Vil du gøre en forskel som Dagtilbudsleder?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Ønsker du at være med til at skabe et fantasifuldt, nysgerrigt og trygt fundament, der gør en forskel for børnenes trivsel og udviklingsmuligheder? Er du motiveret for at gå forrest med masser af energi og kreative ideer? Brænder du for udvikling af den pædagogiske praksis, i et område, der har brug for kærlig opmærksomhed, og vil du være med til at sikre, at børn, forældre og medarbejdere er med på denne rejse, så er det dig vi søger.

Om Børnehuset Lindelund

Lindelund er et mellemstort børnehus, der er indrettet med 3 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper. Lindelund indgår i puljen fra 1000 dages programmet, og der er derfor flere pædagogiske kræfter end ellers. I Lindelund lægges der vægt på et stærkt fagligt miljø, og der er derfor mere end 70 % pædagoger ansat.

I Lindelund er faglig udvikling i højsædet. Først og fremmest arbejder vi aktivt med det pædagogiske læringsmiljø og med forståelsen af den pædagogiske kerneopgave. Vi søger en leder, der kan sætte retning for og bygge oven på det gode arbejde, der allerede er i gang.

I Lindelund arbejdes der med tidlig indsats, og der er behov for en grundighed i forældresamarbejdet, så der gøres en stor forskel for både børn og forældre. Vi er optagede af ”det gode arbejdsmiljø” med afsæt i kerneopgaven, og hvor vi hele tiden forsøger at spille hinanden bedre. Vi søger en leder, der kan være samlende for personalegruppen, både fagligt og socialt.

I Lindelund bliver du leder af et børnehus med et sundt arbejdsfællesskab på ca. 20 engagerede pædagogiske medarbejdere. Vi er en blandet personalegruppe med masser af kompetencer og lyst til at udøve meningsfuld pædagogik, der gør en forskel for børnene. Du bliver leder af et hus med mange gode ideer, og du vil hurtigt opleve, hvor meget der kan lade sig gøre, når vi tænker os om og løfter i fællesskab. Vi har blod på tanden og søger en leder, der også vil bidrage til og understøtte en samarbejdskultur, hvor vi alle bidrager til gode løsninger med børnenes trivsel læring, udvikling og dannelse i fokus.

I bestyrelsesarbejdet og til vores forældrearrangementer er der et godt samarbejde og stor opbakning fra forældrene. Vi søger en leder, der kan lytte til både forældre og medarbejdere for at skabe fælles retning og det bedst mulige dagtilbud for børnene.

Om stillingen

Som dagtilbudsleder varetager du ledelse af eget dagtilbud og refererer direkte til forvaltningens dagtilbudschef, og der er fokus på at bevare en flad struktur i ledelsen gennem kommunen. Du bliver en del af Brøndby Kommunes fælles dagtilbudsområde - herunder en engageret ledergruppe og et ledernetværk med 5 lederkolleger, hvor der drøftes udvikling og implementering af forskellige tiltag som projekter og uddannelse samt gives faglig sparring til hinanden.

I din hverdag vil du skulle sætte retning for og understøtte den pædagogiske praksis. Du vil skulle fortsætte det gode arbejde med at omsætte den styrkede pædagogiske læreplan fra papir til praksis.

Vi ved, at ingen kan alt, men hvis du kan genkende nedenstående, er vi godt på vej sammen:

Vi ønsker en tillidsvækkende og tydelig leder med gode relationelle kompetencer, som kan fortsætte den gode udvikling i Børnehuset Lindelund i samarbejde med medarbejdere, børn og forældre. Du:

