Børnehuset Højstensgård søger ny dagtilbudsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vil du lede med tillid og tydelighed og sætte retning for opretholdelsen og videreudviklingen af god kvalitet i vores dejlige børnehus? Har du idéer til og visioner for det gode børneliv, og brænder du for at give alle børn mulighed for at deltage i udviklende fællesskaber?
Så er du måske vores nye leder, for vi er en gruppe engagerede medarbejdere, som er villige til at videreføre en god udvikling på nye veje - og gerne i følgeskab med dig.

Om Børnehuset Højstensgård

Medarbejderne i Højstensgård er særligt glade for dette på deres arbejdsplads:

  • Et godt arbejdsmiljø
  • Trygge arbejdsrelationer
  • Dygtige til at være i øjenhøjde med børnene
  • Gode til at gøre brug af hinandens kompetencer
  • Gode til at sparre med hinanden
  • God omgangstone

Børnehuset Højstengård er en gammel trelænget bondegård, der er ombygget til daginstitution. Den ene længe er indrettet til vuggestue, den anden længe til børnehave, og køkkenet og alrummet er i hovedhuset. Institutionen er velbeliggende tæt ved Brøndbyskoven og har 2 dejlige legepladser, som er omkranset af træer. På legepladsen har vi indrettet et bålområde, som vi bruger i forbindelse med pædagogiske aktiviteter.

Vi er normeret til 44 børnehavebørn og 22 vuggestuebørn. I vuggestuen er der 11 børn på hver stue, og i børnehaven er der 22 børn på hver stue. I dagligdagen arbejder vi som udgangspunkt stueopdelt, men vi arbejder også på tværs, i forhold til diverse projekter i børnehaven og i vuggestuen, ligesom børnene kan lege på tværs af stuerne. Personalet på den stue barnet går på, er ansvarlige for, at barnet trives og udvikler sig kognitivt, motorisk, sprogligt og socialt.

I Brøndby kommune lægges der vægt på et stærkt fagligt miljø, og der er derfor i Børnehuset Højstensgård 73 % pædagoger ansat.

Vi ser børnene som kompetente, ligeværdige, ressourcestærke og aktive medspillere i deres hverdag. Læring, demokrati og dannelse foregår i relationer og opstår gennem barnets aktive deltagelse i leg, tilrettelagte aktiviteter, og i de ven- og fællesskaber barnet bevæger sig i. Vi tilrettelægger læringsmiljøer, der understøtter barnets udvikling, med udgangspunkt i børnegruppernes behov og interesser, idet vi tager ansvar for barnets læring og for barnets pædagogiske hverdag. Igennem leg, tilrettelagte og spontane aktiviteter, igennem ven- og fællesskaber foregår der medlæring, og barnet tilegner sig viden om sig selv og sin omverden i disse læringsprocesser.

Vores leder går nu på pension, og derfor søger vi en ny leder, der kan sætte retning for og bygge oven på det gode arbejde, der allerede er i gang.

Der har lige været afholdt en ledelsesevaluering i hele Brøndby kommune. Medarbejderne i Højstensgård søger en leder der skaber motivation og gerne vil hjælpe dem med at være innovative.

I Højstensgård bliver du leder af et børnehus med et sundt arbejdsfællesskab med engagerede pædagogiske medarbejdere. Vi er en personalegruppe med masser af kompetencer og lyst til at udøve meningsfuld pædagogik, der gør en forskel for børnene. Du bliver leder af et hus med god kvalitet, og hvor meget kan lade sig gøre, når vi løfter i fællesskab. Vi søger en leder, der også vil bidrage til og understøtte en samarbejdskultur, hvor vi alle bidrager til gode løsninger med børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse i fokus.

I bestyrelsesarbejdet og til vores forældrearrangementer er der et godt samarbejde og stor opbakning fra forældrene. Vi søger en leder, der kan lytte til både forældre og medarbejdere for at skabe fælles retning og det bedst mulige dagtilbud for børnene.

Om stillingen

Som dagtilbudsleder varetager du den daglige ledelse af Børnehuset Højstensgård og refererer direkte til forvaltningens dagtilbudschef, idet Brøndby kommune ikke har område-/klyngeledelse, da der er fokus på at bevare en flad struktur i kommunens ledelse.

Du bliver en del af Brøndby kommunes fælles dagtilbudsområde – herunder en engageret dagtilbudsledergruppe, og et lederteam med 6 dagtilbudslederkolleger, hvor I drøfter udvikling og implementering af forskellige tiltag som for eksempler projekter og uddannelse samt giver faglig sparring til hinanden.

I din hverdag skal du sikre en fortsat udvikling af kvaliteten i det pædagogiske arbejde. Vi forventer, at du kan planlægge og facilitere udviklingsprocesser samt sætte retning og skabe følgeskab til udviklingen af Højstensgård. Du vil skulle sætte retning for og understøtte den pædagogiske praksis og fortsætte det gode arbejde med at omsætte den styrkede pædagogiske læreplan fra papir til praksis.

Vi ved, at ingen kan alt, men hvis du kan genkende nedenstående, er vi godt på vej sammen

Vi ønsker en tillidsvækkende og tydelig leder med gode relationelle kompetencer, som kan fortsætte den gode udvikling i Børnehuset Højstensgård i samarbejde med medarbejdere, børn og forældre.

