F. Engel i Haderslev søger intern salgs- og kundeservicechef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

ERFAREN OG ENERGISK LEDER AF INTERNATIONAL INTERN SALGS- OG KUNDESERVICEAFDELING.
Er du klar til at stå i spidsen for et team af dygtige medarbejdere i en international intern salgsafdeling, hvor hverdagen er hektisk, hvor pulsen er høj og hvor der er behov for forandringsledelse og effektiviseringer.

JOBBESKRIVELSE:
Vi søger en leder til vores interne salgs- og kundeservice medarbejdere. Hvis du trives i en kultur båret af ansvarlighed, professionalisme og et stærkt kollegialt sammenhold, så er du den, vi søger.

Engel Workwear udvikler, producerer og sælger arbejdstøj i et nutidigt design i en høj og slidstærk kvalitet. Vi er en innovativ virksomhed som udover at udvikle kvalitetsprodukter også udvikler og tilbyder en lang række services rundt omkring produktet – services som er med
til at sikre vores kunder de helt rigtige løsninger. Vi er en international virksomhed, der sælger egne produkter via et fint forgrenet net af forhandlere i stort set alle europæiske lande.

For at sikre vores kunder en uovertruffen service, har vi en erfaren intern salgs- og kundeserviceafdeling, der hver dag har ansvaret for at hjælpe og servicere vores mange kunder.

KVALIFIKATIONER:

  • Du er en erfaren og robust leder, der kan skabe resultater
  • Du er en menneskekender og du har allerede bevist, at dine ledelsesmetoder virker. Din ledelsesstil er involverende og motiverende.
  • Du har gode kommunikationsevner og et positivt livssyn, der smitter af på såvel medarbejdere som kunder.
  • Du har flair for IT - gerne rutineret NAV bruger, og er en habil bruger af Microsoft Office pakken.
  • Du skal som minimum kunne beherske engelsk og tysk på et rimeligt godt niveau og må gerne have kendskab til andre sprog.

PERSONLIG PROFIL:
Som person har du et højt energiniveau, og tager ejerskab for opgaver og ser muligheder. Det skal vores kunder og dine kollegaer kunne mærke.

Din personlige profil er vigtig. Du skal kunne spille dine kollegaer og medarbejdere gode, og selv kunne indgå som kapacitet i afdelingen. Kort sagt, så er du mentalt indstillet på at være spillende træner for din afdeling. Du kan se dig selv tage lederskabet, holde retningen og balancen i en uforudsigelig hverdag, hvor forandring, dynamik, situationsfornemmelse og kommunikation på alle niveauer er fast indhold. Det er dig, der hurtigt får samlet teamet ved en udfordring for en kunde, og får sat handlinger på en løsning. Du vægter at møde andre med et smil og godt humør, følger alle opgaver til dørs og kan agere fleksibelt i enhver situation - både internt og i dialog med kunderne.

VI TILBYDER:
Du tilbydes en spændende lederstilling, som intern salgs- og kundeservicechef, for en dygtig og erfaren afdeling – dette i en velfunderet virksomhed, der lægger stor vægt på kvalitet, innovation og troværdighed. En central plads i vores virksomhed hvor du har mulighed for at udvikle både dig og din afdeling – og hvor udvikling og optimering af potentialet kræver tæt samarbejde med F. Engels øvrige afdelinger.

Du bliver en del af Salgsledelsesgruppen med reference til Salgsdirektøren. Arbejdssted er Haderslev.

ANSØGNING:
Hvis du synes ovenstående lyder spændende og du har mod på en varierende hverdag, hvor du leverer vores kunder den ultimative kundeoplevelse og kvalitet som F. Engel står for, så vil vi meget gerne modtage din ansøgning - så hurtigt som muligt.
Tiltrædelse den 1. juli 2020, men vi venter gerne på den rette.

F. Engel K/S
Norgesvej 12
6100 Haderslev
Mrk.: Kundeservicechef

eller på mail: [email protected]

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Tom Hedegaard Pedersen på tlf. nr. 2075 1808.

Vi glæder os til at høre fra DIG!

HVEM ER VI:
F. Engel K/S er en international og dynamisk tekstilvirksomhed i rivende udvikling. Vi producerer de stærke mærkevarer ENGEL Workwear, Sunwill modetøj samt Deerhunter jagttøj. Vi lægger vægt på at være gode rådgivere og sparringspartnere for vore kunder, og stiller derfor konstant større og større krav til os selv med hensyn til produktkvalitet, innovation og fleksibilitet. Vi bor i det naturskønne Haderslev, få minutter fra motorvejen – tæt på det hele.

Kilde: Dansk Mode & Textil


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Haderslev

Lignende jobs

  • Salgskonsulent søges til Semler Agro i det jyske

    Vi søger 2 Salgskonsulenter til Semler Agro i det jyske Kan du se dig selv arbejde som nytænkende salgskonsulent for en ambitiøs maskinforretning i rivende udvikling? Er du passioneret indenfor..
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info
  • Intern sælger El

    Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden som elektriker eller elinst..
    • Sælger
    • Vejen
    Få mere info
  • Salgsmedhjælper (deltid)

    Har du interesse for biler, og kunne du tænke dig at stifte nærmere bekendtskab med bilbranchen? Brænder du for den gode kundeoplevelse og vil du udvikle dig i et dynamisk bilhus? Så er her en spæn..
    • Sælger
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Sælger i Grindsted

    Er du struktureret, detaljeorienteret, og kan du håndtere mange bolde i luften? Så er du måske den nye salgskoordinator, vi søger til en dansk stiftet virksomhed nær Grindsted.Virksomheden har .
    • Sælger
    • Grindsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som sælgere
16. september 2024 9
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 9
4. september 2024 9
3. september 2024 9
2. september 2024 9
1. september 2024 9
31. august 2024 9
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 8
25. august 2024 8
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 7
18. august 2024 8
17. august 2024 6