  • Har en pædagogisk uddannelse samt ledelseserfaring. Hvis du ikke har en lederuddannelse, forventer vi, at du har lyst til at læse en diplomuddannelse i ledelse.
  • Mestrer balancen mellem at agere udviklingsorienteret, stille nysgerrige og åbne spørgsmål, sætte retning, træffe beslutninger, men også give plads til nye ideer.
  • Kan skabe resultater gennem arbejdsglæde og engagement.
  • Skaber struktur og overblik i huset i forhold til roller, opgaver og ansvarsfordeling i hverdagen.
  • Kan gennem tillidsbaseret ledelse tegne den ydre ramme med plads til, at personalet kan sætte deres præg på hverdagen.
  • Forstår og trives med at arbejde i en politisk styret organisation og er dygtig til at implementere og oversætte politiske beslutninger og herunder fortsætte arbejdet med at omsætte den styrkede pædagogiske læreplan fra papir til praksis.
  • Samarbejder med og involverer forældrene på rette tid og sted og ser dem som en ressource og vigtig samarbejdspartner.
  • Mestrer at inddrage relevante tværfaglige samarbejdspartnere i opgaveløsningen.
  • Har en stærk faglighed i forhold til børns udvikling, og du trives med også at være på gulvet, hvor du udviser flair for faglig sparring med medarbejderne samt kan understøtte det gode forældresamarbejde.

Vi har:

  • En lederstilling med stor indflydelse på udviklingen af og retningen for børnehuset
  • Et velfungerende børnehus, hvor du som leder kan gøre en stor forskel for børn og familier
  • En spændende stilling i en kommune, hvor børneområdet prioriteres højt
  • Et stærkt fagligt fællesskab i både ledergruppen og ledernetværket
  • Gode muligheder for efter- og videreuddannelse
  • Kort fra den daglige drift til forvaltningen
  • Tre klare samlende mål, der arbejdes efter: Det forebyggende tværfaglige samarbejde, Lønsumsstyring og Ledernetværkenes ramme, herunder psykologisk tryghed.

Om Brøndby Kommune
Brøndby Kommune er ambitiøse, også når det gælder børneområdet, og er kendt for at understøtte rammer for dagtilbud af høj kvalitet – eksempelvis med en høj pædagogandel. Vi arbejder ud fra den styrkede pædagogiske læreplan, som udarbejdes med inddragelse af både medarbejdere og forældrebestyrelse. Derudover arbejder vi med tidlig opsporing og anvender det digitale redskab Hjernen og Hjertet (Sprogtrappen og dialogprofil), som ligeledes bruges i den faglige og strategiske ledelse.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 37.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.

Læs mere om Brøndby Kommune på vores hjemmeside

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer. Vi ser gerne, at du kan tiltræde stillingen d. 1. januar 2024 eller hurtigst muligt. Dagtilbuddene er organisatorisk placeret i Børne-, Kultur- og Idrætsforvaltningen. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. I Brøndby Kommune er der indført røgfri arbejdstid.

Vi forventer, at interesserede ansøgere ringer for en uforpligtigende snak med dagtilbudschef Marie Kirstine Hvolris på telefonnummer 24779746.

Ansøgningsfrist:

17-11-2023

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 37.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Brøndby
  • Fredag den 17. november 2023

Lignende jobs

  • Sælger i Vallensbæk Strand

    Kvalitet, kompetente kolleger, en solid position på markedet og en klar vision for fremtiden? Lyder det som en virksomhed for dig, og har du lyst til at arbejde med salg og relationer, så er du mul..
    • Sælger
    • Vallensbæk Strand
    Få mere info
  • Sælger i København

    Vi søger nu en passioneret Account Manager til vores team, som skal samarbejde med nye og eksisterende partnere inden for lager/logistik og kontor/administration. Hvad tilbyder vi?Hos [xxxxx]
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København

    CHANGING HOW THE WORLD RUNS LOGISTICS FOR GOODVil du spille en rolle i at sætte en dansk scale-up virksomhed på landkortet og ændre måden verden driver logistik?Så er det her muligheden for..
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København

    Vi søger lige nu en studenterkonsulent til DM og MA’s salgs- og kampagneteam i København, der i et 2 måneders vikariat ved studiestart, skal hjælpe med at hverve nye medlemmer. DM og MA er en fagfo..
    • Sælger
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som sælgere
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 6
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 8
20. juni 2024 8
19. juni 2024 9
18. juni 2024 9
17. juni 2024 9
16. juni 2024 8
15. juni 2024 9
14. juni 2024 9
13. juni 2024 9
12. juni 2024 9
11. juni 2024 8
10. juni 2024 9
9. juni 2024 9
8. juni 2024 9
7. juni 2024 9
6. juni 2024 8
5. juni 2024 8
4. juni 2024 8
3. juni 2024 8
2. juni 2024 6
1. juni 2024 6
31. maj 2024 7