Rekrutteringsfirma

To Interne Key Account Managere søges til Brabrand

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

PersonaleBørsen rekrutterer to Interne Key Account Managers til DAFA A/S i Brabrand.

DAFA Group i Brabrand søger to interne KAM'ere til at supportere et allerede velfungerende salgsteam. Du vil blive kundernes talerør ind i DAFA og skal guide dem sikkert og effektivt igennem husets forskellige afdelinger fra start til slut. Stillingen er placeret i DAFAs hovedsæde i Brabrand ved Aarhus, og du vil referere til Inside Sales Manager.

Har du erfaring med projektarbejde eller projektledelse er det en fordel. I DAFA foregår meget af innovationen og udviklingen i tæt samspil med DAFAs interne afdelinger og kunderne, med henblik på at levere det optimale produkt til slutbrugeren.

Som ny Intern KAM vil du få ansvaret for egen eksisterende kundeportefølje men samtidig også for new bizz kunder. Du skal supportere og rådgive kunderne via telefon og e-mail. Der vil også være lejlighedsvise besøg hos kunderne. Det er vigtigt at eksterne KAM og Area Managers får teknisk backup og support fra dig, så de kan bruge tiden ude ved kunderne. DAFA ønsker altid at forny sig og blive endnu bedre til det, de gør, derfor bliver en del af opgaven også at løfte et allerede højt kommercielt niveau endnu højere.

Faglige kompetencer

  • Intern Key Account Manager
  • Teknisk indsigt, gerne teknisk tegner, produktionsteknolog eller tilsvarende erhvervserfaring og/eller uddannelse
  • Erfaring med teknisk salg til industrien eller produktionsvirksomheder
  • Servicemindet og kommercielt tænkende
  • Projekterfaring
  • Positiv tilgang til opgaver og omgivelser, proaktiv og resultatsskabende
  • Du kan kommunikere på dansk og engelsk på professionelt niveau, i både skrift og tale
  • Gode it kundskaber

DAFA forventer at få en intern KAM, som har kunderne i fokus og kan arbejde selvstændigt og struktureret. Du optræder troværdigt og kan kommunikere med mennesker på alle niveauer. Du vil komme til at arbejde med store internationale industrikunder, og der stilles derfor høje krav til dig i forhold til at løse komplekse og udfordrende behov og ønsker fra disse kunder.

Som medarbejder i DAFA tilbydes du et selvstændigt job i en på alle måder sund danskejet virksomhed, der giver dig en udpræget engageret og professionel opbakning. Lønpakken forhandles på et konkurrencedygtigt niveau og vil modsvare dine kvalifikationer og jobbets krav. Du kommer til at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø med gode faciliteter og attraktive personalegoder. Send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Stillingen besættes, så snart vi har den rette kandidat.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Morten Sørensen: [email protected] eller telefon: 70 27 76 61

Om DAFA:

Mission:

At tilbyde bæredygtige, langtidsholdbare løsninger inden for tætning, dæmpning og beskyttelse og blive kundernes foretrukne leverandør grundet den added value samarbejdet med DAFA Group A/S giver.

Udvikling og innovation:

Virksomhedens høje fleksibilitet i produktionsmetoder betyder, at man kan tilpasse løsningerne til kundens specifikke udfordring og krav. Desuden går DAFA Group A/S forrest med innovation af nye produkter til nye og eksisterende markeder og maskinparken udvides konstant med ny teknologi, hvilket betyder løsninger kendetegnet ved høj kvalitet, effektivitet, dokumentation og bæredygtighed. DAFA Group A/S udvikler hele tiden nye produkter, processer og løsninger, samt forbedrer eksisterende – altid i tæt samarbejde med kunden.

Med årtiers erfaring baserer DAFA deres rådgivning på konkrete udfordringer, samt den seneste teknologi og viden på området og arbejder således konstant på at udvikle løsninger, der er gearet til fremtiden. DAFA Group A/S tilbyder assistance i alle faser af løsningen, fra idéudvikling og research til prototypetest og endelig serieproduktion - både med hensyn til funktion og økonomi, men også generelle spørgsmål om f.eks. materiale egenskaber og lovgivningskrav.

Bæredygtighed:

DAFA Group A/S kombinerer erfaring med et grundlæggende princip om bæredygtighed i alle forretningsbeslutninger. Fra produktion af grøn energi ved hjælp af egne solceller til genanvendelse af ressourcer udfordrer DAFA Group A/S konstant sig selv på at blive bedre til at passe på miljøet. DAFA Group A/S har siden 2010 været tilsluttet FN Global Compact, der er verdens største bæredygtighedsinitiativ for virksomheder og forpligter sig derved til at følge de 10 principper for bæredygtighed. Med innovative løsninger er DAFA Group A/S med til at lette miljøpåvirkningen for en lang række applikationer verden over. Det sker gennem optimering og effektivisering af energibehovet, og forlængelse af levetiden for de produkter, hvori DAFA Group A/S’ løsninger er integreret.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Brabrand

Lignende jobs

  • Sælger i Århus

    Har du en passion for lastbiler? Er du relationsbygger, udpræget holdspiller med næse for business? Så har vi en spændende stilling til dig. Vi styrker nu vores salgsafdeling for lastbiler og .
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Drevet af at skabe særlige kundeoplevelser, inspirerende omgivelser samt at yde verdens bedste service, leder vi nu efter en Sales Consultant til vores smukke konceptbutik i Aarhus. Om jobbet..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger (elev) i Risskov

    Banker dit hjerte for salg og at skabe resultater udover det almindelige? Og er du samtidigt vild med biler, så skal du være med på vores vinderhold. Du kan være sikker på, at vi sætter alle kræfte..
    • Sælger
    • Risskov
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    [xxxxx] søger på vegne af Scan Lux Flexible A/S en salgsdirektør.Scan Lux Flexible A/SScan Lux Flexible A/S udvikler, markedsfører og sælger plast- og papemballageløsninger til k..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som sælgere
28. juni 2024 7
27. juni 2024 7
26. juni 2024 7
25. juni 2024 7
24. juni 2024 7
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 7
20. juni 2024 7
19. juni 2024 7
18. juni 2024 7
17. juni 2024 7
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 8
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 9
9. juni 2024 9
8. juni 2024 9
7. juni 2024 9
6. juni 2024 8
5. juni 2024 8
4. juni 2024 8
3. juni 2024 8
2. juni 2024 6
1. juni 2024 6
31. maj 2024 6
30. maj 2024 6
29. maj 2024 6