Rekrutteringsfirma

Area Sales Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

PersonaleBørsen rekrutterer en Area Sales Manager til New Bizz for DAFA A/S i Brabrand.

Kunne du tænke dig at få indflydelse i et allerede velfungerende salgsteam og være med til at løfte det kommercielt? Har du interesse for business development og kan du finde nye kunder? Kan du se uudnyttet potentiale hos allerede eksisterende kunder? Kan du arbejde selvstændigt, og med et højt drive? Så er dette job noget for dig.

Med reference til Salgsdirektøren, bliver dine hovedopgaver at finde og udvikle nye og eksisterende kunder. Kunderne tæller bl.a. nogle af verdens førende industrivirksomheder og deres underleverandører. Du agerer både som rådgivende sælger og sparringspartner, når du sammen med DAFAs kunder finder de løsninger, der matcher deres behov. Du skal være indstillet på at løse komplekse tekniske udfordringer og du evner at sætte dig ind i kundens behov.

Jobbet er placeret i DAFAs hovedsæde i Brabrand ved Aarhus, men der må forventes rejsedage i hele Danmark og Nordeuropa (estimeret til 30-40 dage om året). DAFA er fleksibel i forhold til hjemmearbejde og det vil være muligt køre ud hjemmefra, da Danmark og Nordeuropa er din arbejdsplads. Du disponerer selv din hverdag, så det er vigtigt, at du arbejder disciplineret, proaktivt og resultatorienteret.

Faglige kvalifikationer

  • Gerne salgsingeniør, maskinmester eller tilsvarende erhvervserfaring og/eller uddannelse
  • Det er vigtigt, at du har forståelse for tekniske problemstillinger og kan sparre med og rådgive kunderne
  • Du tænker kommercielt, og har B2B salgserfaring indenfor industrien eller produktionsvirksomhed
  • Du kan kommunikere på dansk og engelsk på professionelt niveau, i både skrift og tale
  • Du er udadvendt, opsøgende, innovativ og relationsskabende
  • Du har gode IT-kundskaber

Den ideelle kandidat til DAFA arbejder struktureret og målrettet. Du interesserer dig for og har flair for det tekniske. Udfordringer og problemløsning motiverer dig i dagligdagen. Du er troværdig i din kommunikation og kan tale med mennesker på alle niveauer. Du er teamplayer, og i stand til at involvere dig i projekter med andre afdelinger i DAFA, for at finde de helt rigtige løsninger til kunderne.

Som medarbejder i DAFA tilbydes du et selvstændigt job i en på alle måder sund, danskejet virksomhed, der giver dig en udpræget, engageret og professionel opbakning. Lønpakken forhandles på et konkurrencedygtigt niveau og vil modsvare dine kvalifikationer og jobbets krav. Du kommer til at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø, med gode faciliteter og attraktive personalegoder. Send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Stillingen besættes, så snart vi har den rette kandidat.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Morten Sørensen: [email protected] eller telefon: 70 27 76 61

Om DAFA:

Mission:

At tilbyde bæredygtige, langtidsholdbare løsninger inden for tætning, dæmpning og beskyttelse og blive kundernes foretrukne leverandør grundet den added value samarbejdet med DAFA Group A/S giver.

Udvikling og innovation

Virksomhedens høje fleksibilitet i produktionsmetoder betyder, at man kan tilpasse løsningerne til kundens specifikke udfordring og krav. Desuden går DAFA Group A/S forrest med innovation af nye produkter til nye og eksisterende markeder og maskinparken udvides konstant med ny teknologi, hvilket betyder løsninger kendetegnet ved høj kvalitet, effektivitet, dokumentation og bæredygtighed. DAFA Group A/S udvikler hele tiden nye produkter, processer og løsninger, samt forbedrer eksisterende – altid i tæt samarbejde med kunden.

Med årtiers erfaring baserer DAFA deres rådgivning på konkrete udfordringer, samt den seneste teknologi og viden på området og arbejder således konstant på at udvikle løsninger, der er gearet til fremtiden. DAFA Group A/S tilbyder assistance i alle faser af løsningen, fra idéudvikling og research til prototypetest og endelig serieproduktion - både med hensyn til funktion og økonomi, men også generelle spørgsmål om f.eks. materiale egenskaber og lovgivningskrav.

Bæredygtighed:

DAFA Group A/S kombinerer erfaring med et grundlæggende princip om bæredygtighed i alle forretningsbeslutninger. Fra produktion af grøn energi ved hjælp af egne solceller til genanvendelse af ressourcer udfordrer DAFA Group A/S konstant sig selv på at blive bedre til at passe på miljøet. DAFA Group A/S har siden 2010 været tilsluttet FN Global Compact, der er verdens største bæredygtighedsinitiativ for virksomheder og forpligter sig derved til at følge de 10 principper for bæredygtighed. Med innovative løsninger er DAFA Group A/S med til at lette miljøpåvirkningen for en lang række applikationer verden over. Det sker gennem optimering og effektivisering af energibehovet, og forlængelse af levetiden for de produkter, hvori DAFA Group A/S’ løsninger er integreret.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Brabrand

Lignende jobs

  • Salgsansvarlig, EMEA - Mobaro

    Fri kontakt
    Hvis du kan sælge softwareløsninger, motiveres af at opsøge nye kunder og samtidig har erfaring med at udvikle eksisterende portefølje, så kan du være den rette kommercielle profil til denne stilling. I en nyoprettet stilling søger vi en dedikeret kommerciel profil som Salgsansvarlig, EMEA.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Salesforce Technical Architect

    Are you ready to step into a Company with a vision to be the Global Leader of Sustainable Energy Solutions and take on an important role as Salesforce Technical Architect? Digital Solutions & D..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Vil du være den første, som kunderne møder, når de henvender sig, og trives du med at være en del af en stærk performancekultur med fokus på udvikling? Så er det muligvis dig, vi søger. .
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik på Vesterbro Torv Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige kompetencer? Er d..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som sælgere
7. oktober 2024 4
6. oktober 2024 4
5. oktober 2024 4
4. oktober 2024 4
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 5
30. september 2024 7
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 5
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 4
21. september 2024 4
20. september 2024 4
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3