Rekrutteringsfirma

Bid Manager til 2care4

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg V

Analytisk Bid Manager indenfor hospitalssegmentet/pharma til 2care4 i Esbjerg.


Har du flair for tal og er dine beregninger altid spot on? Nyder du at fordybe dig i analyser, og kan du lave business cases, som skaber god forretning? Arbejder du omhyggeligt og selvstændigt i hverdagen? Så er det dig, vi mangler til vores Nordic Sales team hos 2care4.


Vi søger lige nu en Bid Manager med kommerciel sans til at udarbejde tilbud og byde på udbud indenfor medicinalvarer til hospitalssegmentet. 2care4 parallelimporter medicinalprodukter inden for human medicin.

Din fornemmeste opgave bliver at finde og byde ind på de rigtige udbud. Du udarbejder business cases, som indeholder risikovurdering og indtjening, således at du anvender den bedste strategi og prissætning på det enkelte udbud.


Du sørger for at ingen god forretning går din næse forbi

Du får ansvaret for salget til hospitalssegmentet på de nordiske markeder, hvor der er stor vækst. Vores bundlinje er en naturlig del af dine beregninger og din succes er strategisk vigtig for os. Du skal være modig til og komfortabel med selv at træffe beslutninger på baggrund af dine analyser. For at lykkes i stillingen trives du med at:

  • Udarbejde beregninger og analyser for optimal prissætning på de enkelte udbud
  • Styre og holde overblik over vores udbudsmuligheder
  • Identificere segmenter, priser og markeder
  • Fordybe dig i analyser og tilbudsberegninger
  • Være proces- og resultatorienteret og omhyggelig i dit arbejde
  • Koordinere internt i organisationen i forbindelse med at sikre levering og optimalt indkøb

Har du allerede kendskab til medicinalvarer og hospitals/pharma området, er det en stor fordel men ikke et krav. Vi ser gerne at du har kendskab til eller indsigt i juridiske og kontraktuelle sammenhænge i tilbudsgivningen.

Strukturelt anlagt og lyst til at udvikle dig
Du synes, det er spændende at være med til at sikre ny forretning, og du har en kommerciel forståelse og et godt økonomisk blik. Du har sandsynligvis en relevant akademisk uddannelse indenfor økonomi samt relevant erfaring fra et tilsvarende job, hvor du har været vant til at byde ind på udbud. Som person er du kendetegnet ved at være struktureret, analytisk skarp og arbejder selvstændigt i din dagligdag. Hvis du også altid har øje for målet, styr på detaljerne og udregningerne, vil du komme rigtig langt hos os. Du skal kunne begå dig på engelsk i både skrift og tale samt være rigtig godt kendt i Excel.

Hvordan er det at arbejde hos 2care4?
Du får en hverdag i et uformelt miljø i en ung voksende virksomhed med stort potentiale. Vi tror på vores medarbejdere, så hos os får du mulighed for at tage og få ansvar. Vi er dynamiske og opererer ud fra et koncept om styrkebaseret ledelse, hvor vi tror på, at du trives bedst i et miljø, hvor din tid og energi bruges på det, du er god til.

Vi er en moderne arbejdsplads, hvor vi tilbyder fleksibilitet og mulighed for hjemmearbejde. 2care4 er præget af stor dedikation og handlekraft. Der arbejdes effektivt med gensidig respekt, og viljen til at lykkes sammen præger vores hverdag. Vi har fokus på udvikling af både forretningen og den enkelte medarbejder, og der er gode muligheder for at udvikle sig.


Er det dig der vinder udbuddene?

Så tøv ikke med at søge jobbet. Ansættelsesprocessen håndteres af Konsulenthuset ballisager, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Hans Erik Elley på tlf. 30 63 85 03 eller mail: [email protected]

Vi modtager ikke ansøgninger men derimod et motiveret CV fra dig – du kan læse mere om, hvad det indebærer  her, inden du søger.

Vi glæder os til at høre fra dig


Om 2care4

2care4 så dagens lys i 2005. Siden da har vi opbygget en solid erfaring ift. parallelimport af medicinalprodukter inden for EU-EØS-landene. Nøglen til vores succes ligger i vores værdier, som vi efterlever i hverdagen. Disse har hjulpet den lille lokale iværksættervirksomhed til at blive en af de store leverandører af lægemidler på de skandinaviske markeder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg V.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Esbjerg V

Lignende jobs

  • Sælger i Esbjerg

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 6700 Esbjerg
    • Sælger
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Sælger i Kolding

    STENHØJ HYDRAULIK A/S er en global vækstvirksomhed, og brænder for at skabe værdi gennem kundetilpassede og tekniske løsninger, der bidrager til den grønne omstilling og bæredygtige fremtid. Si..
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info
  • Sælger i Kolding

    Vi mangler dig, hvis:-du er motiveret for, og evner at sætte dig i kundens sted, forstå deres DNA, og løse kundens behov. -det er en god arbejdsdag for dig, hvis du både når dit mål og overgå..
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info
  • Sælger i Fredericia

    Vil du være en del af vores professionelle salgsteam og sælge biler af absolut højeste kvalitet? Vi søger lige nu en erfaren salgsrådgiver fra autobranchen, der er klar på at betjene en lang ræ..
    • Sælger
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Esbjerg V

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Esbjerg V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Esbjerg V over tid

Dato Alle jobs som sælgere
5. juli 2024 3
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5