Industrivejens Maskiner søger en udekørende sælger/salgskonsulent/udlejningskonsulent, som kan sparke døre ind i trek...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedensted

Vi er en virksomhed i vækst, med hovedsæde i Nordjylland ved Nørresundby. Vi har i Nordjylland en meget stærk markedsposition på området, men ønsker samme position i trekantsområdet og søger derfor en sælger, som kan indfri vores ambitioner. Der vil blive sparring med vores øvrige udlejningskonsulenter og ledelsen fra Nørresundby. Vores nye udlejningsafdeling ligger i trekantsområdet, hvor der er et stort opland af entreprenører og håndværkere. Derfor er det vigtigt at vi finder den rigtige profil, som er ihærdig, dygtig og flittig. Vores nye afdeling i Hedensted ligger med facade ud mod motorvej E45, hvor der kører ca. 65.000 biler forbi hver eneste dag! Med andre ord har vi et fantastisk udstillingsvindue, som de fleste kender, eller har set fra motorvejen. Dine primære opgaver vil være at opsøge nye kunder, samt leje entreprenørmaskiner og lifte ud. Industrivejens Maskiner er vokset meget i løbet af de sidste 10 år. Firmaet er gået fra at blive drevet som en hobbyvirksomhed, til i dag at være en af de udlejningsforretninger i Danmark, med bredest sortiment. Vores udvalg af materiel er enormt, og i den forbindelse, kan vi blandt andet tilbyde nogle af de største udlejningsmaskiner i Danmark.

Du vil indgå i vores team i afdelingen, så du i samarbejde med dine dygtige kollegaer, giver kunden den bedst mulige oplevelse, ved at leje hos os. Vi har mulighed for at stille en firmabil til rådighed, men der er også mulighed for at lave en anden ordning, hvis du vil benytte egen bil. Derudover stiller vi naturligvis telefon og pc til rådighed, så du kan oprette nye kunder, lave ordre og leveringer. Mulighederne er enorme hos Industrivejens Maskiner. I samarbejde med din overordnet kommer du primært til at stå for udlejning af store maskiner og mindre materiel. Dit kerneområde vil være at servicerer vores nuværende kunder, samtidigt med du skal være indstillet på opsøgende kundesalg. Det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring med at ”sparke døre ind”. Brancheerfaring er en fordel, men ellers vil det helt naturligt komme til den rigtige kandidat, som er nysgerrig og har interesse indenfor området. Derfor tror vi sagtens, at vi kan forme en sælger, som kommer fra en anden branche også uanset køn, alder og tidligere jobs. Det vigtigste er, at du går forrest, og brænder for at tage Industrivejens Maskiner til nye højder i Midtjylland og resten af Danmark. Hos Industrivejens Maskiner, er det vigtigste altid at kunden får en god behandling. Du skal derfor være klar til et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi forventer, at du som ny mand/kvinde viser den rette indstilling, og er klar til at stå på hovedet for kunderne og dine kollegaer.

Vores afdeling ligger i Hedensted og det vil være optimalt, at du fra din bopæl, har højst en times kørsel til virksomheden.

Du bliver en del af et professionelt team, hvor tingene til tider går meget stærkt. Dine arbejdsopgaver vil primært være rådgivning om materiel, udlejning, service, og klargøring. I dag er vi ca. 15 medarbejdere, men vi har vokseværk, fordi flere og flere kunder vælger at leje deres maskiner hos Industrivejens Maskiner. Vi har en smal organisation, hvor man arbejder tæt sammen med ledelsen.

Løn efter kvalifikationer og resultater.

Skal du med på vinderholdet, og er du klar til at skabe resultater? Så send en ansøgning til [email protected], hvorefter vi tager kontakt til dig, hvis du er den rette person, som vi søger. Vi behandler selvfølgelig alle ansøgninger fortroligt!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedensted.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Hedensted
  • Tirsdag den 24. august 2021

Lignende jobs

  • Sælger i Århus

    Har du en passion for lastbiler? Er du relationsbygger, udpræget holdspiller med næse for business? Så har vi en spændende stilling til dig. Vi styrker nu vores salgsafdeling for lastbiler og .
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Randers NØ

    Er du en erfaren sælger med ekspertise inden for nysalg og kundepleje, og er du på udkig efter en stilling, der er lige så spændende, som den er fyldt med muligheder? Så kigger du på det rette stil..
    • Sælger
    • Randers NØ
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Er du teknisk interesseret og kan lide at vejlede kunder til den bedste løsning? Så læs mere om, hvad Johnson Controls kan tilbyde dig! Hos Johnson Controls (TYCO) ønsker vi at styrke vore..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Vi søger lige nu en studenterkonsulent til DM og MA’s salgs- og kampagneteam i Århus, der i et 2 måneders vikariat ved studiestart, skal hjælpe med at hverve nye medlemmer. DM og MA er en fagforeni..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Hedensted

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Hedensted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Hedensted over tid

Dato Alle jobs som sælgere
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 5
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 6
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5