Nordic Platform søger en International sælger til Tysk, Schweitz og Østrig.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Nordic Platform søger en International sælger til Tysk, Schweitz og Østrig.

Nordic Platform udvikler innovative, intelligente og bæredygtige alternativer til traditionelle stillads komponenter og platform løsninger. Vi er producent og leverandør af vores eget kompositdæk mærke AIRSTEPS. Vi levere specialfremstillede kompositdæk og tilbehør til multinationale stilladsystem-mærker over hele verden.Vores løsninger er professionelle og bruges primært i byggeindustrien. Alle kompositdæk opfylder de skrappeste krav indenfor belastning, sikkerhed og ergonomi samt kan produceres i forskellige farver og med kundens logo. Vores sidste nye skud på stammen er en ny og meget tidsrelevant upcycling linie hvor en del af produkterne bliver lavet af genanvendeligt affaldsplast fra havet, AIRSTEPS OCEAN.

Vi har haft en eksplosiv vækst de seneste 3 år på hele 1600% og med en realistisk forventning om en fordobling af dette års omsætning i 2019.

Derfor søger vi nu en ambitiøs og seriøs international sælger til Tyskland, Schweitz og Østrig, som kan aflaste vores direktør og samtidig være med på vores spændende rejse videre ud i verden.

Jobbet: Du skal i tæt samarbejde med direktøren vedligeholde og opbygge nye markeder. Vores eksportandel er på 75% og vi er kun lige startet med at åbne enkelte lande i Europa.

Da vi endnu ikke er på det tyske marked, vil du få ansvaret for at finde nye kunder, samt få styr på diverse regler og godkendelser.

Du vil få eget salgsbudget med reference til direktøren.

Din hverdag bliver dynamisk med base på vores kontor i Haderslev, hvor vi i øjeblikket sidder 5 medarbejdere. Der vil naturligvis være en del rejseaktivitet i jobbet og en hvis fleksibilitet er påkrævet.

Foruden Hovedkontoret i Haderslev, har vi også lager i Hedehusene samt afdeling i Sverige.

Hvem er du? En ambitiøs selvstarter der er handlingsorienteret og visionær samt formår at være tydelig i sin kommunikation og er beslutningsdygtig i forhandlinger.

Du har international erfaring og trives med at rejse rundt i verden og bygge solide relationsbroer til nye kunder samtidig ynder du at fastholde og vedligeholde nuværende kunder.

Alle opgaver går du til med et stort engagement, et positivt sind og med en ukuelig stædighed der får samtlige opgaver succesfuldt i mål.

Du skaber resultater og udvikling gennem dit engagement i relationerne og i samarbejdet med eksterne samarbejdspartnere.

Du kunne komme fra byggebranchen, industrien eller andre teknisk orienteret brancher. Så din tekniske forståelse og indsigt er solid, men dette er ikke et krav.

Du har erfaring med opsøgende, teknisk salg og kan dokumentere rigtig gode resultater herfra. Du trives godt i den operationelle drift og i en mindre virksomhed hvor tingene til tider går stærkt og alle løfter i flok.

Du taler og skriver tysk på forhandlingsniveau og meget gerne engelsk.

Vi tilbyder: At du kan være med på en ekstrem spændende rejse i en innovativ virksomhed hvor du kan være med tilat løfte virksomheden til et endnu højere niveau.

Et krævende job hvor der er fart over feltet og hvor vi går benhårdt efter holdbare og markante resultater.Vi tænker gerne utraditionel og der er bestemt ikke langt fra tanke til handling.

Der er rigtig gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i stillingen i takt med virksomhedens vækstog nye markeder i verden. Attraktiv løn og vilkår gives efter kvalifikationer.

Hvis ovenstående har vagt din interesse, så sende en ansøgning til:[email protected], der blive afholdt samtaler løbende.For yderligere oplysninger kan du se mere på www.nordicplatform.dk eller kontakte Per Mose påtlf. +45 4036 0075. Forventet tiltrædelse er hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige. Alle ansøgninger vil blive behandlet i fortrolighed.

I forhold til GDPR vil vi ved modtagelsen af din ansøgning fremsende‘’Samtykke til behandling af persondata’’ hvor du giver os samtykke til at opbevare dine persondata under rekrutteringsfasen.Når den rette kandidat er ansat slettes al information der måtte forefindes på alle ansøgere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Haderslev
  • Onsdag den 21. august 2019

Lignende jobs

  • Salgskonsulent søges til Semler Agro i det jyske

    Vi søger 2 Salgskonsulenter til Semler Agro i det jyske Kan du se dig selv arbejde som nytænkende salgskonsulent for en ambitiøs maskinforretning i rivende udvikling? Er du passioneret indenfor..
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info
  • Intern sælger El

    Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden som elektriker eller elinst..
    • Sælger
    • Vejen
    Få mere info
  • Sælger i Grindsted

    Er du struktureret, detaljeorienteret, og kan du håndtere mange bolde i luften? Så er du måske den nye salgskoordinator, vi søger til en dansk stiftet virksomhed nær Grindsted.Virksomheden har .
    • Sælger
    • Grindsted
    Få mere info
  • Reservedelssælger med teknisk snilde og brancheerf...

    Har du solid erfaring fra autobranchen og styr på salg af reservedele? Kan du hurtigt sætte dig ind i nye opgaver og tage ansvar fra dag ét? Vi søger en nøglespiller, der kan styrke vores reservede..
    • Sælger
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som sælgere
20. september 2024 8
19. september 2024 8
18. september 2024 8
17. september 2024 8
16. september 2024 9
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 9
4. september 2024 9
3. september 2024 9
2. september 2024 9
1. september 2024 9
31. august 2024 9
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 8
25. august 2024 8
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7