Dagtilbudsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Børnehuset Uglebo søger dagtilbudsleder.

Børnehuset Uglebo er et integreret og velfungerende børnehus med en specialgruppe, og derfor kan du arbejde samskabende og systematisk i den tværgående indsats samt forstå at inddrage alle interessenter i og omkring det enkelte dagtilbud for at skabe de bedste betingelser for leg, udvikling og læring til gavn for alle institutionens børn.

Brøndby kommune er ambitiøs, når det gælder børn. Vi er optagede af at skabe optimale betingelser for, at børnene i vores kommune udvikler livsduelighed og får en god start på livet. Vi er kendt for at have dagtilbud af høj kvalitet, hvor børn trives, udvikler sig og lærer nyt hver dag. Der er i en årrække blevet arbejdet intensivt med at øge kvaliteten af dagtilbuddene blandt andet gennem uddannelsestiltag, øget pædagogandel (80% pædagoger og 20% medhjælpere) samt udvikling af spændende og inspirerende læringsmiljøer.

I Brøndby kommune arbejdes der ud fra den nye styrkede pædagogiske læreplan, som udarbejdes med inddragelse af både medarbejdere og forældrebestyrelse. Derudover arbejdes der med Tidlig opsporing og faglige fyrtårne (sprogvejleder, inklusionspædagog samt aktionslæringspædagog). Data genereres i Rambøll systemet Hjernen og Hjertet (Sprogtrappen og dialogprofil) og bruges i din faglige og strategiske ledelse. Samarbejdet med distriktsskolen tager sit udgangspunkt i en kommunal overgangsstrategi, og der er et godt tværfagligt samarbejde med PPR samt med den kommunale dagtilbudssocialrådgiver.

Du varetager som dagtilbudsleder i Brøndby kommune den pædagogiske ledelse, personaleledelse samt den administrative ledelse herunder økonomistyring og refererer direkte til dagtilbudschefen.

Du bliver en del af en engageret ledergruppe med højt til loftet, der mødes en gang om måneden til ledermøde samt et distriktsledernetværk med 5 lederkolleger. Som ny leder få du tilbudt et introprogram, så du får mødt alle dine samarbejdspartnere samt en mentor fra dit ledernetværk.

Erfaringer

  • Du forstår og trives med at arbejde i en politisk styret organisation
  • Du er optaget af at lede samt skabe følgeskab og ved, hvornår du skal sætte personalets forskellige kompetencer i spil.
  • Du kan sætte en ambitiøs dagsorden, og du opleves som medinddragende, udfordrende og motiverende, - og er en leder, der følger igangsatte indsatser til dørs.
  • Du mestrer at inddrage forældrene på rette tid og sted, og ser dem som en ressource og vigtige samarbejdspartnere.
  • Du kan lede i forskellighed uden at miste den fælles retning af syne

Kvalifikationer

· Du er uddannet pædagog, har ledelseserfaring samt en lederuddannelse (færdig, påbegyndt eller en stor lyst til at læse diplom i ledelse).

  • Du har et analytisk og strategisk overblik; herunder et godt blik for økonomistyring og økonomiske dispositioner, der rækker fremad.
  • Du er dygtig til at lede implementering af mål og prioriteringer gennem meningsfulde oversættelser af politiske beslutninger.
  • Du arbejder systematisk med data som grundlag for dine ledelsesmæssige handlinger og udvikling af den pædagogiske faglighed.
  • Du har indsigt i forskning af relevans for børns udvikling og læring, og kan indarbejde det i ledelsen af området

Personlige kompetencer

  • Du kan opbygge tillidsfulde relationer
  • Du kan stå fast - også hvis du kommer i modvind
  • Du er god til at facilitere inddragende processer
  • Du kommunikerer mundtligt og på skrift med stor gennemslagskraft

Børnehuset Uglebo ligger i Brøndby Strand og har plads til 60 børn fordelt på to vuggestuegrupper, to børnehavegrupper og en specialgruppe (6 børn).

I Uglebo er der en særlig optagethed af den viden og læring børnene får i hverdagens mange rutiner samt det læringsmiljø, som børnene dagligt møder. Dette har betydning for den måde Uglebo er indrettet på samt på de rammer og regler, der sættes for legen og samspillet imellem børn og voksne.

Uglebo har gode fysiske rammer og en skøn legeplads med bålsted og grønne områder. Derudover ligger Børnehuset Uglebo tæt på stranden, havnen, biblioteket samt en masse gode legepladser.

Børnehuset Uglebo er en del af regeringens 1000 dages program, hvortil der er bevilliget personaleressourcer ud over institutionens normering. Formålet med projektet er at mindske betydningen af negativ social arv gennem en styrkelse af kvaliteten i den pædagogiske indsats. I Børnehuset Uglebo betyder det konkret, at der er fem uddannet pædagoger tilknyttet vuggestuegrupperne.

Vil du vide mere om jobbet som dagtilbudsleder i Brøndby kommune er du velkommen til at kontakte dagtilbudschef Charlotte Faldt Andersen på telefon 43 28 26 13 eller stedfortræder i Børnehuset Uglebo Anne Mette Minor på telefon 43 28 62 20. Du er velkommen til at besøge Børnehuset Uglebo før du søger stillingen.

I Brøndby kommune er der indført røgfri arbejdstid.

Sidste ansøgningsfrist er d. 13. september 2021, og samtalerne finder sted d. 23. september på Brøndby Rådhus.

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Brøndby
  • Mandag den 13. september 2021

Lignende jobs

  • Sælger i Frederiksberg

    Fri kontakt
    Account Manager til fibernet løsninger. Job-id: 4668-4020. Trives du med at opsøge nye kunder og kan du lide at køre i bil på Sjælland? Er du god til at booke og afholde møder med bestyrelse eller administrator i boligforeninger?
    • Sælger
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sælger i København

    Sælger søges til organisation/virksomhed i København
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København N

    Brænder du for af at skabe langvarige kunderelationer og besidder du en høj grad af motivation for at skabe din egen succes? – Så har du muligheden nu! En af Danmarks mest eksklusive bilforretn..
    • Sælger
    • København N
    Få mere info
  • Sælger i Frederiksberg

    Are you native German-speaking with outbound sales experience and a can-do attitude? Then you might be the SDR we’re looking for to join Viio’s Copenhagen office. .
    • Sælger
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som sælgere
5. juli 2024 8
4. juli 2024 7
3. juli 2024 7
2. juli 2024 7
1. juli 2024 7
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 6
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 8
20. juni 2024 8
19. juni 2024 9
18. juni 2024 9
17. juni 2024 9
16. juni 2024 8
15. juni 2024 9
14. juni 2024 9
13. juni 2024 9
12. juni 2024 9
11. juni 2024 8
10. juni 2024 9
9. juni 2024 9
8. juni 2024 9
7. juni 2024 9
6. juni 2024 8
5. juni 2024 8