Key Account Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brørup

Motiveres du af at have en selvstændig rolle, hvor du skal udvikle salget hos strategisk vigtige nøglekunder? Ønsker du et yderst kompetent salgsbackup i ryggen, når du åbner døren til nye Key Accounts? Så kan denne stilling være den rette for dig, hvor du skal pleje eksisterende- og etablere nye kunderelationer…

Nordens største dækimportør

NDI Group A/S er Skandinaviens største udbyder af dæk, fælge og dertil relaterede produkter. Koncernen, der også består af detailkæden Super Dæk Service A/S, har samlet alle sine salgsfunktioner under NDI Group A/S, og virksomheden ønsker med ansættelsen af dig at øge sit fokus på at fastholde og udvikle salget på Sjælland for både engros og detail.

Som Key Account Manager bliver du ansvarlig for salg af dæk og fælge. Der venter dig herunder følgende strategiske nøgleopgaver:

  • Opsøgende salg til nuværende og potentielle storkunder - top 100 kunder
  • Planlægge og implementere handlingsplaner for den enkelte kunde
  • Fastholde og udvikle omsætningen i distriktet og analysere udviklingen
  • Udarbejde besøgsintervaller for alle kunder i distriktet inkl. kategorisering
  • Udarbejde tilbud og rammeaftaler

Du bliver en del af salgsafdelingen og får base på en sjællandsk Super Dæk Service afdeling. Du kommer til at referere til salgsdirektøren, og du kan forvente 15 årlige rejsedage ved besøg i Brørup og hos samarbejdspartnere.

Du er vedholden og skaber nye relationer

Der venter dig en arbejdsdag med mange forskellige opgaver - alt fra salgsfremmende tiltag til løbende dialog med afdelingscheferne hos Super Dæk Service for at fremme samarbejdet. For at komme i mål med opgaverne, skal du være en teamplayer med yderst stærke samarbejdsevner samt have en struktureret og effektiv arbejdsform.

Dit fokus på resultater er stort, hvilket er vigtigt, da stillingens største succeskriterie er at øge omsætningen og finde nye veje til at skabe forretning. Du mestrer salgsdisciplinen og er en involverende person, der er god til at få folk med dig. Ved at sætte dig i kundens sted varetager og håndterer du kunder på alle niveauer og i alle størrelser. Med din kreative sans for udvikling samt din handlings- og løsningsorienteret approach er du i stand til at gennemføre salgstiltag, som bidrager til, at virksomhedens kundeportefølje vokser.

I din erhvervskarriere har du arbejdet indgåede med opsøgende salg på KAM-niveau, hvor du har skabt solide og mærkbare resultater. Salgsresultaterne skal du kunne fremvise, og det forventes, at du er vant til at forhandle med større nøglekunder og mestrer den fulde salgsproces. Din kundegruppe bliver bred, og det ønskes derfor, at du har stærke kommunikationsevner og kan kommunikere på flere niveauer – gerne på dansk og engelsk.

Europæisk dækvirksomhed

NDI Group A/S er en veletableret dansk virksomhed, der har mere end 45 års erfaring fra dæk- og hjulbranchen. Den familieejede virksomhed bygger på stolte værdier såsom kvalitet og værdiskabelse, hvilket koncernen fortsat vokser på den dag i dag. Du træder ind i en flad organisation med 850 medarbejdere fordelt på 18 kontor- og lagerfaciliteter i hele Skandinavien.

Hos NDI hyldes nyskabelse samt udvikling, og du får aldeles kompetente, engagerede kollegaer, der alle tager et stort ansvar for at yde de bedste løsninger og levere branchens absolut bedste kundeservice. Yderligere om det privatejede dækselskab kan findes på deres hjemmeside, LinkedIn eller Facebook.

Interesseret?

Denne ansættelse sker i tæt samarbejde med HumanTrust A/S, hvorfor du bedes søge stillingen via linket HER.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brørup.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Brørup

Lignende jobs

  • Salgskonsulent søges til Semler Agro i det jyske

    Vi søger 2 Salgskonsulenter til Semler Agro i det jyske Kan du se dig selv arbejde som nytænkende salgskonsulent for en ambitiøs maskinforretning i rivende udvikling? Er du passioneret indenfor..
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info
  • Intern sælger El

    Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden som elektriker eller elinst..
    • Sælger
    • Vejen
    Få mere info
  • Sælger i Grindsted

    Er du struktureret, detaljeorienteret, og kan du håndtere mange bolde i luften? Så er du måske den nye salgskoordinator, vi søger til en dansk stiftet virksomhed nær Grindsted.Virksomheden har .
    • Sælger
    • Grindsted
    Få mere info
  • Reservedelssælger med teknisk snilde og brancheerf...

    Har du solid erfaring fra autobranchen og styr på salg af reservedele? Kan du hurtigt sætte dig ind i nye opgaver og tage ansvar fra dag ét? Vi søger en nøglespiller, der kan styrke vores reservede..
    • Sælger
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Brørup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Brørup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Brørup over tid

Dato Alle jobs som sælgere
2. september 2024 1