Kommerciel og kreativ Sales & Marketing Director

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Billund

LEGOLAND® søger kommerciel og kreativ Sales & Marketing Director

”Vi skal da en tur i LEGOLAND!”

Hvordan skabes den tanke igen og igen hos flere og flere?

Så enkelt og samtidig udfordrende kan kernen i stillingen som Sales & Marketing Director i LEGOLAND® Billund beskrives. For dig og dit team handler det grundlæggende om at skabe efterspørgsel og herigennem gæster i LEGOLAND®.

På strategisk og taktisk niveau sørger du og dit team for, at ”en tur i LEGOLAND” er blandt de oplevelser, som både danske og internationale familier aktivt vælger til. Hele holdet arbejder topprofessionelt med opgaven gennem datadrevne analyser og med en flad organisationsstruktur og et tårnhøjt engagement som super stærkt fundament.

At besøgstal og billetomsætning hele tiden er i balance, at der er styr på data samt at salgs- og marketingafdelingen på alle parametre leverer det maksimale indenfor budgetrammen er blandt dine vigtigste opgavemæssige fokusområder. Du får reference til administrerende direktør og indgår i Ledergruppen, hvor du aktivt bidrager til diskussioner og medvirker i fælles beslutninger omkring drift og udvikling af LEGOLAND.

Som Sales & Marketing Director leder, motiverer og udvikler du dine medarbejdere, sætter retningen og yder faglig sparring. Dit team på 12 personer rummer marketing, salg, partnerskaber & promotions samt PR & SoMe. Energien er høj og håndtagene er mange, når der i samspil med driftsafdelingerne kreeres kampagner og skabes nysgerrighed omkring LEGOLAND.

Årshjulet kører i højt tempo, der peaker med den årlige åbningsdag af parken, en kæmpe festdag. I vinterhalvåret lægges kræfter i planlægning og i sommerhalvåret er fokus på tiltag og tilpasninger, hvor resultater spores med det samme og kalder på kreativ problemløsning og handlekraft.

Du driver den strategiske udviklingsplan ift. hvilke målgrupper og markeder, LEGOLAND skal investere i fremadrettet. Planen bygger på grundige analyser og udmunder i konkrete forslag og tiltag, som du i samarbejde med den centrale marketingenhed i Merlin Entertainments viderefører til færdige gæsteoplevelser. Desuden samarbejder du og dine medarbejdere med LEGO® mhp. at sikre konsistens i brandopfattelsen.

Cand.merc. / HD / MBA er sikkert dit uddannelsesmæssige afsæt for den solide karriere, du indtil nu har haft indenfor salgs- og marketingdisciplinen. Dine erfaringer er høstet i en branche, hvor der er fart på, og hvor evnerne til at kombinere strategisk og operationel tænkning går hånd-i-hånd med resultatskabelsen.

Med i rygsækken har du en både bred og dyb faglighed, dækkende eksempelvis branding, partnerskabsmodeller, promotions (TV, digital, print), SoMe, e-commerce, kampagnestyring m.v, såvel nationalt som internationalt.

Du tænker ud ad boksen, analyserer og vurderer de kommercielle rationaler, hvilket gør dig i stand til at gennemskue mekanismerne i en forretning og se koblingerne til kundernes købsproces. Sammen med dine faglige kompetencer giver det dig også adgang til at kunne støtte og sparre med dine medarbejdere. Du ved, hvad det vil sige at arbejde i en organisation med et højt tempo, hvor der fra dag til dag sker ændringer og foretages tilpasninger.

Opbygge relationer og navigere i et miljø med flere stakeholders er en anden af dine absolutte spidskompetencer. Du har formodentlig erfaringer med samarbejdet til et moderselskab, og du har en fortrinlig evne til at balancere ønsker, krav og løsninger.

Dine medarbejdere vil opleve dig som en dygtig, tillidsvækkende og resultatorienteret leder, som møder andre mennesker i øjenhøjde og med et smil. Du formår at smitte dine omgivelser med god energi, en positiv og vedholdende tilgang og troen på, at teamet sammen kan nå nye højder. Dit ledelsestalent er helt sikkert allerede blevet anderkendt fra både medarbejdere og chefer.

Du taler og skriver engelsk på forretningsniveau, og din bopæl er indenfor 1 times afstand fra Billund.

Det fantastiske familieunivers i LEGOLAND

LEGOLAND tilbyder et fantasifuldt univers og fantastiske familieoplevelser, og du vil stå i spidsen for, at dette univers er top-of-mind hos familier i Danmark og relevante internationale markeder.

Du får en central rolle i den helt unikke og energiske kultur i LEGOLAND, en kultur gennemsyret af stolthed og ansvarsfølelse – stolthed over at få lov til at skabe glæde i folks fritid og ansvarsfølelsen for, at alle gæster får en mindeværdig tur i LEGOLAND. Du skal brænde for at ville videreudvikle denne fantastiske ånd og arbejdskultur gennem udvikling og motivation af dine medarbejdere. Dit team er klar, og de venter på dig.

Vi evaluerer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt via link nedenfor. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Adm. Direktør Christian Woller på mobil 2030 8023.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Billund.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Billund

Lignende jobs

  • Sælger i Esbjerg

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 6700 Esbjerg
    • Sælger
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Sælger i Kolding

    STENHØJ HYDRAULIK A/S er en global vækstvirksomhed, og brænder for at skabe værdi gennem kundetilpassede og tekniske løsninger, der bidrager til den grønne omstilling og bæredygtige fremtid. Si..
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info
  • Sælger i Kolding

    Vi mangler dig, hvis:-du er motiveret for, og evner at sætte dig i kundens sted, forstå deres DNA, og løse kundens behov. -det er en god arbejdsdag for dig, hvis du både når dit mål og overgå..
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info
  • Sælger i Fredericia

    Vil du være en del af vores professionelle salgsteam og sælge biler af absolut højeste kvalitet? Vi søger lige nu en erfaren salgsrådgiver fra autobranchen, der er klar på at betjene en lang ræ..
    • Sælger
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Billund

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Billund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Billund over tid

Dato Alle jobs som sælgere
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 2