B2B telesælger med huntergen til Concept Sales

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Er du en skarp sælger, og vil du være med ombord på callcenter-team i Stena Recycling?
Kan du rådgive og formidle kompleks viden til alle slags mennesker? Har du et hjerte, der banker for salg med mening, og kan du sælge tidens hotteste vare: Bæredygtighed?
Virksomheden - firstmover med bæredygtighed på tværs af Norden
Stena Recycling har i årtier arbejdet med genanvendelse af affald, og tidens trend med fokus på bæredygtighed giver dem mere og mere medvind. De fleste virksomheder er nu blevet bevidste om en grøn omstilling og ønsker at komme af med deres affald på en ansvarlig måde – og bidrage til, at værdifulde ressourcer kan genanvendes. Stena Recycling håndterer og forædler alle typer af affaldsmaterialer til nye råvarer. Det gælder alt lige fra jern, metaller, pap, papir, plast, elektronik til farligt affald.
Stena Recycling er firstmover på mange områder, og det beviser blandt andet oprettelsen af vores nye afdeling, Concept Sales, som startede op i foråret.
Dertil har de en stor organisation på tværs af Norden, som gennem 80 år i branchen har opbygget så meget viden, at de kan rådgive, agere sparringspartner samt lave løsninger til alle slags kunder.
Jobbet - opsøgende salg af affaldsløsninger til mindre virksomheder
Stena Recycling arbejder med erhvervskunder af alle størrelser. De har store strategiske kunder og mellemstore kunder, og de søger nu et par skarpe sælgere, som kan arbejde med målrettede salgskampagner til de mindre erhvervskunder.
Som sælger i Concept Sales teamet bliver du en del af en sjov, ambitiøs og fokuseret afdeling, hvor dine primære opgaver bliver:

Opsøgende salg via telefonen
Udarbejde tilbud med skræddersyede løsninger
Forhandle og lukke aftaler
Sikre kundetilfredshed via en professionel og nærværende rådgivning
Have ansvaret for udregning af dækningsbidrag i handler

Din profil - nysgerrig og positiv problemløser med selvdisciplin
For at lykkes i dette job, skal du ikke alene have lyst til at lære – men også have evnen til at tilegne dig en masse viden. Du skal motiveres af dialogen med potentielle kunder og dét at indgå aftaler. Udover motivation kræver det også hårdt arbejde og selvdisciplin at skabe de forventede resultater. Til gengæld sørger Stena Recycling for at give dig al den viden, du har brug for.
Stena Recycling indgår samarbejde med kunder på baggrund af rådgivning omkring de bedste løsninger, når det gælder bæredygtig håndtering af deres affaldsprodukter. Derfor stiller de først og fremmest krav til følgende kompetencer hos dig:

Du har gode kommunikationsevner
Du er nysgerrig og opmærksom
Du er dygtig til samarbejde
Du kendetegnes som en problemløser med en altid positiv indstilling.

Det er essentielt, at du er salgsdrevet, har en entreprenant tilgang og en god kampånd. Vi ser gerne, at dit CV rummer lidt opsøgende salgserfaring og gode resultater fra lignende stillinger.
Det starter med dig
Når du træder ind i Stena Recycling, har du en sjælden mulighed for både at udvikle din karriere og være med til at skabe en bedre fremtid for os alle. De fleste steder kan begreber som bæredygtighed og klima godt blive lidt abstrakte. Hos Stena Recycling er det superkonkret og lige netop det, de har arbejdet med i rigtig mange år.
Interesseret?
Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker opslaget, når vi har fundet den rette kandidat.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Heidi Viben Mobil 21 22 23 27
Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Stena Recycling
Stena Recycling A/S er Nordens største genvindingsvirksomhed. I mere end 80 år har vi gået forrest i kampen for bæredygtighed, grøn omstilling og genanvendelse af affald. Når det gælder vores arbejdsplads, er vores pejlemærke, at det hele begynder med dig selv. Det er hver af os der hver dag har ansvaret for at skabe en god arbejdsplads. Det gør vi ved at være nysgerrige og opmærksomme. Det gør vi ved at tænke positivt og tro på, at vi altid kan lykkes, når bare vi spiller sammen som et hold. Det gør vi ved at tro på, at ethvert problem har en løsning. Læs mere på stenarecycling.dk/karriere


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Brøndby
  • Lørdag den 07. januar 2023

Lignende jobs

  • Account Manager til fibernetløsninger

    Fri kontakt
    Er du god til at få kundemøderne i kalenderen? Trives du med at opsøge nye kunder, mens du er på farten på Sjælland? Har du evt. erfaring med driftsløsninger fra ejendomsbranchen eller boligforeninger? Så er du måske den helt rette Account Manager til denne virksomhed med kontoradresse på Frederiksberg.
    • Sælger
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Salgs- & Kunderådgiver

    Fri kontakt
    Salgs- & Kunderådgiver - København. Profil Optik åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt ved Nørreport i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Service Sales Representative - [xxxxx]

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Sælger
    • Ballerup
    Få mere info
  • Director, Sales & Commercial projects

    Are you ready to make a difference for people with severe hearing disabilities? Are you an experienced professional skilled in managing commercial activities, establishing standards, and ensuring g..
    • Sælger
    • Smørum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som sælgere
4. oktober 2024 9
3. oktober 2024 9
2. oktober 2024 9
1. oktober 2024 8
30. september 2024 9
29. september 2024 11
28. september 2024 11
27. september 2024 11
26. september 2024 11
25. september 2024 9
24. september 2024 10
23. september 2024 8
22. september 2024 8
21. september 2024 9
20. september 2024 10
19. september 2024 10
18. september 2024 11
17. september 2024 12
16. september 2024 12
15. september 2024 12
14. september 2024 12
13. september 2024 13
12. september 2024 12
11. september 2024 12
10. september 2024 13
9. september 2024 13
8. september 2024 13
7. september 2024 13
6. september 2024 13
5. september 2024 13
4. september 2024 14