Rekrutteringsfirma

Salgsingeniør til styre- og fordelingstavler på Sjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund



Stillingsbeskrivelse:
pro-Automatic på Sjælland har vokseværk og er siden etableringen i 2012 vokset fra to til ni medarbejdere, og har fortsat travlt og behov for en ekstra salgsingeniør, der kan fortsætte det gode samarbejde med kunderne på Sjælland.
Jobbet som salgsingeniør handler primært om rådgivningsbaseret salg til eksisterende kunder, men det forventes også at du kan skabe og udvikle flere nye kunder. Derfor er det vigtigt, at du er god til at lytte til og forstå kunderne og deres behov, og at opbygge langvarige og stærke relationer baseret på tillid og din professionelle rådgivning kombineret med godt købmandskab.
Som salgsingeniør får du ansvaret for salg af pro-Automatic's komplette program indenfor el-tavler, styre- og fordelingstavler til udvalgte kunder på Sjælland. Derfor er det vigtigt, at du kan begå dig på alle niveauer for at skabe de rette resultater.
Du arbejder med frihed under ansvar, men støttes hele tiden af hjælpsomme kolleger og ikke mindst et stærkt teknisk support team, og du trives ved at være ude ved kunderne og skabe løsninger og resultater. Samtidig kan du lide at holde dig opdateret både i forhold til produkter og løsninger, men også hvad der sker på markedet generelt.
Du har lysten til og brænder for salgsarbejdet og det er i dialogen med kunderne, at du finder din største motivation og glæde.
Du har et stort drive til at bestride en salgsstilling, hvor din tekniske viden og forståelse er nøglen, der skaber et effektivt salg og langvarige relationer til kunderne.

Dine primære arbejdsopgaver vil være;
  • at planlægge og gennemføre salgsmøder baseret på professionel og solid rådgivning til eksisterende såvel som nye kunder.
  • at præsentere og forhandle projekttilbud, og opnå accept på disse.
  • at følge op på igangværende opgaver og sikre, at der bliver taget hånd om alle spørgsmål.
  • at gøre brug af produktingeniørerne i organisationen ved sparring på projekterne.


Det forventes, at du har bopæl på Sjælland og gerne i Storkøbenhavn.

Uddannelse:
Du har en solid el-teknisk forståelse med en baggrund som elektriker, el-installatør, stærkstrømstekniker, maskinmester eller lignende relevant erfaring.

Egenskaber:
Du kendetegnes ved at være;
  • udadvendt og kommunikerende
  • engageret
  • struktureret
  • resultatorienteret
  • tillidsvækkende
  • vedholdende
  • teamplayer

Desuden besidder du en naturlig gennemslagskraft og har et positivt livssyn.

Erhvervserfaring:
Du har flere års erfaring med styre- og fordelingstavler eller tavlemateriel herunder maksimalafbrydere eller lignende. Har du erfaring med teknisk løsningssalg af el-tavler til byggeriet eller industrien er det at foretrække. Men der er også muligheder for både nydimitterede eller interne salgsingeniører, der drømmer om et eksternt salgsjob.

Sprogkundskaber:
Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

IT kundskaber:
Du er fortrolig med IT og håndterer MS Office på brugerniveau. Du har eventuelt erfaring med et eller flere CRM systemer.

Løn:
Gode løn- og ansættelsesforhold med pension, sundhedssikring og firmabil.

Du tilbydes:
Et spændende og selvstændigt job i en dynamisk virksomhed i vækst, hvor beslutningerne træffes hurtigt og effektivt. Der lægges vægt på at løse opgaverne effektivt og til kundernes fulde tilfredshed samtidig med, at arbejdet udføres i et rart og uformelt miljø.
pro-Automatic vil have de bedste medarbejdere, og du vil derfor få supplerende efter- og videre uddannelse efter behov således, at opgaverne kan løses på et højt fagligt niveau.
Der lægges i øvrigt vægt på værdierne; fairness, ansvarlighed, pålidelighed og ikke mindst åbenhed og tillid.

Virksomheden:
pro-Automatic A/S er etableret i 1992 og er i dag en af Danmarks førende eltavle-producenter. Virksomheden beskæftiger omkring 170 medarbejdere og har hovedkontor i Holsted mellem Esbjerg og Vejen samt en afdeling på Sjælland, der er placeret i Albertslund.
pro-Automatic A/S servicerer elinstallatører, industrien, sundhedssektoren og energisektoren i hele landet og virksomheden eksporterer i stigende grad til udlandet.
Med et skarpt fokus på kvalitet, konkurrencedygtige priser og innovativ produktudvikling har pro-Automatic gennem tiden fastholdt sin førende position på markedet for eltavle-produktion.
I dag har pro-Automatic et stærkt team af erfarne medarbejdere og specialister i produktion af eltavler i alle størrelser og til alle brancher med den ekspertise, kvalitet og teknologi, der skal til for at tackle enhver el-styringsudfordring.
pro-Automatic A/S servicerer kunder i hele Danmark samt på Færøerne og i Grønland.
I 2019 blev virksomheden certificeret efter ISO 9001:2015.
Du kan finde yderligere information på virksomhedens hjemmeside - pro-automatic.dk

Søg stillingen online. For yderligere oplysninger kontakt John Christiansen på tlf. +45 7070 1230

Tweet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Albertslund

Lignende jobs

  • Sælger i Vallensbæk Strand

    Kvalitet, kompetente kolleger, en solid position på markedet og en klar vision for fremtiden? Lyder det som en virksomhed for dig, og har du lyst til at arbejde med salg og relationer, så er du mul..
    • Sælger
    • Vallensbæk Strand
    Få mere info
  • Sælger i København

    Vi søger nu en passioneret Account Manager til vores team, som skal samarbejde med nye og eksisterende partnere inden for lager/logistik og kontor/administration. Hvad tilbyder vi?Hos [xxxxx]
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København

    CHANGING HOW THE WORLD RUNS LOGISTICS FOR GOODVil du spille en rolle i at sætte en dansk scale-up virksomhed på landkortet og ændre måden verden driver logistik?Så er det her muligheden for..
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København

    Vi søger lige nu en studenterkonsulent til DM og MA’s salgs- og kampagneteam i København, der i et 2 måneders vikariat ved studiestart, skal hjælpe med at hverve nye medlemmer. DM og MA er en fagfo..
    • Sælger
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som sælgere
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 5
27. juni 2024 5
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 8
23. juni 2024 8
22. juni 2024 8
21. juni 2024 8
20. juni 2024 8
19. juni 2024 8
18. juni 2024 8
17. juni 2024 7
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 7
12. juni 2024 7
11. juni 2024 7
10. juni 2024 8
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 5
3. juni 2024 5
2. juni 2024 7
1. juni 2024 7
31. maj 2024 7