Du:

  • Har en pædagogisk uddannelse og lederuddannelse. Hvis du ikke har en lederuddannelse, forventer vi, at du har lyst til at læse en diplomuddannelse i ledelse.
  • Har erfaring med ledelse af dagtilbud, og kender dagtilbudsområdet.
  • Mestrer balancen mellem at agere udviklingsorienteret, stille nysgerrige og åbne spørgsmål, sætte retning, træffe beslutninger, men også give plads til nye ideer, og den praksis der allerede virker.
  • Kan skabe resultater gennem arbejdsglæde og engagement.
  • Skaber struktur og overblik i huset i forhold til roller, opgaver og ansvarsfordeling i hverdagen.
  • Kan gennem tillidsbaseret ledelse tegne den ydre ramme med plads til, at personalet kan sætte deres præg på hverdagen.
  • Forstår og trives med at arbejde i en politisk styret organisation og er dygtig til at implementere og oversætte politiske beslutninger og herunder fortsætte arbejdet med at omsætte den styrkede pædagogiske læreplan fra papir til praksis.
  • Samarbejder med og involverer forældrene på rette tid og sted og ser dem som en ressource og vigtig samarbejdspartner.
  • Mestrer at inddrage relevante tværfaglige samarbejdspartnere i opgaveløsningen.
  • Har en stærk faglighed i forhold til børns udvikling, og du trives med også at være på gulvet, hvor du udviser flair for faglig sparring med medarbejderne samt kan understøtte det gode forældresamarbejde og den faglige udvikling.

Vi har:

  • En lederstilling med stor indflydelse på udviklingen af og retningen for børnehuset.
  • Et velfungerende børnehus, hvor du som leder kan gøre en forskel for børn, forældre og medarbejdere.
  • En spændende stilling i en kommune, hvor børneområdet prioriteres højt.
  • Et stærkt fagligt fællesskab i ledergruppen.
  • Gode muligheder for efter- og videreuddannelse.
  • Tæt samarbejde med forvaltningen, hvor der er plads til udvikling med både chef og konsulenter.
  • Tre klare samlende mål, der arbejdes efter:
    • Den tidlige indsats i det tværfaglige samarbejde
    • Udvikling ift. rekruttering og fastholdelse af dygtige medarbejdere
    • Pædagogisk tilsyn og hvordan tilsynene bruges til at udvikle kvaliteten.


Om Brøndby kommune
Brøndby kommune er ambitiøse, også når det gælder børneområdet, og er kendt for at understøtte rammer for dagtilbud af høj kvalitet – eksempelvis med en høj pædagogandel. Vi arbejder ud fra den styrkede pædagogiske læreplan, som udarbejdes med inddragelse af både medarbejdere og forældrebestyrelse. Derudover arbejder vi med tidlig opsporing og anvender det digitale redskab Hjernen og Hjertet (Sprogtrappen og dialogprofil), som ligeledes bruges i den faglige og strategiske ledelse.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 40.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.

Læs mere om Brøndby kommune på vores hjemmeside

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer. Vi ser gerne, at du kan tiltræde stillingen d. 1. maj 2024 eller hurtigst muligt derefter. Dagtilbuddene er organisatorisk placeret i Børne-, Kultur- og Idrætsforvaltningen. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. I Brøndby kommune er der indført røgfri arbejdstid.

Vi forventer, at interesserede ansøgere ringer for en uforpligtigende snak med dagtilbudschef Marie Kirstine Hvolris på telefonnummer 24779746.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at besøge Børnehuset Højstensgård, før du søger stillingen. Kontakt da pædagogisk konsulent Rikke Sværke Madsen på [email protected] for en aftale.

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist den 3. marts 2024. Ansøgere udvælges til samtale den 5. marts 2024 og vil umiddelbart derefter blive indkaldt til samtale. Der afholdes to samtalerunder. 1. samtalerunde afholdes den 13. marts 2024, og 2. samtalerunde afholdes den 20. marts 2024, hvor ansøger får en case til samtalen. Samtalerne afholdes på Brøndby Rådhus.

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 39.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Brøndby
  • Søndag den 03. marts 2024

Lignende jobs

  • Sælger i København

    Vi søger nu en passioneret Account Manager til vores team, som skal samarbejde med nye og eksisterende partnere inden for lager/logistik og kontor/administration. Hvad tilbyder vi?Hos [xxxxx]
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København K

    -- [xxxxx] søger Sales & Product Coordinator-- Som vores nye Sales & Product Coordinator bliver du en del af [xxxxx]s BtB afdeling og kommer til at arbejde i et team, der supporterer Salgsaf..
    • Sælger
    • København K
    Få mere info
  • Sælger i København

    Vi søger lige nu en studenterkonsulent til DM og MA’s salgs- og kampagneteam i København, der i et 2 måneders vikariat ved studiestart, skal hjælpe med at hverve nye medlemmer. DM og MA er en fagfo..
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København N

    Brænder du for af at skabe langvarige kunderelationer og besidder du en høj grad af motivation for at skabe din egen succes? – Så har du muligheden nu! En af Danmarks mest eksklusive bilforretn..
    • Sælger
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som sælgere
3. juli 2024 7
2. juli 2024 7
1. juli 2024 7
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 6
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 8
20. juni 2024 8
19. juni 2024 9
18. juni 2024 9
17. juni 2024 9
16. juni 2024 8
15. juni 2024 9
14. juni 2024 9
13. juni 2024 9
12. juni 2024 9
11. juni 2024 8
10. juni 2024 9
9. juni 2024 9
8. juni 2024 9
7. juni 2024 9
6. juni 2024 8
5. juni 2024 8
4. juni 2024 8
3. juni 2024 8