Rekrutteringsfirma

Aftersales Koordinator til Serviceafdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Galten

Har du motivationen og den tekniske indsigt til at koordinere aftersales service på spændende internationale projekter indenfor conveyor-branchen og trives du med at tage ansvar? Så er her chancen for at komme til at arbejde i en dynamisk virksomhed i vækst.


Som aftersales koordinator bliver du en del af et teknisk projektorienteret miljø, hvor du får ansvaret for koordinering af serviceopgaver i ind- og udland i samarbejde med virksomhedens serviceafdelinger i Tyskland og England. CALDAN har specialiseret sig i at levere kundespecifikke transportanlæg til overfladebehandlingsindustrien – kvalitetsløsninger – fra store komplekse projekter til mindre specialanlæg.

Du kommer til at beskæftige dig med aftersales aktiviteter på Caldans leveranceprojekter, herunder

  • Koordinering af service opgaver
  • Salg af udvidelses- og ombygningsopgaver
  • Salg af serviceopgaver og reservedele
  • Tilbyde standard reservedelspakker i forbindelse med afslutning af projekter
  • Kontraktgennemlæsning i forbindelse med salg til eksempelvis Rusland og Kina, samt indgå samarbejdsaftaler på serviceområdet

Da du får en stor international kontaktflade i virksomheden, er det vigtigt, at du er kommunikativt stærk og vidensdeling med samarbejdspartnere og kolleger falder dig naturligt.

Du bidrager med stort overblik, holder styr på mange opgaver på én gang, og du er altid et step foran. Du er ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt ud fra de givne specifikationer og vejledninger, og altid med et skarpt øje på dine deadlines. Der kan forekomme rejseaktivitet i niveauet 10-20 dage årligt.

Din baggrund kan være indenfor eksport, hvorfra du har erfaring med aftersales aktiviteter, men det er vigtigt, at du ligeledes besidder stærke tekniske kompetencer, der giver dig en bred forståelse og interesse for mekanik. En håndværksmæssig baggrund vil også være en fordel. Du kommunikerer på dansk og engelsk på højt niveau både i skrift og tale. Virksomheden bruger Navision som ERP system.

Du har et personligt drive og er i stand til selv at prioritere og tilrettelægge din arbejdsdag, samt at få afsluttet opgaverne. Du har forretningsforståelse, en positiv tilgang til arbejdet både når det gælder udfordrende opgaver og de mere rutineprægede. Du er holdspiller, men kan også arbejde selvstændigt, sætter pris på medindflydelse og tager aktivt ansvar for dine opgaver. Du har en venlig og imødekommende tilgang, og du trives i samarbejdet med både kunder og kollegaer.

Du tilbydes et ansvarsfuldt, spændende og udfordrende job i en international vækstvirksomhed, der arbejder med nogle af de helt store industrivirksomheder i såvel Danmark som udland. Du vil i høj grad få mulighed for at påvirke og udforme din egen hverdag. Din løn fastsættes individuelt efter kvalifikationer – virksomheden tilbyder pensionsordning, sundhedssikring samt overskudsdeling. Tiltrædelse snarest muligt.

CALDAN Conveyor A/S er en på verdensplan førende leverandør af transportanlæg til overfladebehandlingsindustrien. Virksomheden ligger i Galten ved Århus, og er en veletableret, moderne teknologivirksomhed med 50 års brancheerfaring. CALDAN projekterer, producerer og monterer interne transportanlæg til automatiserede lakeringsopgaver i både ind- og udland. CALDAN er i stor vækst, og har 2 gange fået tildelt Børsens pris som Gazellevirksomhed. Derudover er koncernen finansielt velfunderet og har en lang årrække opnået AAA rating. CALDAN har datterselskaber i Tyskland, England og Frankrig og beskæftiger 140 engagerede medarbejdere. Læs mere på www.caldan.dk

Vi har ingen ansøgningsfrist og ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Galten.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Galten
  • Torsdag den 21. november 2019

Lignende jobs

  • Salgsansvarlig, EMEA - Mobaro

    Fri kontakt
    Hvis du kan sælge softwareløsninger, motiveres af at opsøge nye kunder og samtidig har erfaring med at udvikle eksisterende portefølje, så kan du være den rette kommercielle profil til denne stilling. I en nyoprettet stilling søger vi en dedikeret kommerciel profil som Salgsansvarlig, EMEA.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Junior Telemarketing Consultant (studiemedhjælper)

    Er du vores nye Telemarketing Student Worker?Vi er i fortsat vækst og søger derfor yderligere to studentermedhjælpere til vores telemarketing-afdeling, der ikke er bange for at gribe telefonen og..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik på Paludan Müllers Vej i Aarhus N Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige k..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Salgsmedhjælper (weekend) - Renault

    Vi søger lige nu en energisk og serviceminded salgsmedhjælper til at hjælpe til i weekenderne i vores Renault-showroom i Aarhus. Afdelingen er autoriseret forhandler af Renault, Dacia og XPENG. Sal..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Galten

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Galten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Galten over tid

Dato Alle jobs som sælgere
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 5
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 5
21. august 2024 5