Rekrutteringsfirma

Sælger til [xxxxx] i Agerskov

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Agerskov

Sælger til Industri Beton i Agerskov


Er du sælgeren, der også kan regne den ud, og har du et stærkt fundament i byggebranchen? Vil du være med til at præge fremtidens infrastruktur i Danmark og sælge markedets bedste løsninger inden for færdige betonelementer, så er dette jobbet, hvor du kan bringe dig selv i spil!



Om stillingen:
Vi søger en sælger til salg af byggeprojekter, herunder tilbudsberegning inden for infrastruktur i Danmark.

Du kommer til selvstændigt at arbejde med hele salgsprojektets facetter fra den første kontakt til overdragelse af projektet til vores interne projektledere. Du har igennem processen ansvaret for det samlede tilbud indeholdende kalkulationer og optegning af tilbud, oprettelse af byggesagen, valg af elementtyper, eksternt indkøb m.v. Du vil naturligvis få en grundig oplæring i produkterne, så du på bedste vis kan hjælpe vores kunder med fremtidens projekter.

Idet jobbet kræver en stor grad af struktur og detaljeorientering, skal du trives med at arbejde koncentreret på de igangværende projekter, ligesom du motiveres af kontakten med nuværende såvel som kommende kunder. Vi forventer, at du med stor gennemslagskraft er i stand til at komme i betragtning ved tilbudsgivning til byggeprojekter og udbud.

Vi har i afdelingen et stort produktprogram af støttemure, som leveres til mange formål; landbrug, genbrugspladser osv. Produktprogrammet opdateres pt., så det er vores ønske, at du har interesse i at bidrage hertil.

Din arbejdsplads er i Industri Beton, afd. Byggebjerg i Agerskov, men vi forventer, du er fleksibel ift. at besøge koncernens øvrige lokationer såvel som kunder og samarbejdspartnere.

Vi forestiller os, at du har en teoretisk og praktisk baggrund gerne i byggebranchen f.eks. som ingeniør eller bygningskonstruktør, og at du kender til en travl hverdag, hvor netop din indsats og dine personlige egenskaber er afgørende for dine resultater og din succes i jobbet.

Kvalifikationer:

  • Du er en præsentabel og kundeorienteret sælger
  • Du er selvstændig og effektiv
  • Du har gode IT-kompetencer
  • Du har overblik og bevarer det også i pressede situationer
  • Du er udadvendt, fleksibel og har fokus på det gode samarbejde både internt og eksternt
  • Du er præcis og sætter en ære i at overholde dine deadlines
  • Du er initiativrig og finder det naturligt at bidrage med idéer til udvikling af processerne.

Vi arbejder i et uformelt miljø og vægter godt humør, positiv indstilling, stabilitet, loyalitet og engagement højt. Du har gode kommunikative evner og kan kommunikere på alle niveauer både internt og eksternt.

Industri Beton tilbyder
Et spændende job i en virksomhed med flad struktur, gode udviklingsmuligheder og fokus på den enkeltes potentiale. Vi har et uformelt miljø, hvor vi vægter godt humør, positiv indstilling, stabilitet, loyalitet og engagement højt. Du bliver en del af et tværfagligt og til tider hektisk miljø, hvor der er mulighed for fleksible arbejdstider efter aftale. Løn forhandles ud fra dine kvalifikationer.

Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Jeanette Møller Demuth på tlf. 30 85 12 93 eller chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm på tlf. 30 85 12 94.

Om Industri Beton A/S
ØSB, Perstrup Beton Industri, Byggebjerg Beton Industri, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton A/S, der beskæftiger ca. 400 medarbejdere. Personalet er fordelt med ca. 105 ansatte hos ØSB, ca. 125 hos Perstrup, ca. 50 hos Byggebjerg, ca. 80 på fabrikken i Svinninge, ca. 10 på kontoret i Aarhus, ca. 30 i montageafdelingen samt 3 personer hos Abeo, der primært har fokus på udvikling, optimering og salg af SL-dækkonstruktioner.

Virksomhederne i Industri Beton A/S leverer alle slags betonelementtyper til byggeriet: Til nye projekter, til renovering og til ombygning. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Derudover producerer vi elementer til anlæg, infrastruktur, tanke og landbrug.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Agerskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Agerskov
  • Onsdag den 09. marts 2022

Lignende jobs

  • Salgskonsulent søges til Semler Agro i det jyske

    Vi søger 2 Salgskonsulenter til Semler Agro i det jyske Kan du se dig selv arbejde som nytænkende salgskonsulent for en ambitiøs maskinforretning i rivende udvikling? Er du passioneret indenfor..
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info
  • Intern sælger El

    Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden som elektriker eller elinst..
    • Sælger
    • Vejen
    Få mere info
  • Sælger i Grindsted

    Er du struktureret, detaljeorienteret, og kan du håndtere mange bolde i luften? Så er du måske den nye salgskoordinator, vi søger til en dansk stiftet virksomhed nær Grindsted.Virksomheden har .
    • Sælger
    • Grindsted
    Få mere info
  • Reservedelssælger med teknisk snilde og brancheerf...

    Har du solid erfaring fra autobranchen og styr på salg af reservedele? Kan du hurtigt sætte dig ind i nye opgaver og tage ansvar fra dag ét? Vi søger en nøglespiller, der kan styrke vores reservede..
    • Sælger
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Agerskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Agerskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Agerskov over tid

Dato Alle jobs som sælgere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0