Account Manager til Commercial, Ballerup ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Account Manager til Commercial, Ballerup


I Atea har vi sat os for at hjælpe de mindre virksomheder med at tænke ud af boksen i konkurrencen med de store. Det kræver mod og forandringsparathed at forstå, hvordan kunderne bedst udnytter de muligheder, den digitale udvikling skaber. Har du mod på - som Account Manager - at inspirere kunderne til, hvordan de innovative løsninger bliver tilgængelige for de mindre virksomheder?

By Ballerup

Ansøgningsfrist 2019-12-15

Bliv en af alle os i Atea
I et IT-landskab under hastig forandring, er det vores ambition at være helt fremme med nogle af de nyeste løsninger fra vores største partnere. Der kommer hele tiden nye muligheder og nye leverandører, og kunderne har brug for hjælp til at følge med. Som Account Manager skal du være nysgerrig på de nye løsninger og hvad der driver dine kunders succes.

Vi vægter i Atea Commercial de menneskelige værdier ekstremt højt, da vi mener, at nysgerrighed og et stort engagement i vores kunder er nøglen til succes. Teknologien er ikke for teknologiens skyld, men skal understøtte at mennesker og virksomheder udvikles. Som Account Manager er målet at hjælpe og inspirere dine kunder med moderne og innovative IT løsninger, der sikrer dine kunder de bedst mulige forudsætninger for opnåelse af deres succes. I rollen som Account Manager får du daglig kontakt med både kunder, en masse dygtige kollegaer og vores største partnere.

Dine primære opgaver

Du får ansvaret for at opbygge, vedligeholde og udvikle din kundeportefølje med din viden om kundernes it-miljø, organisation og beslutningstagere. Du har et team omkring dig bestående af de dygtigste konsulenter og produktspecialister som er med til at sikre, at du og Atea bliver en succes hos kunden.

Du driver og udvikler kundeforholdet gennem salg, rådgivning og forretningsudvikling sammen med dine kunder. I den forbindelse har du løbende møder med kunderne og sikrer en høj kundetilfredshed ved, at kunderne opfatter dig som en god rådgiver i den digitale jungle.

I det daglige driver du selvstændigt salgsprocessen og samler de relevante ressourcer på tværs af Atea’s forretningsområder i et salgsteam. Du er derfor centrum i problemløsningen så du sikrer, at dine kunder får den bedst mulige service og leverance.

Om dig

Som person er du fokuseret på at gøre den lille forskel for kunden og brænder for høj kundeoplevelse. Vi kan genkende dig ved at:

  • Du er nysgerrig på både IT løsninger og kundernes forretning, og er god til at analysere komplekse organisationer
  • Du motiveres af kontakten til og møderne med kunderne
  • Du er ikke bange for telefonisk at tage kontakt til kunderne
  • Du er god til at skabe og fastholde relationer med dine kunder og dine kollegaer
  • Du har et stort drive og leverer de forventede resultater
  • Du er en holdspiller
  • Du er dygtig til at kommunikere, både skriftligt og mundtligt

Vi giver dig til gengæld en plads i en af Danmarks mest spændende IT virksomheder, hvor den rigtige kandidat får rig mulighed for personlig og faglig udvikling, og ikke mindst har mulighed for at blive en succes.

Der er en høj energi og entusiasme i teamet, og du vil garanteret rives med. Du vil i Commercial, Atea opleve værdierne åben, ærlig og direkte, som noget vi hver dag efterlever både overfor kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

Ansættelsessted

Ballerup

Kontakt og ansøgning

Vi kalder løbende til samtaler, også før ansøgningsfristen. Ansøgningsfristen er søndag 15. december.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Sales Manager, Elvis Beck Younan, 3078 1691.

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Ballerup
  • Søndag den 15. december 2019

Lignende jobs

  • Account Manager til fibernetløsninger

    Fri kontakt
    Er du god til at få kundemøderne i kalenderen? Trives du med at opsøge nye kunder, mens du er på farten på Sjælland? Har du evt. erfaring med driftsløsninger fra ejendomsbranchen eller boligforeninger? Så er du måske den helt rette Account Manager til denne virksomhed med kontoradresse på Frederiksberg.
    • Sælger
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Salgs- & Kunderådgiver

    Fri kontakt
    Salgs- & Kunderådgiver - København. Førende nordisk optik-kæde åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Service Sales Representative - [xxxxx]

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Sælger
    • Ballerup
    Få mere info
  • Sales agent søges til 3´s privatmarked, København ...

    Vi søger nye kollegaer der har lyst til at arbejde med mennesker og salg. Det er vores mål at du udvikler dig som sælger, hvor du via telefonen ringer til eksisterende kunder eller nye kunder via L..
    • Sælger
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som sælgere
19. september 2024 32
18. september 2024 32
17. september 2024 33
16. september 2024 34
15. september 2024 34
14. september 2024 34
13. september 2024 35
12. september 2024 34
11. september 2024 35
10. september 2024 35
9. september 2024 36
8. september 2024 36
7. september 2024 36
6. september 2024 36
5. september 2024 36
4. september 2024 33
3. september 2024 33
2. september 2024 32
1. september 2024 31
31. august 2024 33
30. august 2024 33
29. august 2024 36
28. august 2024 37
27. august 2024 42
26. august 2024 41
25. august 2024 42
24. august 2024 43
23. august 2024 43
22. august 2024 43
21. august 2024 43
20. august 2024 42