Vi søger salgskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Børkop

SPÆNDENDE MULIGHED!

Salgskonsulent til vores afdeling Have & Anlæg


Har du evnen til at se de muligheder, der fort­sat udvikler forretningen? Og vil du være en del af en grøn virk­som­hed i vækst med et uformelt arbejds­miljø med rødder i viden? Så er du måske vores nye salgskonsulent.

Johansens Planteskole er en af landets førende handels- og produktions-planteskoler på B-t-B-markedet og er i en spænd­ende udvikling.

Vi søger derfor en dygtig salgskonsulent med grøn baggrund til vores afdeling Have & Anlæg. Kund­erne er pro­fes­sionelle aktører inden for have-, anlægs- og land­skabs­sektoren, som vi rådgiver og leverer et fuldt dæk­kende plantesorti­ment til.

En afvekslende hverdag

Med afsæt i din faglige viden bygger du langvarige relationer til eksisterende og nye kunder ved at efter­leve vores værdier om at være ordent­lige, ansvar­lige og trovær­dige i alle sammen­hænge.

I tæt samarbejde med dine kolleger i af­del­ingen servicerer du vores kunder via mail, telefon, vedlige­holdende og opsøgende kunde­besøg.

Du drives af at lukke en ordre, som skaber værdi for både kunden og for Johansens Planteskole, og du sætter en ære i at følge op på dine tilbud og ordrer.

Ud over salgsopgaven får du ansvaret for afdelingens logistik i relation til hjemtransport af planter fra både europæiske og danske leverandører. Du står for plan­lægningen af de ugentlige leverancer til vores kunder, og du vil derfor have en tæt dialog med vores interne ekspedition og med vores vognmand.

Den gode købmand med viden om planter

Du tænker kom­mer­cielt, er resultatorienteret og du motiveres af det gode salg. Du har en stor interesse for planter, og du har sandsynligvis en faglig ud­dan­­nelse fra den grønne branche eller fra anlægs­branchen, fx som gartner, jordbrugsteknolog eller til­svar­ende.

Herudover har du meget gerne praktisk erfaring med logistikarbejde. Du arbejder ubesværet med IT, og du begår dig fint på engelsk.

Dig som person

Du er fleksibel og robust, har et godt overblik og kan bevare roen – også når det går stærkt i højsæsonen. Du arbejder struktureret og selvstændigt, og sam­tidig for­står du værdien af at ind­drage og involvere dine kol­leger for at finde den helt rigtige løsning.

Du er en stærk netværker og en empatisk team­player, der bidrager med en positiv indstil­ling og godt humør i hverdagen.

Vil du med på holdet?

Du får et spændende job med en stor kontaktflade.

Reference er til afdelingslederen i Have & Anlæg, og arbejds­stedet er virksom­hedens adresse i Børkop.

Vi tilbyder gode og ordnede ansættelsesforhold og en løn, der modsvarer kravene i stillingen og dine kvalifikationer.

Du får gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og vi forventer, du har viljen og evnerne til at sætte dig ind i vores forretningsgange og systemer – og at du løbende har lyst til at tilegne dig ny viden inden for fagområdet.

Vi glæder os til at høre fra dig! Så send os dit CV og en moti­veret ansøgning på [email protected].

Vi be­handler ansøgningerne løbende, og ønsket jobstart er maj/juni.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkom­men til at kontakte afdelingsleder Thomas Moberg på 60 10 09 90.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Børkop.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Børkop

Lignende jobs

  • Salgskonsulent søges til Semler Agro i det jyske

    Vi søger 2 Salgskonsulenter til Semler Agro i det jyske Kan du se dig selv arbejde som nytænkende salgskonsulent for en ambitiøs maskinforretning i rivende udvikling? Er du passioneret indenfor..
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info
  • Intern sælger El

    Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden som elektriker eller elinst..
    • Sælger
    • Vejen
    Få mere info
  • Salgsmedhjælper (deltid)

    Har du interesse for biler, og kunne du tænke dig at stifte nærmere bekendtskab med bilbranchen? Brænder du for den gode kundeoplevelse og vil du udvikle dig i et dynamisk bilhus? Så er her en spæn..
    • Sælger
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Sælger i Grindsted

    Er du struktureret, detaljeorienteret, og kan du håndtere mange bolde i luften? Så er du måske den nye salgskoordinator, vi søger til en dansk stiftet virksomhed nær Grindsted.Virksomheden har .
    • Sælger
    • Grindsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Børkop

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Børkop over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Børkop over tid

Dato Alle jobs som sælgere
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2