Rekrutteringsfirma

Area Sales Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønderslev

PSC A/S er i dag førende på sit felt inden for udvikling og fremstilling af højkvalitets display-rudeløsninger. Virksomheden har et stort globalt fokus og arbejder kreativt og innovativt for at nå i mål med nye og unikke løsninger til deres kunder inden for elektronikindustrien. De har et stærkt brand på markedet og er kendt for deres høje kvalitet gennem hele processen. De stræber altid efter at sætte nye standarder for markedet og er drevet af at sikre, at kunden får den rigtige løsning. PSC A/S råder over en stor viden og mange års erfaring, der i samspil med en veldreven produktion, et stærkt medarbejderteam og store markedsmuligheder sikrer, at PSC A/S fortsat er i vækst. PSC A/S’ kontor og produktion er beliggende i Brønderslev og beskæftiger 22 medarbejdere.

Til at bidrage til den fortsatte vækst søges nu to Area Sales Managers.

Teknisk eksportsalg i markedsledende vækstvirksomhed

Motiveres du af at skabe langvarige kunderelationer, og vil du bidrage til salgsudviklingen i en spændende og velkonsolideret virksomhed? Det får du nu muligheden for som Area Sales Manager hos PSC, der producerer højkvalitets dækglas. Du bliver en del af et kompetent salgsteam i en dynamisk virksomhed, der er kendetegnet af et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet og gode udviklingsmuligheder. Du får en spændende og alsidig hverdag, hvor du arbejder selvstændigt med frihed under ansvar og egne ansvarsområder.

Du får en spændende nøglefunktion, hvor du med reference til salgschefen bliver ansvarlig for opsøgende salg samt vedligeholdelse af eksisterende kunder hovedsageligt i Tyskland og/eller Sydeuropa. Du definerer og beskriver kundens forespørgsel og udarbejder herudfra en løsning til kunden i samarbejde med virksomhedens produkt- og udviklingsansvarlige. Når løsningen er på plads, sikrer du, at salget bliver lukket. Du indgår kontinuerligt i sparring med salgschefen og de andre i teamet omkring salgsindsatser, udfordringer og løsninger, ligesom du løbende deltager i fysiske og digitale møder med kunder og samarbejdspartnere.

For at få succes i rollen har du formodentlig en teknisk uddannelse og/eller løsningsorienteret salgserfaring. Der kan være flere indgange til jobbet, og du har gerne enten 2-3 års erfaring med løsningsorienteret eksportsalg, eller du har et ønske om og personligheden til at arbejde med eksternt salg efter at have siddet i en anden funktion tidligere. Dine sprogkompetencer er vigtige, og foruden dansk og engelsk behersker du tysk og/eller fransk, spansk eller italiensk i skrift og tale på højt niveau. Du har en god teknisk forståelse, og du har erfaring med at læse og forstå tekniske tegninger. Du er IT-kyndig og en fortrolig bruger af Microsoft Office, og du har en forståelse for brugen af CRM-systemer og sociale medier. Du er desuden villig til aktivt at bruge de digitale værktøjer som en del af din salgsproces.

Som person er du initiativrig, udadvendt og målrettet, og du evner at tage ejerskab for egne opgaver og følge dem til dørs. Du arbejder proaktivt og systematisk med et godt overblik og et stort drive, og du befinder dig godt med lange salgsprocesser, faste rammer og strukturerede processer. Du er en dygtig kommunikator, der evner at kommunikere professionelt og letforståeligt, hvilket gør dig i stand til at danne langvarige relationer. Du er samtidig en teamplayer, der motiveres af at være sammen med dine kunder og afdække deres behov og ønsker.

Stillingen er forbundet med cirka 30-40 årlige rejsedage.

Er du den nye Area Sales Manager til PSC i Brønderslev, så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Christina Højsholt-Nielsen på +45 61 80 90 91. For at læse mere om PSC, se: https://psc.dk/en/

Vi opfordrer dig til at søge stillingen snarest, da vi behandler ansøgninger løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Brønderslev

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Brønderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Brønderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Brønderslev over tid

Dato Alle jobs som sælgere
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 2
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4
15. august 2024 4
14. august 2024 4
13. august 2024 4
12. august 2024 4
11. august 2024 4
10. august 2024 4
9. august 2024 4
8. august 2024 4