Teamleder til kunde- og salgssupport i Brøndby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Stena Recycling er Nordens største genvindingsvirksomhed, som går forrest i indsatsen med bæredygtighed, grøn omstilling og genanvendelse af affald. Med mere end 80 års erfaring i en konstant foranderlig recycling branche har vi ekspertisen og viden til at gå forrest i udviklingen af bæredygtige løsninger inden for genanvendelse, som matcher vores kunders behov, samfundet og imødekommer fremtidens tendenser.

Vil du have en nøglerolle i at få et reorganiseret og velfungerende team til at blive en succes?
Har du tilstrækkelig viden om kunde- og salgssupport til at gå forrest, og kan du derfor også udvikle de rette systemer og processer? Så har du nu chancen for et job, hvor du kan gøre en forskel klart over det gennemsnitlige. Det gælder både i dit team og på et højere plan. For i Stena taler vi ikke bare om miljø og bæredygtighed. Det er det, hele forretningen handler om. Hver dag genanvender vi materiale, der svarer til to Eiffeltårne og papir, der redder 13.000 træer. Og det er kun en del af det.
Opbygning af rette organisering og daglig ledelse af team på 6 medarbejdere
Som del af en gennemgående investering i fremtiden, har vi reorganiseret. Det gælder også vores kunde- og salgssupport, der blandt andet er blevet regionsopdelt. Du bliver afdelingslederens højre hånd i Region Øst og den daglige leder af et team på 6 medarbejdere. Stemningen er god, og der er stor vilje til at hjælpe hinanden. Samtidig foreligger en afgørende opgave i at få skabt de rette systemer og processer til at håndtere de nye opgaver. Alle skal både kende egne og teamets opgaver samt være klædt på til at håndtere dem. Det er her, du for alvor kommer på banen.
Teamet dækker på den ene side administrative opgaver som kundeoprettelser, ordrebehandling og fakturering. På den anden side er opgaverne mere salgsorienterede og handler om support til sælgerne, håndtering af kundeforespørgsler, priser og reklamationer. Både via mail og telefon. Dine primære opgaver bliver at:

Udvikle og optimere systemer og processer til at håndtere teamets nye opgaver
Sikre klar rollefordeling i hverdagen og ved fravær
Coache, støtte og vejlede medarbejderne
Selv træde til og arbejde hands-on

Din nye arbejdsplads er Stena Recycling’s hovedkontor i Brøndby, godt fem minutters cykeltur fra Glostrup Station eller tilsvarende fra nærmeste motorvejsafkørsel.
Teamleder profil med erfaring fra kunde- og salgssupport
Vi leder efter en profil, der kan gå forrest og være teamets faglige omdrejningspunkt og afdelingslederens højre hånd. Du skal derfor vide, hvad der skal til for at levere god kunde- og salgssupport, og så skal du være en opmærksom vejleder, der helt naturligt sætter medarbejderen i centrum. Det kan du blandt andet, fordi det er lige så naturligt for dig, at enhver dialog er åben og ærlig. Derudover rummer dit CV:

Sandsynligvis en administrativt orienteret uddannelse
Solid erfaring med kunde- og salgssupport inklusive erfaring som teamleder/-koordinator
Gerne erfaring med at bygge noget nyt op og/eller reorganisere
Gode IT-evner inkl. erfaring med ERP- & CRM-systemer (vi bruger Navision og LIME)

Kontakt og ansøgning
Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside. Vær venligst opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige.
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Rasmus Dencker på 5122 9977.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Det starter med dig!
Når du træder ind i Stena Recycling, har du en sjælden mulighed for både at udvikle din karriere og være med til at skabe en bedre fremtid for os alle. De fleste steder kan begreber som bæredygtighed og klima godt blive lidt abstrakte. Hos os er det super konkret og lige netop det, vi har arbejdet med i rigtig mange år.
I Stena gør vi ikke tingene unødigt komplekse. Har du en god idé, og kan vi se, at den skaber værdi hos os eller hos kunderne, så er banen din. We care er vores måske vigtigste værdi, som alle ca. 3.000 kolleger i 7 lande kan spejle sig i. Det gælder fra sikkerhed – som altid er prioritet nummer 1 – til daglig interesse og omsorg for ens kolleger. I Danmark er vi ca. 375 medarbejdere fordelt på 17 filialer. Skal du være den næste så bare husk, at hos Stena starter alting med dig. Læs mere på stenarecycling.dk/karriere


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Brøndby
  • Søndag den 08. maj 2022

Lignende jobs

  • Sælger i Frederiksberg

    Fri kontakt
    Account Manager til fibernet løsninger. Job-id: 4668-4020. Trives du med at opsøge nye kunder og kan du lide at køre i bil på Sjælland? Er du god til at booke og afholde møder med bestyrelse eller administrator i boligforeninger?
    • Sælger
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sælger i Frederiksberg

    Fri kontakt
    Account Manager til fibernet løsninger. Trives du med at opsøge nye kunder og kan du lide at køre i bil på Sjælland? Er du god til at booke og afholde møder med bestyrelse eller administrator i boligforeninger?
    • Sælger
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sælger i København

    Sælger søges til organisation/virksomhed i København
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i Frederiksberg

    Are you native German-speaking with outbound sales experience and a can-do attitude? Then you might be the SDR we’re looking for to join Viio’s Copenhagen office. .
    • Sælger
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som sælgere
5. juli 2024 8
4. juli 2024 7
3. juli 2024 7
2. juli 2024 7
1. juli 2024 7
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 6
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 8
20. juni 2024 8
19. juni 2024 9
18. juni 2024 9
17. juni 2024 9
16. juni 2024 8
15. juni 2024 9
14. juni 2024 9
13. juni 2024 9
12. juni 2024 9
11. juni 2024 8
10. juni 2024 9
9. juni 2024 9
8. juni 2024 9
7. juni 2024 9
6. juni 2024 8
5. juni 2024 8