[xxxxx] søger for Howeni Eurosafe A/S en Administrativ blæksprutte med højt servicegen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg N

Er du den administrative kraft, som sikrer styr på detaljerne, effektiv udførelse og afslutning af opgaverne? Trives du med supportering og administrative tjenester, der sikrer virksomhedens drift? Så kan du være vores kommende medarbejder.

Du bliver ansat i vores lille veletableret virksomhed, hvor vi har store vækstplaner. Da vi er et lille team, hvor hver og en spiller en afgørende rolle for vores fælles succes, søger vi dig der trives med at stå i spidsen for de administrative- og driftsmæssige opgaver.

Ansvarsområder

Med direkte reference til direktøren og i stærkt samarbejde med salgs- og projektchefen, vil din fornemste opgave være at sikre en solid administrativ support til kollegaer, kunder og leverandører. Du bliver virksomhedens administrative rygrad, hvor dine primære arbejdsopgaver er:

  • Administrative opgaver i relation til virksomhedens længerevarende kunderelationer
  • Tage imod og afgive ordrer, samt fakturering
  • Håndtering af henvendelser fra kunder
  • Varetagelse af opgaver i relation til generelt salg såsom booking af salgsmøder
  • Varetagelse af sociale medier og hjemmeside
  • Støtte op omkring salgs- og projektchefens arbejdsopgaver
  • Administrative ad-hoc opgaver

Fælles for opgaverne er, at du bliver ejer på de administrative processer af afgørende betydning for den daglige drift i virksomheden. Det er derfor vigtigt, at du er typen der trives på en travl arbejdsplads, i en rolle som den, der har styr på mange af de praktiske og administrative detaljer. Derudover kræver stillingen at du kan arbejde med fortroligt materiale og forstår vigtigheden i at opgaverne løses med stor grundighed og høj kvalitet.

Da du skal hjælpe med de administrative arbejdsopgaver i forbindelse med salg, kræver stillingen at du har et højt servicegen, hvor du altid går en ekstra mil for at sikre glade og tilfredse kunder. Du skal kunne håndtere at have mange bolde i luften og sikre, at opgaverne kommer i mål, uden at miste overblikket, og være god til at prioritere i forhold til opgaverne. Derfor falder det dig naturligt at være samarbejds- og løsningsorienteret, hvor du trives i en hverdag med variation i de administrative opgaver og stærk i din kommunikation både internt i virksomheden, men også ud til vores kunder.

Stillingen er nyoprettet, og du vil derfor have god mulighed for, i samarbejde med salgs- og projektchefen, at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne og forme jobbet efter dine faglige og personlige kompetencer, samt dine arbejdsmæssige interesser.

Stærk administrativ medarbejder med et godt overblik

For at lykkes i stillingen har du stærke administrative kompetencer, som kombinerer kvalitet og systematik, med effektivitet og kreativitet i opgaveløsningen. Kendetegnende for dig er derfor, at du arbej­der struktureret med et godt overblik, en høj detaljegrad og en naturlig evne til at skabe fremdrift.

Da du bliver en del af en virksomhed, hvor vi sælger sikkerhed, kræver jobbet at du trives i en back-office funktion, hvor din fornemste opgave er at støtte op om salgschefens indsats, ved at sikre det administrative fundament.

Du skal motiveres af at sikre god kundeservice og supportere salgs- og projektchefen. Det er vigtigt, at du er positiv med et smittende humør, og at du altid tænker i løsninger for vores kunder. Da du får en vigtig rolle i relation til vores kunder, er det vigtigt at du prioriterer at udvikle og vedligeholde gode relationer, både internt og eksternt, da din indsats er afgørende for at opnå høj kundetilfredshed.

Herudover forventer vi, at du:

  • Er uddannet administrationsbachelor eller har erfaring fra administrativ stilling eller back-office
  • Er vant til at arbejde med Office-pakken og har gode IT-kompetencer
  • Beherske både dansk og engelsk i skrift og tale
  • Straffeattest skal vises

Vi tilbyder

En spændende nyoprettet stilling, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på jobbet. Du bliver ansat i en veletableret lille virksomhed, der er en del af en større koncern. Howeni holder til i Allerød, men du skal fysisk arbejde fra Oddesundvej 2-4, 6715 Esbjerg N, hvor du sidder på kontor med engagerede og kompetente kollegaer, fra HAE-koncernen.

  • Stillingen er på 37 timer ugentligt. Løn efter kvalifikationer.
  • Attraktiv pensionsordning og sundhedsforsikring.
  • Da vi lægger vægt på udvikling af medarbejderne, har du gode muligheder for efter/videreuddannelse.

Interesseret

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas Young 4099 5566 eller HR-partner Sissel Carlsen, på tlf. 2488 5011.

Vi arbejder målrettet på at finde den rette kandidat til stillingen, hvorfor der løbende indkaldes til jobsamtale, så tøv endelig ikke med at søge stillingen.

Om os

Howeni Eurosafe A/S er en familieejet virksomhed, der har mere end 50 års erfaring med sikring og sikkerhed. Det er vores ambition at være markedsledende indenfor vores projektportefølje, hvor vi ønsker at levere den rigtige løsning til vores kunder. Samarbejdet med vores kunder bærer præg af personlige relationer, tillid og tryghed. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder kan stole på os – både nu og i fremtiden. Du kan læse mere om vores virksomhed på https://www.howenieurosafe.dk/.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg N.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Esbjerg N
  • Torsdag den 22. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Esbjerg N

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Esbjerg N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Esbjerg N over tid

Dato Alle jobs som sælgere
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1