de dukker op.

Efter behov besøges kunderne på deres lokation. Den primære kontaklt til kunderne opretholdes på telefon, ved indgående og udgående opkald.

Du får en meget udadvendt stilling, det er vigtigt at du har lyst til at tage kontakt til nye kunde og opnå en fortrolighed med dem og at du kan opbygge en ralation.

Du tilbydesDu bliver en del af en dynamisk microvirksomhed, som er i et marked der er i rivende udvikling. Kulturen er åben og uformel, og hvor der er gode muligheder for at byde ind med ideer og forslag til initiativer. Virksomhedens leverandører er primært Jabra, Poly og EPOS og i stillingen vil du automatisk samarbejde tæt med repræsentanter fra disse.

LønDu får en lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer. En fast grundløn samt provision.

EgenskaberDu er en dedikeret og salgsorienteret person, der er dygtig til at opbygge relationer og vedligeholde dem.

Du har forretningsforståelse, er resultatsøgende og selvmotiverende og forstår derfor at arbejde målrettet og fokuseret. Samtidig besidder du en god portion empati og er derfor i stand til at tale med mange forskellige typer mennesker.

Du er positiv og ambitiøs og vant til at arbejde og tænke selvstændigt, men du forstår og værdsætter også den gode sparring med dine øvrige kollegaer i organisationen.

Du er en person, som skaber resultater, fordi du er fokuseret, energisk og har god kontakt med dine kunder.

ErhvervserfaringDet forventes ikke nødvendigvis at du har erfaring fra lignende stilling, men det vil være en fordel. Måske har du erfaring fra job i callcenter med salg af telefoni.

UddannelserDu har en uddannelsesmæssig baggrund indenfor salg/ marketing eller lign.

Sprogkundskaber / ITDu behersker engelsk og dansk i skrift og tale, og det forventes, at du er en erfaren bruger af IT og har en god forståelse for elektronik og lign.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Årslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Årslev
  • Torsdag den 15. september 2022

Lignende jobs

  • Sælger i Odense SØ

    - med reference til CCO/Vice President Sanovo Technology Group A/S Datavej 3 DK-5220 Odense SØ Virksomheden SANOVO TECHNOLOGY GROUP beskæftiger ca. 650 medarbejdere, heraf ca. 1..
    • Sælger
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Sælger i Odense SV

    - med reference til Teamleder, Internt Salg Saferoad Traffic A/S Hvidkærvej 33, DK-5250 Odense SV Virksomheden Saferoad Traffic A/S er en anerkendt leverandør af trafiksikre lø..
    • Sælger
    • Odense SV
    Få mere info
  • Sælger i Odense

    Sælger søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Sælger
    • Odense
    Få mere info
  • Sælger i Odense

    Vi søger lige nu en studenterkonsulent til DM og MA’s salgs- og kampagneteam i Odense, der i et 2 måneders vikariat ved studiestart, skal hjælpe med at hverve nye medlemmer. DM og MA er en fagforen..
    • Sælger
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Årslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Årslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Årslev over tid

Dato Alle jobs som sælgere
7. juli 2024 2
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2