Rekrutteringsfirma

Dynamisk og salgsorienteret ejerrådgiver søges til DanCenter Bornholm

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bornholm

Dynamisk og salgsorienteret ejerrådgiver søges til DanCenter Bornholm


Har du erfaring med opsøgende salgsarbejde og et godt kendskab til lokalområdet? Er du selvkørende og resultatskabende, og er du god til at skabe tillidsfulde relationer? Så er det måske dig, vi søger til en spændende stilling som ejerrådgiver.



Som ejerrådgiver bliver du virksomhedens ansigt udadtil i lokalområdet. Du vil sikre fastholdelse og udvikling af DanCenters kundeportefølje, altid med fokus på at skabe værdi for kunderne.

Om jobbet
Dine opgaver bliver at vedligeholde kontakten til eksisterende sommerhusejere samt nysalg til potentielle kunder med feriehuse på det attraktive Bornholm. Du vil målbevidst arbejde på at udvikle DanCenters position på markedet, øge markedsandele samt skabe en sund og stærk forretning for både kunderne og DanCenter.

Mere specifikt vil dine opgaver være:

  • Opsøgende salgsarbejde, herunder kontakt til sommerhusejere, ejendomsmæglere, byggefirmaer, grundejerforeninger og øvrige relevante samarbejdspartnere og kunder i lokalområdet
  • At udvikle kundeporteføljen gennem kundemøder samt telefonsalg
  • At rådgive og vejlede sommerhusejere omkring udlejning, ombygning og restaurering med henblik på optimering af feriehusudlejning og lejeindtægt, herunder prissætning, fotografering og katalogindretning
  • At pleje og vedligeholde eksisterende kunderelationer gennem telefonisk kontakt, support samt kundebesøg
  • At profilere og markedsføre DanCenters feriehuse og afholde arrangementer med kunder og samarbejdspartnere
  • At sikre lønsomhed og resultater i dine aftaler samt deltage i den daglige drift af kontoret

Om dig
Du har muligvis erfaring med opsøgende salgsarbejde. Brancheerfaring er ikke påkrævet. Du er god til at etablere kunderelationer, selvkørende og drevet af at skabe solide resultater - og du lader dig ikke slå ud af at blive afvist.

Som person er du åben, ansvarsbevidst, tillidsvækkende og troværdig med gode samarbejdsevner. Du har masser af energi og er vant til at arbejde i et højt tempo. Du kan lide et selvstændigt arbejde med både opsøgende salgsarbejde såvel som rådgivning og support af eksisterende kunder.

Derudover forventer vi, at du:

  • Har en salgsprofil og den personlige gennemslagskraft til at skabe salgssucces
  • Er menneskekender og god til at tale med forskellige typer af mennesker
  • Er god til at kommunikere og sætte dig ind i kundernes behov
  • Er erfaren bruger af Office-pakken

Om DanCenter
Vi er en af de største formidlere af ferieboliger i Danmark og har udlejningsaftaler med ca. 10.000 ferieboligejere i alt. Vi er ejet af det indiske selskab Oyo.

Vi har to brands; DanCenter med udlejning af sommerhuse i Danmark, Norge, Sverige samt Tyskland, og Danland med udlejning af ferielejligheder i feriecentre rundt omkring i Danmark.

Vores hovedkontor ligger i København, men vi er også lokalt repræsenteret i mange danske feriebyer samt i Norge, Sverige og Tyskland.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside: www.dancenter.dk.

Vi tilbyder
DanCenter tilbyder en stilling, hvor du har stor frihed til selv at planlægge din hverdag, dog må du forvente lørdagsarbejde i forårs- og efterårssæson i mindre omfang. Som ejerrådgiver vil du være på 30% af tiden på landevejen og 70% af tiden på lokalkontoret, alternativt dit eget hjemmekontor, hvis der ikke er et lokalkontor i nærheden. Du bliver en del af en dynamisk virksomhed i vækst og vil indgå i et stærkt og kompetent team. Du får en god introduktion til sommerhusudlejningsbranchen, inden du sendes ud på egen hånd. Du må forvente kørsel i egen bil med betaling efter statens takster. Der stilles bærbar computer og telefon til rådighed.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til researcher Pia Hyldebrandt på [email protected]

Stillingsopslaget genpubliceres løbende på diverse medier. Dette er et udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at processen er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende på Bornholm

Jobbet er oprettet på vores service den 20.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Bornholm
  • Onsdag den 18. december 2019

Lignende jobs

  • Salg - Generelt

    Overskudsagtig butiksassistentHvad slår en dygtig butiksassistent, som helt overskudsagtigt lige giver dig et smil med på vejen? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denn..
    • Sælger
    • Aakirkeby
    Få mere info
  • Sælgere til vores butik i Rønne

    Sælgere til vores butik i Rønne - både fuldtid og deltid (20-25timer) Hvad skal du lave? Når du starter som sælger, kommer du igennem en grundig oplæring, hvor du lærer vores systemer og pr..
    • Sælger
    • Rønne
    Få mere info
  • [xxxxx] søger ny medarbejder

    Har du lyst til at arbejde i butik hvor vi sælger smart tøj til den modebevidste kvinde? Vi søger en ny kollega der er præsentabel - har flair for god kundeservice og ikke mindst har lyst til a..
    • Sælger
    • Rønne
    Få mere info
  • Area Sales Manager Europa

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Sælger
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere på Bornholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Bornholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere i Bornholm.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Bornholm over tid

Dato Alle jobs som sælgere
19. september 2024 32
18. september 2024 32
17. september 2024 30
16. september 2024 29
15. september 2024 28
14. september 2024 29
13. september 2024 28
12. september 2024 29
11. september 2024 28
10. september 2024 28
9. september 2024 28
8. september 2024 28
7. september 2024 28
6. september 2024 29
5. september 2024 29
4. september 2024 29
3. september 2024 28
2. september 2024 27
1. september 2024 27
31. august 2024 28
30. august 2024 29
29. august 2024 29
28. august 2024 32
27. august 2024 32
26. august 2024 32
25. august 2024 31
24. august 2024 31
23. august 2024 31
22. august 2024 32
21. august 2024 33
20. august 2024 32